Всі дороги привели до моря: надихаючим

У поганому селищі народився хлопчик. Він провів свої дні безглузно, механічно і монотонно, так як решта жителів цього захоплення села, не маючи ідеї, що робити з власним життям. А одна красива ніч мріяла про море. Ніна селян ніколи не бачив море, тому ніхто не зміг підтвердити, що така нескінченна вода існує в будь-якій точці світу.

І коли молодий чоловік оголосив, що він збирається піти в пошуках моря зі своєї мрії, всі перетворили пальцем в храмі і назвав його божевільним. Але він, незважаючи на все, опинився на дорозі і довго блукнув.

Тут він вибрав дорогу, яка керувала прямо, а через кілька днів досягла села, мешканці якого привели спокійне, безпечне життя. Коли молодий чоловік сказав їм, що він був блукаючим, мріявши про знаходження моря, вони почали переконувати його, що він був час, і він буде краще для нього залишитися в цьому селищі і жити, як щастя, як кожен інший.

Протягом декількох років молодий чоловік жив у достатку. Але одна ніч він знову мріяв про море, і він запам'ятався своїм неповторним сном. Молодий чоловік вирішив залишити село і знову піти. Після того, як говорячи про те, що він повернув на вик, і цей час пішов в інший напрямок. До тих пір, поки він не досягне великого міста. Я захоплюю його гомонім і різноманітністю і вирішив залишитися там. Я навчився, працював, весело і з часом повністю забули про мету моєї поїздки.

Однак через кілька років він знову побачив море уві сні і думав, що якщо він не виконав мрії своєї молоді, він відчув своє життя.

Так він повернув у вик і вибрав третій шлях, який привів його до лісу. На невеликій лузі чоловік побачив хати, а поруч з ним не занадто молодий, але красива жінка, яка вішала вимитий одяг. Вона попросила його залишатися з нею, бо чоловік пішов до війни і ніколи не повернувся. Домовленість чоловіка.

Протягом багатьох років вони жили щасливо, підняли дітей, але один день наш герой, який вже старий, знову побував уві сні моря. І пішов він все, що він був пов'язаний з багато років, повернувся до виделки і згорнув на останній шлях, що не знає йому, дуже крутий і скелястий. Він пішов з утрудненням і почав боятися, що він буде повністю вичерпаний.

Колись біля підніжжя великої гори, старий чоловік вирішив підняти його надії побачити море зі снів. Через кілька годин він досяг вершини гори. Перед ним розтягували величезні простори: стара людина побачила перехрестя і село, в якому жителі привели процвітання життя, а велике місто, і хата жінки, з яким він провів багато щасливих років. І на відстані, на горизонті, я бачив блакитне, незрівняне море.

І перед тим, як припинилося серце, переїхала старик, через сльози кричуща, помітили, що Всі дороги він ходив під керівництвом до моря, але жоден з них не перейшов до кінця.Видання

Цікаво: Пристосування донора життєвої енергії

Приблизний. Місія ангела

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.myvictory.club/blog/read/pritcha-o-motivacii-/