Нікуда не прийшла.

Розкажіть мені, що я лютий? Так я не лютий... Я навіть не сердитися. І не розчаровує. У словах кінця Черномидина яскрава пам'ять його полягає в тому, що ми робимо... вона виходить, як завжди.
Так, ніжники! Ми трахнув вгору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Цілий, громадський, не може навіть вичавити... Вони гучно сигналізують їх ганчі. А потім ми виїхали і виготовляли звичок. Ми не знаємо - ні наші, ні інші.
Ми не пішли до Європи, ми повинні йти до цієї Європи протягом десятиліть! Ми просто задекламо, що ми збираємось там - проковтнути будинок, мити посуд, вбити таргани і мишей, а потім ... можливо, якщо ми можемо ...
В принципі я був готовий до того, що це буде нестерпним навантаженням для наших політиків. Ідею, що необхідно не вкрасти, але боротися з корупцією, відповідати законам, модернізувати законодавство і виробничу базу, здавалося б, страшним для них. І тут! Шарка приймала його пальцем. Хвороба ведмедя ...
Я повинен сказати, дорогі сусіди відлякули нас якісно, і ми розглянули відвагу. Берсеркери ... І вони самі вважаються перевагами - де більше урвема? У одному місці вони запропонували, але з умовами – вони мали пересуватися, змінити, робити щось.
І в другому місці, вони просто сказали, лизати, ми дамо вам гроші. Не лежати -
І кладемо. Дякую. Розумне рішення.

Подаруйте мені факел! Я хочу здійснити його через темні вулиці моєї країни разом з комунами та іншими супротивниками європейської інтеграції!
Але ви повинні зробити це з очей закритими. Я соромлюся.
Я не був той, хто сказав, шкода. Але я шкодую, це нам.
Джерело Ваш текст за посиланням. й