Поїздка в Байкал. Частина 2

Знання влади через ім'я влади

Початок подорожі в Байкал. частина 1

Вранці наша довідник прокине групу з запахом гарячого, приготованого какао. Сонце підніме за лісом, ми зануримо в машину і приводимо по всійливним піском. Звідти, катер прийме нас до крайньої точки півострова, де мус любить фолієві. У нас ми будемо висаджувати і підготувати наш рафтинг, керівництво, ті, хто ще не знає, будуть навчатися рафтинг-уроки, тобто рядка, рафтинг і поведінка на воді. І назад, за кілька днів, ми прогуляємось на оарах, таким чином, на власній, зупиняючись в будь-якому мальовничому місці, що приваблює нас, місце для медитації на краси і себе в краси.

Плавлення з бризою на човні, ми з радістю всмоктуємо рельєфні погляди берегів і прислухали до коментарів керівництва: «Ми зараз пливемо через село, яке живе без електрики, має близько 200 мешканців, і вони щасливі там...» Тут ми будемо плавати на гарячі джерела. Тут ми доведемо довгу парковку, є багато ягод, є острови, де гермети попливають навесні, і цей острів є райом для мурах. . . ?

Прибуваючи в дивно тихому лагуні, проходячи сходи, ми босоніжуємо, проводимо в воду пальці, ніколи не перестає дивуватися, як вода може бути настільки чіткою. Навантаження нам рюкзаки, продукти харчування і гумовий катамаран рафтинг, корабель вийшов і відпливав.

Аннушка і я заморожувати від стійкої краси захищеного лісу: беречки з гавками, кедари з гірками, гальками в воді, як під склом, берегова смуга, світло як цукровий пісок, так і камені ... так... що ви хочете взяти все відразу. Отже, стоячи трохи, ми не згодні, синхронно думав одну думу: купати ... тут, в цьому дикому представницькому місці, і звичайно голий.

Обравши місце для багаття, вклавши намети, вже після години радує красою навколо і обсмажте з простою їжею, сідайте в коло, щоб перейменувати учасників, для свіжого контакту з собою під час поїздки.

Це надзвичайно ефективна традиція, розроблена в лабораторіях розвитку, особливо добре для подорожі в нові місця. В той час, коли людина має час відпочивати від себе в соцмережі більше, ніж якщо його ще називають Ванею, наприклад. Якщо це, наприклад, Free Wind або Tiga Cedar.

Але традиції вибору назви не так просто, як це може здатися на перший погляд. Краса цього процесу полягає в тому, що всі учасники беруть участь у виборі назви, і тільки це, власне, дає різне бачення себе і лиця сенсу, що він сам намагається упакувати слово його нового імені. Я зателефоную цю практику, надаючи фактичне ім'я. Ми шукаємо найактуальнішого для цієї людини емоційного руху своєї душі. Таким чином, імена виходять, тому живо і міцні - в собі вже, домовляючи людину до оновлення і розвитку. І часто результат групової творчості дивує не тільки призначення, але і всі учасники.

І після того, як кілька, яскраво живих, в центрі кола, годин, після дивовижних самооцінок, ми отримали знати один одному більше, ніж дружини можуть знати один одному в 5 років. Ми зникли в соцмережах з іменами серіалів і з'явилися «трибальні люди» з унікальними героями і дивно неповторним малюнком життя.

Саша - Танцювальний Thunder - це зрілий бізнесмен, розумний і дуже галантний чоловік, один раз довгий час назад (20 років тому) він дивився документальний фільм «Зробити» про Байкал і тепер він виконав його довгий сон. Тут він прийшов на Примус для нової фази свого життя.

Марина - Барвиста Веселка - жінка. В минулому - майстер спорту, активний, сильний, бізнес, самовизначення. І, ймовірно, через надлишок цих якостей, вона має складні відносини з дочкою. Тут вона для легкості, веселощів і кольорів життя.

Лена - розкішна жінка. Одружена. Це красива жінка, як Kim Bessinger, з дівчиною, завжди молодий посмішка - тепер мандрівник і йога вчитель, психолог. Життя, спілкування, муки. Милий і неймовірно твердий, кокетка. Уся поїздка затримає нас, перевіряючи примирення чоловіків на шляху :

Влад є тим, хто дає сенс. Наш гід – це справжній тига людина, син військових, який виріс в цих місцях з дитинства і володіє всіма навичками виживання в тайзі, і навіть ведмедики могли заздрити майстерно сходження кедрів за конусами. Не одружений і трохи сором'язливий. Інакше, надійний, впевнений, ініціативний і неймовірно практичний - від імпровізованих засобів, здається, може зробити все: меблі, вогонь, харчування і причина для оповідань. Вже в пожежі з’явилась думка про життя, втрачила свій молодий вік: мрії «Ельдорадо» поєдналися з певними образами з людьми, досить чоловіка, з яким він неуспішно спробував займатися бізнесом.

