Краса змішаної крові: 16 фото дітей від батьків різних національностей

Не виняток! У деяких варіантах ми однакові, але в деяких варіантах ми дуже різні, і при перемішуванні виходить дуже цікаві комбінації, які продемонстрували фотограф Найра Оганесян на своєму фотопроекті «Краса змішаних кровів». Найра Оганесян:

«Що часто, ніж ні, діти беруть найкращі з кожного народу, і я завжди був дуже цікавим, щоб побачити, які очіски, колір волосся, і форма носа дитини буде спадковим. І природа знає, як здивувати кожного разу.

Я здійснила цю ідею в моїй голові протягом тривалого часу, а потім в одну хвилину я просто взяв і написав оголошення до однієї батьківської групи, яка шукала багатоетнічні діти для проекту. Я здивився чути більше 200 батьків.

Дуже важко вибрати, адже всі діти чарівні своїми силами, тому я поставив певні межі і спробував їх дотримуватися. Наприклад, мені потрібні діти віком 6-9 років, якщо тільки тому, що вони можуть сидіти ще. І я спробував не приймати дітей з такою ж сумішшю, хоча спокуса була великою і я не можу протистояти навіть один раз.

Веб-сайт Він запрошує своїх читачів, щоб подивитися на те, що Naira завершилася.

Майя, вік 5. російський батько, Вірменська мати

Данило, 6.5 років. Батько є Нігеріян, мати російська

Лук'ян, вік 5. Татар

Xenia, вік 9. Татар

Вагіф, вік 9. Папа – Азербайджанська/Російська, мати – Вірменська/Російська

Тимур, 7 років. Дад - азербайджанська, мати - російська

Єва, вік 5. Папа корейська, мати російська/українська/єврейська

Лукас, вік 5. Тато бельгійці, мати російська

Сальма, вік 4.5. Тато Узбек, мати Вірменська

Данило, вік 7. Батько Татар, мати Грузинський

Анна, 8 років. Батько – вірмен, мати – російська

Леон, вік 5. Невідома національність