Кожен творець свого життя.

Щоб змінити, важливо брати відповідальність за все, що ви робите в житті. Небезпечний, радий, хороший або поганий, каблук і небо.

Коли ви розумієте, що ви є причиною того, що відбувається вам, коли ця відповідальність визнана і прийнята, думки починають змінюватися. Відкриваємо нові можливості!

Ось знаменитий парк.

4715959

Одного чоловіка, який подорожував і раптом пішов на небо.

У Індії поняття рай – дерево бажаного виконання. Як тільки ви сидите під таким деревом, будь-яке бажання буде надана відразу. Не існує затримок, не проміжок часу між бажанням і реалізацією бажаного.

Цей чоловік був втомлений, і він пішов, щоб спати під цим деревом бажаного виконання. Коли він кинувся, він був голодним і думав:

- Я відчуваю голодний. Я хотів би отримати деякі продукти харчування.

І відразу ж їжа виходить з ніде. Він прийшов в повітря, дуже хороша їжа. Він був настільки голодним, що він не думаю, що він прийшов з (коли ви голодні, ви не думаєте). Починав їсти і їжа була настільки смачною.

Коли голод пройшов, він дивився навколо. Тепер він відчував задоволений. Він зробив ще одну думку:

- Якщо тільки я мав щось пити...

Не існує ніяких заборон в небі, є гарне вино.

Він почав дивувати:

до Що відбувається? Що відбувається? Майбе я вівчарка. Або є кілька привидів, які роблять жарти зі мною?

І з'явилися привиди. Вони були жахливими, жорстокими і знеболюючими, так як він уявив їх.

Він збив і думав,

до Вони зараз вбивають мене.

І загинув його.

Цей чарівний робить багато почуття.

Ваша думка - це дерево задоволення, і що ви думаєте, рано чи пізно він стане справжньою.

Часом часу є те, що ви повністю забули його, і ви не можете знайти джерело, де він почав. Але якщо ви подивитеся глибше, ви знайдете те, що Ваші думки створять вас і ваше життя.й Вони створюють ваш рай, вони створюють ваш пекл. Вони створюють ваші страждання, вони створюють вашу радість. Вони створюють погані, вони створюють хороші.

Всі тут чарівний, кожен є творцем свого життя. Всі хребти і плетемо чарівний світ навколо них... а потім вони підв'язують. Сама павуза спійманий у власній мережі.

Не один, щоб зробити вас, але самі. І коли ви розумієте, що речі починають змінюватися. Тоді ви можете перетворити інший спосіб навколо, ви можете перетворити його на небо. Все, що ваша відповідальність.

І виникають нові можливості: якщо ви готові, ви можете зупинити створення світу. Не потрібно створювати небо або пекло. творець може розслабитися і зникнути.йІ зникнення розуму молитва.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //pritchi.ru/id_341

Категории

Смотрите также

Новое и интересное