Шаманка – молода жінка з важкою долею. Мати талановитого сина. Люблю. На жаль, гостро відчувається емоційні стани людей, що знаходяться поблизу і іноді передують події, дивлячись на профілактичні мрії. Тут, за свою наполегливість і свободу, сміливо показати свою глибину. Він хоче висловити те, що він відчуває себе, не турбуючись про те, що може бути безглуздим або боляче когось з його внутрішньої правди.

Я – Вангара – мав запит на краще зрозуміти природу чистої води Байкал, через контакт з отриманою тільки річкою Ангора, що тече з озерного очищувача, ніж все, що потікає в Байкал. Плем’я обрала своє ім’я після слухання моєї історії та мого значення.
р.

На ніч повний місяць змивали свої місячні пучки в спокійних водах і підсвітили красу Байкал до ранку. Вранці ми «такі» на березі і життєрадісним диспансером, щоб зібрати дрова і катамаран, плануючи два години, щоб вітрити на наступну бухту.

У тайзі в серпні вона сонячна і не гаряча, і це добре. Проводитель сказав, що нам пощастило: вода цього року безпрецедентно тепла - 20 градусів! Зазвичай це 12-16 градусів, що дозволило їй швидко, в відродженому імпульсі, зануритися і відразу в вогонь, погріти, але ми можемо навіть плавати протягом деякого часу - ось як удачливий ми!

При наплавці насоса з двома каучуками «банани», вставляємо алюмінієву раму між ними, і застібаємо її тарпауліном, менше години ми створили сплав / катамаран. Що я особливо сподобалося був інженерним рішенням дизайнерів: надувні плавальні апарати в місці повітряного накачування впритул з кришкою стандарту, ідентичної пластиковій кришці. Навіть якщо гірські породи втрачають ковпачок з човна, вони завжди можуть замінити його кришкою з будь-якої стандартної пляшки, і плавати.

Ще одне важливе і чудове рішення в воді подорожі, я думав пластикову герметизовану ємність, де ми глибоко завантажили всі камери, документи і телефони (телефони, я повинен сказати, ми домовилися відключати і не використовувати до кінця подорожі), так що така ємність дійсно не змивається - ущільнюється, тому повітря всередині зберігає її над водою, як плавка.

Перший плавець - завдання вирівняти дві полярні сторони: правий і лівий. Проводитель сидить нас по краях рафта, розподіляючи нас 6 на двох бананах. І ми, задоволені дитячою емоцією - антіпація пригод, дуже сфокусована, хвилясті оари, в першу чергу, а потім синхронно, гармонійно і з піснями. Упродовж трьох годин ми приїхали до наступного лагуна.

Це була чудова ідея з катамараном! Ви можете відчувати тіло озера так щільно і буквально, точно якщо ви купите на ньому протягом багатьох годин, буквально через силу і почуття вашого напрямку, який долає перпендикулярний або інший напрямок природних струмів озера.

На узбережжі було бажано і намагнічують нас протягом багатьох годин. Звідти його, втомлювати і радіти від пробудженої влади в межах і змусити з власними, буквально, стійкими цілями – супроводження землі.

У зв'язку з земною стабільністю, ми були затінені на деякий час - як і в житті, коли ми звикли до безпеки людей, наприклад, і чаттер подій, ми втратили, зустрічність і надійність, а потім починаємо говорити. Так, до речі, дівчата часто «інтервентно» зіпсують стосунки, зустрічають гідну людину – силу інерції.

Для боротьби з інерцією і автоматизацією допомагає тільки підвищена обізнаність. Корисно відрізнити свою реакцію на події від самих подій. Більшість людей мають ілюзію, що причини їх стану пов'язані з зовнішніми, людьми, обставинами. Не зовсім так, зовнішні обставини і люди, тільки кнопки – і процесор відповідь всередині, і доки версія сама поповнюється власником, ці «приблизні» будуть виконувати старі програми.

Розуміння не контролює над іншими, це уважність ваших внутрішніх процесів і способів реагування.

Ми плануємо загубитися в лісах з нашими наметами, щоб не задіяти берегову гвардію. Ми були в захищених зонах, де туристи не офіційно допускаються, але наш посібник був обраний, тому що він знав, як показати нам дикий Baikal. Вибираючи місце для намету, Шаманка побувала через сліди ведмедя в підпіллі. Зробили нас щасливими і страшними одночасно. Так, при нараді сили людина часто не може відразу ж вирішити, що він вибере, щоб відчути себе від почуттів, які з'являються в той же час – почуття, імена яких є підсвічуванням і страхом. Ці емоції змагаються за увагу щасливої людини, яка стикається з великою силою.

