"КРОС"

Енергетика і життєрадісна, ріелтор Тетяна, показує молодій родині ще одну квартиру. У цей час всі клієнти, і вони готові підписати договір. Вдово, молодий чоловік звернув увагу на щось. Він звернувся до дружини і сказав:
- Мед, побачимо ще одну квартиру.
до Але чому? - Дівчина попросила мене.
У цьому моменті намагалася містити емоції граната і шкодувати про витрачений час, адже на тиждень вона показує ці два її предмети і постійно щось не підходить їм. Все, що здавалося б, це той час, чому це не так? Зробивши себе разом, дівчина прийшла до умов, з яким відбувалася і запам'яталася вираз: "Дуже завжди вірно."
- Я поясню вам пізніше. Мій чоловік сказав, чітко проходячи від розмови.
до Ні, нехай зараз, я дуже сподобалося цю квартиру, і я не бачу причину, щоб не орендувати її.
Якщо ви хочете, я можу піти на деякий час. Тетяна Вона сказала, знаходжу надію в словах чоловіка.
до Будь ласка, дайте нам десять хвилин. Дівчинка попросила ввічливо і торкнутися.
Просіяний молодий, Тетяна залишила квартиру і вирішила піти в найближчу піцерію.
до Що неправильно? Зустрінеться з дружиною.
- Я не знаю. Спочатку я думав, що все було дрібно, але тепер я не впевнений. Хтось відлякався мене.
до Що це таке?
Ви можете подумати, що це не серйозне, але я плутаний цим столом. "Як якщо апологізація", - сказав хлопець, наказав йому пальцем на стіл-книжці в кутку приміщення.
У таблиці є як столик, що проблема?
Я бачу, я знаю це stupid, але ви знаєте, що мій батьки померли?
Приблизно, ви сказали, що мій батько мав щось з шлунком, мій мати мав серце.
- Не точно. Тато і мама викрали багато. Мій батько загинув цироз печінки, і мій мати п'яний і потопився в її сонці.
Я бачу, я не знаю... але таблиця тут вже спокійна і симпатія попросила дівчину.
Коли я був дитиною, вони не були алкогольними. Ми проживали добре, дружня сім'я. Я зачарував своїх батьків. Єдина неприємна пам'ять дитинства – складний стіл. Щоразу, на свято, або з іншого приводу, ми були гостями. Мій батько виклав столик, мій мама заклав його на нього і влаштував бенкет, який перетворився на п'яний напій, з приступними танцями і піснями. Як правило, через кілька днів батьки відверталися і будинок був мезою, і весь цей раз стіл був закладений. Я знала, що після того, як Тад поставив таблицю назад на місці, він був знову і ми знову сім'ї. Після того, як Тад почав пити більше і більше, поки він не п'яний, і що сталося.
Не так багато. Ви коли-небудь сказали їм про біль, що ви були в?
- Я сказав вам весь час. Але той факт, що бабуся, батьки батька, також відвертають багато, і загинув рано. Я сказав, що мій тато я не любив пиття, але він просто не збочений мене, кажучи, що це не мій бізнес. Одного разу він п'яний, сати на кухні і називався мене. Я пам'ятаю, що він просто сидів, я мовчав. Ми сіли разом довго до тих пір, поки він перетворився на мене і сказав:
Ви знаєте, що найкращий спосіб повернутися в алкогольні батьки, щоб пити і руйнувати життя своїх дітей.
Він намагався сміятися, але замість того, щоб покрили обличчя своїми руками і розірвалися в сльози. Я пішов в удар і відчай на що я чув. Після цього ми ніколи не сказали знову.
- Я знаю, як болить тебе. Але це просто стіл, будь ласка, запитайте власників, щоб видалити його.
Хлопець подивився на дружину з серйозним виглядом, потім забрав руки і сказав:
Це не потрібно, тому що стіл не має нічого спільного з ним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Звісно! Звичайно я. Дівчина захопила її молодий чоловік. Вони обидва криті і відчували нову фазу в сім'ї. І це було так: через кілька днів щасливі молодят дізналися, що вони чекали поповнювати. Але їхня дитина не повинна страждати ранами, які налякалися батькам, бо договір залишається силою до самого віку цих людей.
Ріелтор Тетяна, як і раніше орендувала квартиру, і ще більш весело, дивлячись без причин щасливі молоді люди. Вона не знав, що важливе рішення було прийнято в цій родині сьогодні.
Паранти не вибирають і які не можуть бути змінені. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Порушимо цикл, бо це те, що ми можемо дійсно змінити.