Чому мій мама-в-одному подарувати подарунки 8 березня всім, але мій дочка-в-одному?

За три роки тепер, 8 березня я відзначає родичів чоловіка. Це тому, що це дата, що день народження матері падає. І вона просто любить мати велику партію.

8341034

Минулого року Я повернув запрошення на перший раз, тому що моя сестра під назвою дочка до хрещення.

Чому мій мама-в-одному подарувати подарунки 8 березня всім, але мій дочка-в-одному?

Побачити, що така подія не повинна бути пропущена, читач Miroslava передає її історію.

Як виявилося, після того, як загиблого себе, сестра з чоловіком і niece збиралася йти до батьків її брата-в-право, так як вони не мали можливості приїхати до церемонії хрещення. Так, по обіду, я був вільний, щоб піти і привітати моєї матері. Що я зробив, коли я купив її подарунок.

Чому мій мама-в-одному подарувати подарунки 8 березня всім, але мій дочка-в-одному? Р

Я прийшов в середині свята. Моя мама-в-завдя була дуже здивована при моєму приході, але радо приймала присутніх і сиділи мене на столі з рештою гостей, виписуючи запасний комплект ріжучих.

Увечері, коли кожен був про те, щоб залишити, мати-в-право запитав в момент уваги і почав дарувати подарунки до своєї дочки і друзів з словами: «Чому сьогодні мій день народження, але в цьому році я вирішив привітати вас на нашому спільному жіночому святі і подякувати Вам за те, що завжди з вами. й

Це був сором'язливим, щоб бути єдиним присутнім. Звісно, я не виглядав на день. Але на наступний тиждень після цього інциденту я не міг відпустити ситуацію. На своєму наступному візиті вона попросила маму, чому вона зробила це. Вона відповіла, що вона не чекала мене, тому вона не приготувала подарунок.

Хоча я попередив, щоб бути задоволений її відповіддю, там все ще був відступ у душі. Подарунок може бути переданий чоловіком. Я ще не пам'ятаю цю ситуацію з гнів... Я не знаю, якщо я збираюся привітати маму цього року. У правді немає бажання...

Мені здається, що як мати, так і дочка-завдяки робили помилки, які призвели до вихилого конфлікту. Дочка-в-право може попросити її сестри заздалегідь, як довго загиближаються і не відхиляють запрошення її матері-в-право. Я приготував подарунок для неї. Чи можна просто спокійно розподілити подарунки тим, хто купував, щоб не відмовляти дочку-в-завдяки.

Так, на мій погляд, немає права, ні неправильного в цій ситуації. Ви думаєте, що ви повинні бути відхилені вашими матір'ю для такого акту?