Як вирішити проблеми

Ви можете вирішити проблеми. Ці люди просто подбають про себе і інших. Проблема може бути вирішена тільки поінформованому. Де немає проблем.

Парковка склянки води
Професор почав свій урок, взявши склянку води в руці. Він захопив його, щоб кожен міг бачити його і просити студентів:

до Скільки ви думаєте, що це скляні ваги?

Аудиторська аудиторія

- Про 200 грам! Ні, 300 грам, я думаю. Або, можливо, все 500! Розпочалися відповіді.

- Я дуже не знаю, поки не зважаю. Але зараз немає. Моє питання, що відбувається, якщо у мене є скло, як це протягом декількох хвилин?

- Ніщо!

- Про це заявив професор. Що робити, якщо я проходив склянку в моїй зовнішній руці протягом двох годин?

- Ваша рука почне боляче.

до Що робити?

- Ваша рука стане онімом, ви будете мати сильний розлад м'язів і параліч. Ви навіть можете піти в лікарню, один студент сказав.

до Як ви думаєте, що вага скла буде змінюватися, якщо я протримую весь день?

- Ні!

до Що робити, щоб виправити це?

- Просто поставте скло на стіл! один студент - сказав він

до Так! Професор відповів щасливо. Це випадок з усіма проблемами життя. Подумайте про проблему протягом декількох хвилин, і це буде для вас. Подумайте про її протягом декількох годин і вона почне смокчувати вас. Якщо ви думаєте, що весь день, то вам буде паралізувати.

Ви можете думати про проблему, але зазвичай це не призводить до будь-якого. Її вага не знижується. Тільки дія може вирішити проблему. Вирішити його або покласти його на стороні. Не існує точки носіння важкого каміння, що паралізують вас.

Більше про каву і обставини.
Молодий дівчина приходить до її батько і каже:

- Отець, я втомився, у мене є таке тверде життя, такі труднощі і проблеми, я плаваю від струму весь час, я не маю більше сил. Що робити?
А замість відповідей батько поставив 3 ідентичних горщиків води на вогонь, прокинув моркву в одну, кладемо яйце в інший, і заливаємо каву на третину. Після того, як він забрав моркву і яйце з води і заливив 3 каструлі в чашку.

до Що змінилося? Він попросив дочку.

до Яйця і морква варилися і каву розчиняють в воді.

до Ні, моя дочка, це просто суперфіціальний погляд на речі. Дивитися: тверда морква, яка була в окропі, стала м'яким і незнімним. Яйця крихкий і рідкий.
Зовні вони не змінилися, вони тільки змінили їх структуру під впливом тих же несприятливих обставин - окропом. Тож люди – міцні зовні можуть стати непристойними і слабкими, де крихкі і ніжні тільки загартовані і зміцнюються.

до А кава? вона запитала.

- Ой! Це весела частина! Кава квасоля повністю розчинена в новому хостичному середовищі і змінила його - перевернула окропу в чудовий ароматний напій.

Особливих людей, які не змінюють через обставини – вони змінюють самі обставини і перетворюють їх в щось нове і красиве, скориставшись і знаннями з ситуації.