Чому мій мама-в-одному подарувати подарунки 8 березня всім, але мій дочка-в-одному?

За три роки тепер, 8 березня я відзначає родичів чоловіка. Це тому, що це дата, що день народження матері падає. І вона просто любить мати велику партію.

8341034

Минулого року Я повернув запрошення на перший раз, тому що моя сестра під назвою дочка до хрещення.

Побачити, що така подія не повинна бути пропущена, читач Miroslava передає її історію.

Як виявилося, після того, як загиблого себе, сестра з чоловіком і niece збиралася йти до батьків її брата-в-право, так як вони не мали можливості приїхати до церемонії хрещення. Так, по обіду, я був вільний, щоб піти і привітати моєї матері. Що я зробив, коли я купив її подарунок.

Р

Я прийшов в середині свята. Моя мама-в-завдя була дуже здивована при моєму приході, але радо приймала присутніх і сиділи мене на столі з рештою гостей, виписуючи запасний комплект ріжучих.

Увечері, коли кожен був про те, щоб залишити, мати-в-право запитав в момент уваги і почав дарувати подарунки до своєї дочки і друзів з словами: «Чому сьогодні мій день народження, але в цьому році я вирішив привітати вас на нашому спільному жіночому святі і подякувати Вам за те, що завжди з вами. й

Це був сором'язливим, щоб бути єдиним присутнім. Звісно, я не виглядав на день. Але на наступний тиждень після цього інциденту я не міг відпустити ситуацію. На своєму наступному візиті вона попросила маму, чому вона зробила це. Вона відповіла, що вона не чекала мене, тому вона не приготувала подарунок.

Хоча я попередив, щоб бути задоволений її відповіддю, там все ще був відступ у душі. Подарунок може бути переданий чоловіком. Я ще не пам'ятаю цю ситуацію з гнів... Я не знаю, якщо я збираюся привітати маму цього року. У правді немає бажання...

Мені здається, що як мати, так і дочка-завдяки робили помилки, які призвели до вихилого конфлікту. Дочка-в-право може попросити її сестри заздалегідь, як довго загиближаються і не відхиляють запрошення її матері-в-право. Я приготував подарунок для неї. Чи можна просто спокійно розподілити подарунки тим, хто купував, щоб не відмовляти дочку-в-завдяки.

Так, на мій погляд, немає права, ні неправильного в цій ситуації. Ви думаєте, що ви повинні бути відхилені вашими матір'ю для такого акту?