Спліт на обличчі і 5 лікарських препаратів

У давні часи посадова особа проживала в торговому місті.

Одного разу, як він пройшов через ринкову площу, дивний рогоносець швидко підійшов до нього і, обтягуючи згубні слова, посидіти на офіційному обличчі і втекти.

Про те, що офіцер не вніс шуму і став

Він загинув, але його друзі відправили для лікаря, який був відомий своєю здатністю загиблих ран. Лікар подарував пацієнта п'ять препаратів і замовив кожну ніч, прокинувшись на призначену годину, прийняти одну з них.

Р

Ніч прийшов. На офіційному сайті взяли першу медичну допомогу, і він мріяв про ринок площі, і як ламман спсидить на обличчі. З нестерпної приниження і сором'язливості, хворий людина кинувся жахливо і знеболюється.

Наступну ніч взяв другу медицину і ще раз мріяв, але замість сором'язливого він відчував застудний страх.

На третьому ночезі, але не було страху або сором'язливого, але він відчував глибоку сумність.

Офіційна була здивована, але вирішила слідувати інструкціям до кінця і наступного дня відверта четверта медицина. Звісно, уві сні ще раз, але мрія не була болючою, так як минулі ночі, а офіційне відчуло тільки невелике почуття сюрпризу.

На п'яту ніч несподівано для себе, офіційна досвідчена радість. Не знаючи, що він вийшов з ліжка і відразу пішов до лікаря за порадами і новими лікарськими засобами.

- Як ви відчуваєте після прийняття моїх препаратів? запитав вінця.

- Весь нічний час у мене була однакова мрія пращання, офіційна відповідача, але кожна ніч у мене було нове почуття сорому, страху, сумності, сюрпризу. На останню ніч я відчував радість і все ще відчуває себе. Я не знаю, що я повинен відчувати себе.

Послухавши офіційну, лікар сміхався і сказав:

до Ви не знаєте, що це сталося, доки ви можете лікувати його, як ви бачите. Якщо ви будете щасливі, або з'являться на будь-який час.

Що стосується сплітання в обличчі, мудрий людина просто не приділить увагу йому, особливо так як твій відступник божевільний, і його спрайт більше не наступає вам, ніж порив вітру, який випило очі. Видання

Цікаво: А мудрий про старому в'язі

Яблука з яблук: чудовий пристойний, що хочу цитувати

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: elims.org.ua/pritchi/pritcha-plevok-v-lico-i-pyat-lekarst/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное