Ви є причиною того, що відбувається до вас. . й

Щоб змінити, важливо бути готовим прийняти відповідальність за все, що ви робите в своєму житті: гнів, радості, доброго або поганого, пекла і небо. Коли ви розумієте, що ви є причиною того, що відбувається вам, коли ця відповідальність визнана і прийнята, думки починають змінюватися. Відкриваємо нові можливості!

Ось знаменитий парк. Одного чоловіка, який подорожував і раптом пішов на небо.

У Індії поняття рай – дерево бажаного виконання. Як тільки ви сидите під таким деревом, будь-яке бажання буде надана відразу. Не існує затримок, не проміжок часу між бажанням і реалізацією бажаного.

Цей чоловік був втомлений, і він пішов, щоб спати під цим деревом бажаного виконання. Коли він кинувся, він був голодним і думав:

- Я відчуваю голодний. Я хотів би отримати деякі продукти харчування.

І відразу ж їжа виходить з ніде. Він прийшов в повітря, дуже хороша їжа. Він був настільки голодним, що він не думаю, що він прийшов з (коли ви голодні, ви не думаєте). Починав їсти і їжа була настільки смачною.

Коли голод пройшов, він дивився навколо. Тепер він відчував задоволений. Він зробив ще одну думку:

- Якщо тільки я мав щось пити...

Не існує ніяких заборон в небі, є гарне вино.

Він почав дивувати:

до Що відбувається? Що відбувається? Майбе я вівчарка. Або є кілька привидів, які роблять жарти зі мною?

І з'явилися привиди. Вони були жахливими, жорстокими і знеболюючими, так як він уявив їх.

Він збив і думав,

до Вони зараз вбивають мене.

І загинув його.

Цей чарівний робить багато почуття.

Ваша думка - це дерево задоволення, і що ви думаєте, рано чи пізно він стане справжньою.

Часом часу є те, що ви повністю забули його, і ви не можете знайти джерело, де він почав. Але якщо ви дивитеся більш глибокими, ви знайдете, що ваші думки створюють вас і ваше життя. Вони створюють ваш рай, вони створюють ваш пекл. Вони створюють ваші страждання, вони створюють вашу радість.

Вони створюють погані, вони створюють хороші. Всі тут чарівний, кожен є творцем свого життя. Всі хребти і плетемо чарівний світ навколо них... а потім вони підв'язують. Сама павуза спійманий у власній мережі.

Не один, щоб зробити вас, але самі. І коли ви розумієте, що речі починають змінюватися. Тоді ви можете перетворити інший спосіб навколо, ви можете перетворити його на небо. Все, що ваша відповідальність.

Розумний варіант, як важливо знати собі ціну

Не варто ловити, краватку і тримати

І виникають нові можливості: якщо ви готові, ви можете зупинити створення світу. Не потрібно створювати небо або пекло. творець може розслабитися і зникнути. І зникнення розуму молитва. Видання

й Осхо

Джерело: pritchi.ru/id_341