Чому ви відповіли добре зло, мудрий

Він буває практично всім, коли ви підійдете людину з відкритим серцем, і він повертається назад в поверненні. Люди не хочуть бачити наші добрі справи, і якщо ви хочете, щоб допомогти комусь, він також спрей в душу. У часи, як це, ми попросимо себе, «Що таке моя відмова?» Що я неправильно?" Чому це відбувається? Ви знайдете відповідь в цій неруйнівній парі.

浜у 涓 蹇

Один день молодий незнайомець збивається на дверцятах старого шавлія, який, повені з сльозами, розповів про похилого її оповідання.

- «Я не знаю, як я збираюся жити», - сказав він з трепідацією в голосі. Все моє життя я лікував людей, як я хотів би їх лікувати, був щирий з ними і відкрив свої душі. Колись можливо, я намагався зробити все, не чекаючи нічого в поверненні, допомагаючи в кращому режимі я міг. Я зробив все безкоштовно, але Повернувшись, вона отримала зло і позбавляла.й Мені болить і я просто втомився. Покажіть мені, що робити.

А мудра людина слухав хворого, а потім давав пораду дівчини:

- «Дрес голий і прогулятися по вулицях міста», - сказав він спокійно.

- Я шкодую, але я не прийшов до цього... Ви повинні бути божевільними або веселими! Я не знаю, що чекати від людей. Ви бачите, хтось інший буде турбувати або зловживати мене.

На столі з'явилася мудра людина раптом, відчинила двері, і помістила дзеркало.

- Ви соромилися виходити голий, але з яких причин Не соромно йти по всьому світу з голою душею, як це двері, широкі відкриті.й У вас є.Ваша душа є дзеркалом, тому ми всі бачимо себе, відображені в інших.й Його душа сповнена зла і пророків – це непристойна картина, яку вони дивляться, коли вони дивляться в чистоту душу. Вони не мають сили і відваги визнати, що ви краще, ніж вони і зміни. На жаль, це тільки для по-справжньому бюстгальтера.

до Що робити? Як змінити цю ситуацію, якщо, насправді, нічого залежить від мене?

- Приїжджайте з мною, я покажу вам щось. Дивитися, це мій сад. На протязі багатьох років я поливаю і піклуюся про ці квіти. Я ніколи не бачив бутонів цих квітів. Все, що я мав бачити, були красиві квітучі квіти, які бекону з красою і ароматним ароматом.

Діти, навчаються з природи. Дивитися ці чудові квіти і зробити, як вони роблять. Відкрийте своє серце ретельно, щоб ніхто не помітив. Відкрийте для себе своє серце. З тих, хто відрізав ваші пелюстки, киньте ноги і трамвай. Ці бур’яни все ще Вони не виростили до вас, тому ви не можете допомогти їм. Вони побачать лише глухий відбиття себе у вас.Видання

Ви можете зробити це.

Вчимося розуміти людей! Приголомшливо мудрий parable

Джерело: wiolife.ru/pritchi/pochemu-na-dobro-otvechayut-zlom.html