Контакти

Здрастуйте, земляк - відчужний гість занурився дружнім з усіма відтінками зеленого - Ми приїхали до вас в миру.
до Так, я одягаю до Василя - Я не пишу на всіх. Відправляйте, відблискуйте.
- Чому ви покажете агресію? - Іноземець був відварений - Ми прийшли в мир. Ми хочемо дати вам знання!
- Ч. Я не вчений. Знання слід поділитись з науковцями,
- Повідомляємо нас своїм співробітникам. Чекаємо вас тут.
Я. Я можу уявити, що Я піду до Академії і кажу: «Я шкодую, що тут надсилати повідомлення від іноземців?» Вони дадуть мені контакт швидко. У шапці, як це. Що приносить мені до LTP.
до Що таке LTP? - Відчуження не розуміли.
Які іноземці дивляться в лісі, ми живемо там. Що робити?
- Що? Ми можемо взяти картину, намалювати зірку карту.
- Я. Фотошпалери не мають мозку. Чи не вони. Приходьте, бластер.
- Чому?
Я не вірю, і я Оппа! Вибачте це! І бластер, ХАРАК!!! Далі вони будуть.
до Ми не маємо вибухів. Ми приїхали в мир.
- Дайте мені щось інше. вольтметр - це трохи хитрощі. Або амметр. Деякі з тих, які ми не маємо.
до Не потрібно. Ми можемо бачити всі без пристроїв. Тепер +22, атмосферний тиск 746 міліметри ртуті, сонячне випромінювання 15 мікро-рентген, склад атмосфери ...
- Прохолодний. - Василь переривається - Але що це робити? Чистий Я приймаю тебе до Академії наук?
- Так - відчуження не затвердило - Я знаю ваших першокласних планет. Ремені до столу і дайте розсік. Як діти, чесно. Тексти пісень, а це означає: Не їсти хліб, нехай я бачу, що всередині. Приїжджайте тут деякі вчені. Я подарую йому знання і буду летіти.
до Не правильний підхід. Але як буде вченим і почати застосовувати знання на його користь? Що я говорю? Як отримати когось? Хто я вірю? Після трьох вироків я буду в мене. Також буде відправлено лист на роботу. Дружина залишить. Хто буде жити з людиною, яка бачив іноземців? Знайти ще один.
- Хто ще? - Ви вже сто і п'ять відмов! Хто боїться психологів, які є LTP, які просто говорять люди? Можливо, ви не готові до контакту. Ви не знаєте?
до І точно! - промовлялися до ідеї Вася - так і доповіді на власне - земляки ще не готові. Нехай вони літають в 100 років.
Відчуження, здається, краще.
Пон. Чому ви не втрачали на моєму місці? Тексти пісень, а це означає: Ліжко з ним - з знаннями. Поговоримо. Про те, як ви живете там, я розповість про наше життя.
“Ми побачимо, – сказав він, “як чорні діри знизяться”. Пон.
І зникнув миттєво.
-Я Що таке ім'я? - Я не встигнути запитати Васю. - Ми ще не готові до контакту. Темно...