Це гарна історія для тих, хто занадто багато для інших, забуваючи про себе.

У сучасному світі людські зв’язки можна розділити на «забір» і «гей». І для кого-небудь самовідданий. догляд Це стає сенсом існування. А деякі люди так звикли до способу життя споживача, щоб вони просто не уявляли світу іншим. Як дізнатися, що середня мелена?

Редакція "Сайт" Я вирішив піти в таке філософське питання. Ми знайшли нашу позицію в короткі терміни, але Цитати про мавпий Я сподіваюсь, що ця історія оновлюється у вашому серці.

Пристосування люзійного мавпи «Звідки дискрипси запитують світове питання». Що більш важливо: доглядати за людьми або піклуватися про себе? Багато хто сказав, що вони готові присвятити життя іншим. Звичайно, були ті, хто сказав, що перш за все, ви повинні подбати про себе і здоров'я. Після того, як він подарує благодійність і допомагає тим, хто потребує.

Учитель почув гучні аргументи молодих людей, але сказав нічого.
- Майстер, чому не скажеш про це? один з студентів, які виголошують,
- Я не в змозі вирішити цей спір, адже кожен з вас має власний вибір, щоб зробити. Я покажу вам щось завтра.

На наступний ранок майстер взяв студентів до занедбаного будинку. Будівля тривала в дезоляції, а мавпи мешкали на його території. Тут вони відпочивали, побігають, відвертають воду і вводять банани. На фоні юних і фриських мавп з'явився один брудний мавп. Весь день вона збирала воші з її братрену і приготував для найстаріших мавп.

- Дивись на цей мавп, - сказав один з юних студентів, "навчався всіх навколо неї! Але вона сама брудна, морська і тонка. Решта нас не думають про допомогу.
- Ви вправо, всі воші з інших мавп, які йдуть на неї, підтвердили інший студент.

3610Р. 4200Р.

- Викладаємо висновки, майстер підібрав. Цей бідний мавп завжди допомагає іншим. Дивитися на цю траву! Стара люзія мавпи потребує допомоги, як ніхто інший. Але вона жертвує себе і її життя для хороших інших. Без сумніву, турбота про це тварина гідна поваги. І я завжди навчаю вас, як важлива в'язниця. Але на ніч я хочу, щоб образ був незрівняний люмі мавпи, щоб залишитися в ваших головах назавжди. Я впевнений, що він допоможе вам знайти середню землю. й

859148

Цей парний є яскравим прикладом того, що самовідданість іншим може призвести до. Не дивно, христина белла стала метафоричною. Історія несамовиті тварини показує, що в’їзд може знищити. Я не говорю, що допомога іншим невірним. Ми просто покажемо іншу сторону монети. І ми дійсно хочемо, щоб знайти такий важливий баланс і гармонію для життя.

© Без сумніву, догляд Це бульйон сучасного світу. Однак дуже важливо пам'ятати своє самопочуття. Для того, щоб зробити вибір. Але якщо ви вирішили потерти себе іншим знову, просто подумайте про погану муску. Чи заслуговують це життя?