Що потрібно для наших дітей?

У мене була цікава розмова. У червні 2011 року Стефан Хаунер і його родина відвідали нас. Стефан є всесвітньо відомим влаштунком і гомеопатом. Він і його дружина мають шість дітей, а наймолодший – 6 років (війшов Стефан і дружину – близько 50).

А організатор заходу розповів мені про свій підхід до виховання дітей. Той Стефан, приїхав з дитиною, не скоригував свою програму своїм побажанням. Моя сина з батьками весь час. У музеї блокади і т.д. В цілому для звичайного шестирічного, буде занадто сумним і нудним. А син його був змістом і щасливим.

Тексти пісень, а це означає: І що сказав Стефан дійсно дивував мене і зробив мене думки. Він сказав, що Для дітей постійно запроваджують дітей-сиріт.й Ми завжди хочемо, щоб зберегти та зберігати їх. Так діти більше не зайняті, і вони потребують більше і більше нашої участі. «Я нудьгий. Що робити? Вони вимагають більше і більше уваги, а батьки не мають сил і здатності задовольнити всі бажання дітей.

З дитинства діти йдуть на розвиток груп, потім клубів, розважальних центрів, парків розваг. Вся галузь побудована на тому, що у вихідні батьки призводять до «відки». Зоопарки, аквапарки, дельфінарій, океанаріуми, театри, кіно, музеї, картинги...

Що робить дитину? Багато емоцій, вражень, нових бажань. Найголовніше, він ніколи не задоволений. Він виходить з Діснейленда після цілого дня катання на роликах і їсти морозиво. А питання: «Як?» каже, що щось не було, щось не сподобалося.

Чи можна мати великі сім'ї в такому форматі? Після всього, іноді одна дитина повністю вичерпає батьків з міксами, побажаннями і поведінкою. Що робити, якщо є два, три, шість?

Можливе не відповідне метафору. Але з якоїсь причини, у мене є непритомна ідея мами мавпи, яка приносить її дітям, щоб їздити багата, а потім перетягувати їх до школи, де живуть полярні ведмеді. Акурат, вона зробить її звичним бізнесом, в якому діти гармонійно впишеться. Як жити в цьому світі.

Чому це відбувається? Що саме бракує у дітей і чому ми так само займаємось цими нескінченними розвагами?

Будь-який контакт

Дитина потребує контакту з мамою і татом. Зв'язатися з нами

Це не те, що ви повинні сидіти і дивитися на нього весь день. Зв'язатися з нами З проханням поділитися чимось, з болем.

Коли дитина народжується, спочатку поміщається на живіт матері. Продовжити контакт. Спочатку він запитав її якомога ближче. Уві сні разом, одягаючи шиття, грудне вигодовування.

З часом цей близький контакт трансформується. Від фізичного до більш емоційного. Дуже важливо для дворічного малюка показати свою маму свої навички, пошкодити після падіння, допомогти в складній ситуації.

Три роки повинні відповісти на всі питання, допомогти у встановленні контактів зі світом, навчанні в самодогляді та навичках допомоги.

Діти часто повинні знати, що вони мають можливість зв'язатися з матір'ю в будь-який час. Будь-який час вам потрібно. Якщо у дитини є це розуміння, він не відчував своїх батьків кожні п'ять хвилин. Бо не треба довести до себе.

Це як живе у великому місті. Більшість жителів мегацитів, згідно з опитуваннями, не потрібно їхати щодня до визначних пам'яток. Але вони оцінюють можливість в будь-який час, щоб перейти до травлення або Червоної площі.

Контакти Ні.

У сучасному світі батьки не можуть зробити цей контакт. Відсутні роботи. З ранку до ночі. А у вихідні дні ми хочемо компенсувати нашу відсутність шляхом «покупки» лояльності дитини з новими розвагами. Знову ж не потрібно контактувати з батьками.

Прийміть дотику з дитиною непросто. Подаруйте нам важливі речі, щоб оцінити малюнок. Або почуйте свою раптову пропозицію прогулянку під час важкого дощу. Якщо він не говорить про це.

Якщо він не має контакту, він пропустить щось на весь час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми завжди пропустили щось важливе. З дитинства.

Можливо, ми постійно намагаємося привернути увагу громадськості – з розумними думками, зовнішніми поведінками, нашими досягненнями? Саме тому ми не віримо в щирість інших людей і не знаємо, як будувати відносини? Можливо, відсутність контакту з батьками є підставою для нашої низької самооцінки, комплексів та негативних програм?

