Приз Нобелівської фізики в 2010 році присуджено Андрію Геїму, або, за нас, Андрію Костянтиновичу Ґейму, рідному Сочі, випускнику школи No 3 в Нальчику, потім Московському фітеху. Працює в Академії наук. У 1990 році отримав стипендію від Королівського товариства Англії та залишила СРСР.
За кордоном він сказав, що він постраждав від вітчизняних антисемітів, які, я вірю, був допустимий наступ до нього, так як Гейм, як батько, так і мати, походить від Волги німців. Але не на паспорті.
На журналістичному горизонті ім’я Андреа Гейма з'явилась у 2000 році, коли він разом з математикою та аортистим сером Михайлом Беррі з Університету Брістоль, присуджено премію Ig Nobel. «Ігбелевка» зазвичай дається за найактуальнішим і безуспішним відкриттям, в даному випадку Ігбелевський комітет відзначив досвід вчених з «фольгою». Насправді вони розслідували діамагнітну просвіту в сильному магнітному полі.
Після 10 років, ім'я Андре Джейма з'явилася в друку, цей час через Нобелівську премію для виготовлення графена. Жорстко кажучи, графен - вуглецева один атом товста. матеріал дуже цікавий і перспективний. Графен дуже міцний, має величезну тепло та електричну провідність. Наноелектроніки і можлива заміна кремнію в мікрочіпах.
Цей експеримент простий, ви можете повторити його самостійно. З м'яким олівцем, виводимо площу на шматку паперу. Наклейка стрічка, стрічка, очистіть графіт стільки, скільки ви можете. На клейовому шарі з графітом покласти ще один шматочок стрічки, приклеїти на клей, і так на невизначено до тих пір, поки шар графіту стає непомітним для простого ока. Ви підходите до двовимірного кристала. Він має ширину і довжину, але не висота. Або досить, ця висота є одним атомом.
У степах Ґейму та його партнера Новоселов перемістив хмару дослідників. Вважається, що в першому місці вони зможуть створити новий тип екранів для мобільних телефонів і портативних комп'ютерів, але є інші перспективні напрямки.
У будинку Андрія Геїму Манчестерського університету оголосив, що фундамент Біллі Ворота і його дружини Мелінда виділяє грант 64,000 фунтів, близько 100 тис. доларів, щоб створити ультратонкий і надміцний презерватив.
Білл Гейтс і Мелінда, звичайно, не мають ніяких особистих інтересів в цільовому продукті, вони стурбовані долею Африки, поширенням СНІДу та неконтрольованого зростання населення.
На сьогоднішній день відсутня технологія отримання графена в великих аркушах, тому lat*x, тобто гумка, ще не закидається.
Щоб бути чесною, я не зовсім розумію природу дитячих повітряних кульок, мені здається, що це той же продукт рослини Баковського, тільки виконаний в кольорі.
Якщо так, дитячі кульки майбутнього будуть більшими, тоншими і світлішими.
Варіанти з мікрочіпами не виключені.
Джерело Ваш текст за посиланням. й