Що подарувати подяки Людина, яка має все? Незабутній досвід, як небодайвінг або підводне плавання? Або ж, можливо, деякі маленькі непристойні, не люблять всіх інших? Питання насправді риторики. Кожен намальований з загального кола інтересів або захоплень. Але в основному в цьому випадку важлива увага. Милосердя і дуже заможні люди довго підраховують на дорогі подарунки. Для них матеріал не важливий як позитивні емоції.
Пелюшки є звичайними людьми, які потребують щось. Він був, хто придумав жарт, що є хорошими, поганими подарунками, а іноді книги. Ординарні люди завжди були залізними. Прогулянка з нею. Але в своєму випадку потрібно дозрівати в корені. Молода сім'я не потрібно перетягнути гарну картину або набір записів для запису гравця. Конверт з грошима буде виконуватися тільки дрібно. Тоді вирішуйте самі, що робити. Здавалося б, щоб розповісти правду тут, але ні. Є завжди хтось, хто хоче бути автентичним. Не робити це.
Я вважаю себе поганою матір'ю. Це спадщина, кожен говорить. Але я не можу допомогти. У мене є два дітей: син і дочка. І від смерті батька, я підняв їх як самостійно. У с. Без будь-якої допомоги. У той час мій син, який старше своєї сестри, був 14. І він допомогло мені з будинком. В іншому випадку я не хочу думати про те, що станеться.

р.
Тоді, коли діти виросли і залишалися, я був окремо. Так, були труднощі, звичайно. Без них. Але якщо вам подобається, то мені не потрібно багато. Решта можна взяти з саду. А курчата яєчка. Це гірше.
Тим не менш, мої діти знайшли любов і оселилися в місті. Наймолодший, Катюша, одружений з лікарем. Я радий, що вона не потребує свого життя, крім того, для її дитинства. Дуже смачна штука. Вона переїхала в місто дуже різноманітне, сотні миль з нашого села і розводять до того, щоб жити в будинку, як мені. Тільки не такий старий хата як шахта, але в нормальному, двоповерховому, можна сказати, особняк.
Вона прийшла кілька разів з онуком. Але якось те, що не пішло з нею. Я приніс мені багато обладнання, всілякі речі, і я хотів побачити її, поговорити з нею. Але ні. Вона залишається, і запам'ятовує її ім'я. Після того, як кожні кілька місяців він буде викликати, запитайте, як здоров'я, і вішайте телефон. Автобуси. Я мав три онуки. Я просто побачила їх у фотографіях. Живий, ніколи.
Син Пелеса, навпаки, одружена дівчина навіть бідна, ніж ми. Половина-орфана, без освіти. Спочатку орендували квартиру в місті, потім зрозумів, що нічого не було, і переїхала в мене. Моя донька-в-права, хоча б не лаціна, але з міста. І ось ми маємо різне ставлення до речей. Я бачив, що вона була новою до сільської праці. Але я ніколи не відчував себе Я маю на увазі щось. Будь ласка, готуйте, будь ласка. Вони робили, щоб я колись навчав мене.
Але поки вона ховалася навколо, я зіграла зі своїм дідом. Дуже красива і розумна дівчина. Вона трохи схожа на сина і трохи схожа на її дочку. Я не відчуваю себе шкода за мій бабуся. І я думаю, що більше я кохаю, що дівчина, важче я був на мамі. Тільки зараз я розумію, для чого я дуже, дуже соромно.
Я не знаю, чи є моя відмова або через пошук нових можливостей, але мій син вирішив прийняти дружину з ним і піти працювати в іншій країні. Це був час. Хто повинен залишити свій п'ятирічний бабуся? Бабця. Їжа, одяг. Ну, звичайно, я сидю з нею, чому не сидіти з нею? Але це було жито, що мій син був змушений залишити свою батьківщину, як це. Ну, що дочка-взагалі, так це повинно бути з ним, але як ще?
Вони пройшли рік і половину. В цей час я став дуже прикріплений до мого дідусь, вчив її різні старомодні мудрості, навіть пісні навчилися. А потім її батьки прийшли, забрали її і забрали її в місто. Не просив мене на мій погляд, але що я повинен сказати? Сім'я.
Через чотири роки з'явився. Моя син іноді називається, навіть дозвольте мені говорити про мій бабуся. Але ніхто не прийшов до мене, очевидно, мій дочка-в-право спробував. Я розумію, не маленька дівчина. Життя йде назустріч, і кожен повинен перетворитися. Мій сусід і я підтримую один одному, так що все вийшло в звичайному режимі. Єдине, що заспокійливе мене був стан даху мого будинку. Він був буквально знизився. І не був майстер або матеріал у селі. Зима доводилося закрити отвір. Хоча це було добре, як молочний козок.
На місяць тому прибули сім'я сина. Все добре подаються, красиві, і бабуся дуже доросла. Виявилося, що вони зробили хороший прибуток, після поїздки і інвестували гроші в одну справу. І вона працювала. Так тепер мій два діти в натовпі. Я раджу сказати, що я люблю це дуже багато.
А що здивує її більшою дочкою-завданням. На столі вона не перестала говорити про те, скільки хороша її бабуся розповіла їй про час, що вона жив з мене. Я дізнався так багато корисних речей. Вона подякувала мені дуже багато і здавалося б, щоб забути, як я чанув її в ці дні. Ми говорили в приватній поведінці, і я очолила для моєї поведінки, і вона подякувала мені за науку. Вони залишалися з мною протягом двох днів, а потім зліва. Вони залишили деякі подарунки, деякі інші речі і зліва.
Наступного ранку команда робітників прийшла до мого будинку з цеглою, цементом і всім. Вони сказали, що земля Точно, коханка. Я не знаю, як подякувати їм, але вони просто хвилювалися і сміхалися. Це те, як люди можуть подякувати вам, коли ви не очікуєте. Як недобрим є те, що я був у ті роки. Згадуємо. Люди часто подобаються, ніж ми думаємо. На жаль, це не завжди справа.