Для того, щоб бути різними. Коли моя мама не працювала, вона робила домашню роботу. Діти збільшилися, допомагаючи їй у всьому і навчанні. Вирощували дітей з ними в полі або в лісі батько. І хлопці навчилися з нього. А дівчата навчали своїх тонкощів матір'ю.

Так, люди були різними. Вони не подорожували світу в пошуках вражень, не переїхали з місця до місця, не змінювали друзів, автомобілів, дач. Можливо, вони просто не мали потреби постійно спалахувати фотографії ззовні, маючи багатий внутрішній світ?

Користь як хвороба нашого часу

Дитина, батьки яких полюбляють у всіх своїх змах, забезпечать виконання всіх своїх бажань, чи любимо це чи ні, вирощуємо себе.

Тексти пісень, а це означає: Він не розуміє, чому він повинен дати щось, дати щось, служити кимось. Він живе з дитинства в світі розваг, які породжують свою людину. Не відрізняє потреби і бажання. Це той же для нього.

Він не бачить прикладу сервісу. Так як батьки не зайняті один одному. Особливо дитина. Справжня послуга не повинна занурювати свої змії. Про те, що він дійсно потребує. Відповідаючи своїм потребам.

Батьки не дарують дітям контакт, замінюючи його насолодою. І оскільки вони люблять своїх дітей так багато, вони намагаються дати ці насолоди до максимуму.

Вирощування, ми думаємо, що ми всі У нас є квартира і автомобіль, оплата за освіту. Держава зобов’язана надати нам соціальні програми.

Ми також відчуваємо, що ми думаємо про нас. Хтось подумав нам, що хтось добре думає про нас. Про нас Наші світові револи навколо нас. І так ми маємо постійний комплекс публічної уваги: «Що буде говорити?

Ми також вважаємо, що все повинно бути нашим способом. Моя людина повинна зробити те, що я хочу, Тексти пісень, а це означає: Навіть Бог повинен дати мені все, що я хочу.

І є два егости в сім'ї, ні з кого хоче подарувати. Третя еготиста народжується, для яких ми трохи готові пожертвувати наші інтереси. Але не достатньо, щоб вийти з його оболонки і торкнувшись душі своїм серцем. Тільки так, що він має власну оболонку поруч з нами.

Це простіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відсвяткувати день народження в кафе, ніж випікати торт. До розважального центру за вихідні дні, ніж зайти в кемпінг.

Купити готовий будинок, ніж зібрати його разом. Для того, щоб вона підняла дитину.

Як було і я

Я пам'ятаю мій дитинство і я розумію, що найщасливіша частина, коли ми проживали в хостелі. Коли мій мама не мав можливості тримати мене. Тексти пісень, а це означає: І вона не була, щоб залишити мене з. Я був з нею всюди. Відвідування, іноді на роботі, в магазині, в поштовому відділенні, в Прибережжі, в паспортному офісі, на ділових поїздках.

Я сидів на столі з дорослими, де немає інших дітей. Тексти пісень, а це означає: І ви думаєте, що я пропустив вас. Але я слухав свої розмови. Я дивився, що це було схоже, щоб бути дорослим. Які їхні думки, проблеми, тривоги?

Я не завжди хотів. Особливо фаршировані поштові відділення з черги та бюрократичними офісами. Але з того, як я був дитиною, я знав, як заповнити папір і які вікна, щоб покласти їх. Я знав, скільки їжі було варити щось. Ми зробили пральню своїми руками, одягом для прасування. Разом з матір'ю вона зробила смачні торти і печиво, у віці 6 років вона вже може бути самотньою в домашніх умовах. І мій мама був спокійним для мене.

Я не був нудним. Я радий, що моя мама взяла мене з нею. До певного віку, в якому я сам сказав, що я ніколи не буду йти з нею знову. Я не зацікавлений.

У мене є діти зараз. Тексти пісень, а це означає: І я бачу, що вони спокійні і щасливі, коли ми просто вдома з ними. Або ходити. Або ми все йдемо разом. На відпочинку ми йдемо, де ми зацікавлені. Ми не будемо жити.

Я все ще повинен знайти цю лінію в цьому місці. Моя мама не мала інших варіантів. У мене є один. І іноді вони здаються більш легкими і більш привабливими.

