- Я 25. У мене є університетська освіта, мати роботу, друзі та знайомства, я не скаржаю про життя, я добре, як і всі інші, але це те, що турбує мене. Все добре йде, по інерції, занадто звичайний. Порожня.
Як побороти самопочуття в житті і душі? Не говорю про хобі – Я маю багато з них, але недавно я почав запитати себе, що це означає. й- Ви сказали багато, навіть між лініями. Ваша умова знайома мені (Я проходив через це себе довго тому), і я навіть погоджуюсь з вами: слова самостійно не допоможуть. Все, що ви знаєте, питання не заповнить самотність життя з чим завгодно, перше, що приходить до руки, щоб не сидіти самостійно і не їсти в кутку. І, звичайно, ця проблема не вирішується принципом «кращого титу в руці». Ви, ймовірно, в житті, як багато, іноді товстий, потім порожній, все проходить в циклах. В першу чергу ви дуже любите щось, але через деякий час зникає всі відсотки, хвилювання йде, і що так зачаровує не довше теплих, втрачає своє гніздо і стає звичайним. А ви знову занурилися в інерцію, скажете собі: «це життя, ви не будете йти в будь-яку точку», робити те, що ви повинні, з звички, на автопіло, іноді з почуттям важкого навантаження, а ввечері ви нудно подивитеся на телевізор або сидите на години в Інтернеті, намагаючись знову зацікавити не менше практично. І так далі до наступної адреналінової щітки.
Мені здається, мій молодий друг, що життя порожній не тому, що цикл подібно це, але тому що душа страждає. На даний момент вона наповнена чимось, починає жити і радіти, а потім все це йде, випаровується і нічого не залишається. Я сподіваюсь, що ваша душа не є порожнім, але порожнім – це щось абсолютно різне: вона просто має багато вражених. вона виснажена, вона втомилася від усього в її зміні життя. Уявіть: вона тільки дозволяє себе бути прогріване деякими новими теплими відчуттями і натхненням, новою ідеєю або відкриттям, і вже напружено себе, знаючи, що все це для часу, що все буде ковзати від неї, як пісок ковзає по пальцях.
Я не буду боятися цього слова. Якщо ви любите, це буде назавжди, тому що ви знаєте, як дійсно любити. Якщо ви боїтеся і побороте труднощі, то з певними, що причина або люди варто, і нічого не шкода для них. Якщо відкрити душу, то до кінця, бо ви хочете, щоб цей момент був незабутнім, а потім станете те, що станеться. Ви не можете заповнювати душу будь-яким «гарбом». й
Заповнюється враженнями, моментами і подіями, які перетворюють її і торкнуться до неї, так глибоко, що навряд чи забути їх. Коли такі моменти повторюються, щось цінне починається в житті, щось важливе, тому що це незабутнє. А.
Наша душа збирає перлини досвіду, які ніколи не зникнуть, що ніхто не не знаходиться з нас, бо ми самі не дамо: що ми маємо досвід занадто цінним.й
Реальна смертність в житті і в душі приходить, коли ви починаєте визнати: «Так, щось Основна втрачена...» Звісно, я не збираюся розповісти вам про «хобі», адже саме поняття має на увазі щось вторинне, «так що ви не будете нудно». «Я маю все в моєму житті, це гріх скаржаться, є освіта, робота, друзі, знайомства, любов, навіть численні захоплення, але щось головне відсутні». Знайди це головне, екстракт від внутрішнього кута душі, повернення до нашого звичайного повсякденного життя - і деякі моменти нашого життя стануть надзвичайними, незабутніми! Непристойність – це дуже відносна концепція.
- Добре, але я не знаю, як це зробити на практиці. Безсумнівно.
Головне в житті не можна знайти за наказом - ні душі, ні серце, ні серце не можна назвати. Що таке?до Здається, що ви вже подаруєте собі можливість відступати, вже готуючи всі види витівок для майбутнього, від гріха: і якщо це не працює. Я думаю, що ви просто шукаєте щось, що занадто високий і занадто далеко - це нічого не неправильно, але чекати, будь ласка, не хочете, щоб це було колись! Як я поясню тебе? Ми не говоримо про свою кар’єру, а не про ваш «прогрес в житті», а не про Ваше самопідтвердження, але про душу, яка з'єднається без Головного, падає, іноді навіть стебла. Ви повинні бути першими пацієнтами.
Знаючи головне - це дуже захоплюючий і красивий процес, він передбачає пробудження і відкриття вашого серця.Покажіть мені, вам потрібно замовити, щоб перенести на глибину своєї душі на схід сонця, спів птахів, зірка близнюка в небі, красива музика, джерело в горах, сніжинка в долоні руки або леза пронизаного асфальту? Не буває природно, але як ще? І сказав мені, коли був останній раз, ви були щиро, щоб ніжність, сльози перенесли хоча б на щось невелике, що дає нам природа і життя, адже сонце, птахи, зірки, леза трави на тротуарі і музика не зникла? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це просто, що ми припинили заперечення.
Покажіть мені, коли було останнім часом ваша душа і ваша свідомість були перетворені, наприклад, деякі мудрі слова, знання прославлені з книги, деякі ідеї, винахід, божевільний сон, оскільки ні книги, ні мудрі і цікаві люди, ні блискучі ідеї, ні знання пішли в будь-якій точці світу? На мій погляд, ми просто закопуємо в тріфлі і стомідності, дозволили філістину зануритися в всілякі розрахунки, невеликі розбирання і планування, і ми не бачимо білого світла.
І коли останній раз ви доторкнулися батьків, щоб вони ніколи не забули, і прийшли зустріти кохану людину або другу з таким серцем, зробив щось, що ще не пам'ятав своїх щасливих, блискучих очей?