Негайно зрозумілий йому, що виграє в нього, і звичайно, що більше відповідає своїй природі виграші. Але навіть якщо Delight виграє, є груша на фоні. В тіньовій частині наших індивідуальних палив наш захоплений ентузіазм. Неперевершено, якщо страх перемагає у людини, то Делег також залишається там, на запасах свідомості. І ось чому люди все ще приваблюють ситуації, які вони бояться. Вони приваблюють те, що вони намагаються уникнути. Прихований Enthusiasm за Fear є магнітом приходу до контакту з цими психологічно дивовижними обставинами. Цей процес активного «жару» я викликав негативний механізм. Тому, в будь-якому випадку, чи є страх у першому місці, є контакт з Force. І побажати контакту з Примусом - це не просто потреба людини; це потреба життя себе; більш конкретно, це потреба нашого Духа, щоб звернутися до ЗВС шляхом підходу кордонів відомого з метою їх перевищення.

У самому серці слова Духовність є корінь "спірит" і це процес - контакт з Force робить нас живим, це секрет ініціативи і життєпідтвердження людей - вони не бояться сил, вони шукають його, вони в Духі і вони постійно прагнуть розширити межі і вийти за межі.

Під час вечері ми яскраво обговорювали варіанти того, як було б краще «солодитись» ведмедя, що поговорити з ним (майбут про політику, або, можливо, його пісні), і який голос. Учасники підняли полум’я, моделювання ставлення до носіїв до різних тем, діалектів, фольклорних та російських війн. Спостереження одного творчого потоку ідей на цьому предметі та прослуховування історії з життя керівництва, ми прийшли до досить глибокого висновку – і він радий нас.

Якщо при зустрічі з ведмедем людина вдається залишатися людиною, спокійною і невиліковною, так як якщо він залишився «розвитоком створення», тобто він не впаде до страху тварини (який, звичайно, малоймовірно на практиці), то ведмедика не буде небезпечною, і воліє не асоціюватися з дивним істотою. Але якщо людина вкрита сильною грушю, то це почуття, зрозуміле будь-якому великому тварині, обов'язково приверне ведмедя, і він побачить у людини свою їжу або слабкий суперник, або хтось інший, хто ведмедя може раптово поїсти, щоб не постраждати.

Моє спостереження припускають, що нічого і ніхто не в здоровому світі і суспільство хоче бути боятися. Коли ми боїмося, і ми переконані, що ми не можемо впливати на це почуття в іншій людині, ми також починаємо дзеркалувати віброчуття всередині – тривожність або агресія, яку ми хочемо швидко позбутися. Так ви не повинні бути страшними. Позбутися від неприємної емоції і від особи, яка її проводить.

У провідника прогулялася уздовж берега, подрібнюємо кедари, і перевірили вухо зрілість кедара шишок.

Вони майже готові, вони можуть бути обсмажені на складі, вони будуть відкриті, і вони можуть бути їсти.

Коли він легко засихав дерево і практично втратив в опалубці рук, ніхто не сумнівався - добре, напевно, його сила тварини - Ведмідь. Він виглядав як ведмедя, фізика та клубного шуму, як ми не помітили таку явну схожість?

І якщо так, то ми не очікуємо неприємностей від зустрічі з цією твариною - тотем довідника - наш союз!

Увечері з'явилася ідея зустрітися з схід сонця. Але не завжди вранці актуальні вчора (особливо вечірні) ідеї. Схід сонця був дуже "зволоженням" для мене, і тому, побачивши, що небо був сірим, я вийшов з намету і почав годувати смородіння вугілля на березі з гілками.

Він був довгий схід сонця, але я особисто бачив і тепер я пам'ятаю добре, що сонце тут піднімається і встановлює по-різному, ніж в Африці. У Африці вона швидко «повертає» день, а ввечері (зазвичай шість нуль-зеро) просто потрапляє на горизонт, і практично відразу ж набуває темну тропічну ніч – світло миттєво виходить, так як якщо вона була вимкнена, витягнувши шнур з розетки. Це не випадок тут – сонце піднімається вздовж горизонту протягом тривалого часу. Його орбіта дуже нахилена, тому ми чекали два години на схід сонця. Сонце не підняло, де почалася світло. Ні, його запікають - розводять нижче лінії блакитних гір, далеко до півдня і там, дуже не відразу, але спочатку доторкнувшись, рожеві промені втраченої хмари, продемонстрували її фіолетовий коронний пацієнт. Ми ...

Продовжити. . й

Автор: Наталія Валицька

Я запрошую Вас до Мистерії на шляху «Я і Топ» Клімб до Казбека (5033 м).

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwwwfacebook.com%2Fliogrita%2Fvideos%2Fvb.100000103925764%2F1352391464774305%2Ftype%3D3D3D3D3&show_textchangewidth=560

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/