Слова Стефана проникла глибоко в серце і застрягла мене. Я зрозумів, що не вдалося піднятися так багато дітей. Очевидно Стівен Ковей, який я маю на увазі, підняв його дев'ять років.

Я зрозумів, як часто я впав в цю пастку. Коли я походжу в магазин для взуття і купити інший дизайнер. Коли я даю дитину мультфільми на вимогу. Я побачила свої сини, повні одягу і десятки коробок іграшок.

Я часто обирає уроки для дітей, а не сім'ї. Зооопарки, парки розваг. І в цій ситуації ми всі дуже втомилися. Ми повертаємо додому вичерпається, нехай з багатьма враженнями.

Але коли ми робимо вибір на користь загального відпочинку - прогулянки в парку, поїздки поза містом або відвідати, спілкуючись з друзями в лазні - ефект відрізняється. Діти спокійні, задоволені.

І є сила, там натхнення. Це не означає, що ми не йдемо на зоопарки або парки розваг. Іноді ми йдемо там. Коли кожен хоче.

Стара дитина вже рік почала вести навчання. Я не знаю, чому. Юніор росте в домашніх умовах. Дуже швидко навчається. Він вже розуміє, як мити волосся, як варити кашу, як розчесати. Я майже поголені себе один раз: Ого, машина не має леза.

Я намагаюся зробити все краще в домашніх умовах, не мої діти. Вони з мною в цей час. Вони їсти, мити посуд і поговорити з ними. Я працюю. Мийка -- Я підвіска мого прання. Вони бачать, що звичайний життя складається з. Як годувати їжу, як одяг миється, як мандалас плетені ...

Я тут. Ми завжди можемо зателефонувати мені і я приїду. І я думаю, що це більш цінний, ніж парки розваг, трамвайні стрибки, центри розвитку та садки.

Так, ми приймали старше з дитячого садка. Хоча він пішов лише на півдня. Бо він має достатню комунікацію в домашніх умовах. Моя братка, мій гості, на вулиці. Він також має заняття, але ті, які він потребує мовної терапії та психолога. І він більш комфортний в домашніх умовах - він не хворий, він розвивається швидше, навчається, росте.

Що хочуть наші діти?

Вони просто хочуть бути з нами. Щоб дізнатися більше про нас. Проживання в контакті.

І якщо ми не можемо надати їм постійний контакт, можливо, ми повинні змінити наше ставлення, наприклад, для відпочинку. Багато сімей йдуть на відпочинок, де буде добре для дітей. Вони самі подрібнюють і незимають. Вони самі хотіли б щось інше - гірські походи, сплави, поїздки в міста. Чи щасливі діти бачити батьківські жертви? Чи є у дитини дитячий курорт, якщо батько і мати нудьгувати і сумні обличчя?

І буде важко їздити з вами на поїздах і літаках, якщо ваші очі будуть горіти радості? Чи важко подорожувати з рюкзаком і наметом, якщо всю сім'ю об'єднує в багаттях ввечері?

Чому не батьки починають робити те, що вони хочуть з дітьми? Скажіть, що це ваші побажання. Що може бути цікавим для дитини (і не так багато, що "Ми йдемо в музей, і ви вдячні мені в 10 років")

Важливо визначити точку переходу – коли дитина має свої інтереси, його життя, його плани. І відтепер дайте йому персональний простір. Побачивши досвід своїх батьків, він усвідомить, як виконати свої бажання, щоб кожен відчував себе добре.

Наші діти хочуть, щоб ми були щасливими. Так що мама сидить на декреті не відчуває себе як мармот. Так Дад не дасть своїх хобі через них. Я хочу всіх на відпочинок. Так мама і тато не запитують, якщо дитина хоче брата, але вирішили самі.

Ми не хочемо, щоб наші жертви, для яких ми вексельуємо в 20 років: «Я підняв тебе, тебе побачила, і ти...» Вони не хочуть нас жертвувати наше щастя і стосунки.

Разом з щасливими батьками дитина стає щасливою. І ключові слова тут два – «все» і «щастя». І як рівноцінні.

Цікаво: Ідеальна батьківщина: міфи VS реальність

5 Причини Зупинити Сказати молоді дітям

Ми не несемо відповідальності. А з нещастям не означає щастя. Так, ми навчимося бути разом і щасливими. Бажаю кожній дитині, щоб він міг відчути себе щасливими батьками!

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/chto-na-samom-dele-nuzhno-nashim-detyam/