А коли в останній раз ваша дитина або собака мала таку дивовижну прогулянку, ви все ще пам'ятаєте, скільки ви шкодували, що це не сталося частіше? Вони не пішли кудись!
Коли був останній раз, ви були так доторкнуті чоловічим болем, чий велич, хто-небудь нещастям, що ви все ще пам'ятаєте пробиття серця, як якщо цей біль став вашим власним? Після того, як ви все ще не можете забути когось страждання, плутати, ледь очі, мовчазно просити допомогу, комфорт, загоєння, коли ви відчайдушно намагаються зробити щось, на поведінці вашого серця, незважаючи на хворобливе почуття власної безпорадності? Після всього, неприємності, болю, самотності не зникли.
І коли був останній раз, коли ви сміхалися і раділи, щиро, природно, щасливо, так само як?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ось чому я попередив вас: це небезпечно для поглядів і залишити собі можливість повернутися.Головне - закрита, вона не зникне в будь-яку точку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але очі сліпі, «тільки Серце гостро, головне не можна побачити з очей», - сказав він. Більшість і більш глобальних обізнаностей прибули лише пізніше, і тільки в результаті наших щоденних зусиль і уроків серця. . й
до Чи можна випробувати такі стани, коли реальні неприємності надходять у життя, реальні, немислимі проблеми і труднощі, коли не трюфелі?
- Досить достатньо, щоб найбільш підходящі умови були створені для душі, в якому з'явилася справжня і страшна сматтість, щоб заповнювати новим змістом. Ви самі відповіли в частині: коли «не трюфелі», не тріфлі і не ступеню, то
Душа потребує Головного, не тільки заповнювати порожнечу, але як сальвація, солома, яка завжди може бути захоплена. . йКоли ви втратите в темному лісі вночі, ви подивитеся на спосіб, і ви не можете знайти його, і в знепаді ви розумієте, що ви зробили ще одне коло і повернулися до того ж місця, потім ви стаєте дійсно рубаним і вам потрібно будь-який світло, навіть якщо він дуже далеко, так довго, як це показує вам, куди піти. Те ж саме відбувається в нашому житті: коли ми знайдемо себе в найглибшому розпаді, нам потрібно повернути щось вірне, що душа завжди сприймалася як прояв світла, гарного, чистого, святого. Потрібно охопити на ньому, необхідно піти в неї, навіть якщо вчиняти перенаправлення. Саме тому душа повинна бути заповнена світлом до початку реальних труднощів, або вона повністю втратила ризики. Це як у степу: коли ви померли від спраги, ви просто повинні п'яти, просто знайти sip води, добре або оазис з пружиною - все золото, гроші і престижні кар'єри цього світу вам не потрібно, і ви починаєте розуміти, як глибоко помилитися в ваших значеннях. . й
до Що можна знайти воду в степу?
до Ви завжди знайдете це, якщо ви хочете, особливо коли ви зрозуміли, що ви можете вмирати, якщо ви не пити воду з весни. Ви коли-небудь думали, що не тільки тіло, але душа хоче жити?
І вона спрага для життя набагато сильніше, глибоко. Коли ви загинете спрагу в степу, коли ви оточені піском і скрабним сонцем, ви не попросите себе, чи хочете ви не хочете води. Ви вважаєте, що ви знайдете його, що хтось прихований Бог або охоронець ангел неодмінно допоможе вам знайти його. Це не тільки "добрий", але молитва крієра в степу.
Він сказав в давні часи, що коли душа молиться таким чином, то обов'язково буде той, хто чує цю молитву і відповідає її. Бог завжди чує.Коли один день я зіткнувся з дуже серйозним абодеальним в житті, і я, жахливо злякався, запитав: «Як я досягне, як це буде?» Мої майстри відповіли мене: «Ви будете точно так, як ви вірите, не більше і не менше». Я пам'ятаю назавжди. . й
до Але що про Майстер, який залишається за життям, з найвищим і святим, що ваш Навколо буде жити назавжди? Як знайти його?
до Дуже дякую! Зробіть свій час! Ви йдете про висоту! Зрозуміти, як вам подобається, але не шукати їх, ви повинні літати до них. Душа повинна повернути свої крила, і ви і я повинен дізнатися не тільки прогулятися на землі, але і іноді піднятися на небо.
У кожній душі є сон літаючих, слів не можна пояснити. Політ душі знає, чому душа ламає її так багато і чому необхідність її не перестає. У Шахалі Джонатана Життєва, один з багатьох кріплень води, яка ніколи не перестає живити свою душу, сказав, що політ не є заради прибутку, але для краси польоту.
Враховуйте, що всі щоденні зусилля та уроки серця, які ми говорили про те, що пацієнт і дилігентне навчання маленького шика, щоб літати. Попадає і піднімається, падає знову і піднімається знову, кожен раз вище і вище. Його крила, звичайно, виростуть міцніше, і один день він засихатиме в чіткому, чіткому, привабливому просторі, захоплюючи те, як красива земля, коли ви подивитеся на неї з неба, і шкодуючи, що інші не можуть літати і побачити все це.
І коли прийде час, наша птах занепаде до землі, але не з чубчиком, але з простотою і радістю, знаючи, що можна знову зняти і знову. Ви бачите, її ентузіазм і натхнення пройдуть на інший з курчат, і він попросить навчити його навчати «закрили свої крила» так, щоб не попадати весь час, але літати, де душа надихає. Але це ще одна історія. У книзі була запитана молода птаха, «Янатан Моргул, ти хочеш літати?» Іноді один простий «Є!», що надходить з глибини душі і як молитва серця, достатньо зробити його самим.
Головне, що з'явився в нашому житті і ніколи не залишив нас знову...
Автор: Elena Sikirich
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: manwb.ru/articles/psychology/training/empty_soul/