Я не любила мене на першому погляді, вона завжди була на мене, але раптом все змінилося.

Мати-в-право проти дочки-в-одному – типова історія життя. Якось сталося, що жінки важко згасити і нехай йдуть від свого улюбленого сина. Але закінчення цих оповідань відрізняється. Герой нашої історії думав, що вона живить її життя без розмови з матір'ю. Але це не було.

Я не любила мене на першому погляді, вона завжди була на мене, але раптом все змінилося.

Сьогодні видання. "Сайт" Я розділю цю історію з вами. Зробіть свої висновки.

Коли Ігор і я вирішив одружитися, мої батьки опинилися трохи і слухали мене до випускника, а потім подумайте про шлюб. Я сказав, що я був вагітним і вони погодилися. Я був сумним: майбутній мамник був проти нашого шлюбу.

Я не пам'ятаю, що одна мама своїх синів дуже ревно, але, очевидно, це правда. З того, як мій мати-в-право мене від самого початку і намагався довести, що я мав дитину на боці, і повернув сина голову, щоб одружитися. Хоча вагітність між Ігорем і я був навмисно запланований, і ми добровільно одружилися.

Неприємний інцидент відбувся на весілля. У нас є традиція, відповідно до якої жанька jokingly повинна мити ніжки мати-завдання, а потім покласти її в нові черевики або калоші, головне, що це було весело і смішно - прогулянка після всього. Увечері Лідія Івановна розповіла: «Мій син не вимити ноги!» І Тамада не переконує її. З тих пір, поки чорна кішка працює між комбікормами.

Через півроку я дав світову дочку Дашенка. За довгий час мій мама-в-право не хотів би дізнатися мене або мій бабуся. Моя людина і я збираюся орендувати, хоча її мама мала вакантну квартиру. Ми навіть домовилися платити її за проживання, тільки моя мама була проти і категорично відмовилася від нас: вона не хочу бачити мене і дочку в її будинку.

Ми не мали тихого життя: Ігор і я постійно гасила, кларатифіковані зв’язки, а потім схвалив, потім побігла. З цієї причини я випадково жив з батьками, поки не згодні з чоловіком. Коли прийшов трюс, ми шукали окреме житло. Але куди ми проживали, відчув невидиму присутність моєї матері-в-прави: через будь-які зауваження про матір'ю, Ігор почав образити мене. Про розлучення. І сказав йому прокочувати з усіх чотирьох сторін, і я підніме дочку на власній. Ми не розлучалися, але проживали протягом двох років.

Мій батько вирішив допомогти мені і купити невеликий будинок для мене і моєї дочки, щоб ми могли отримати власний будинок. В той час мій чоловік і я був жити окремо, але іноді ми зустрілися з "загальною". Я починав ремонт будинку, і Ігор волонтерів допомогти мені. Ми знову завершили життя.

Несподівавшись, мати-в-права стала серйозною. Я знав її стан. Я не розумів. Вдово, чоловік звернувся до нас всім, щоб відвідати пацієнта, адже вона дійсно хоче бачити нашу дочку.

Я хотів нагадувати йому, що перед матір'ю не хочу бачити мене або мій бабуся і не дозволяв її в будинок, але зараз я раптом запам'ятав наше існування, коли я зрозумів, що життя було занадто флоту. Але я прийшов до мого почуття в часі і пообіцяв чоловіка, що завтра ми відвідаємо мій бабуся з дочкою.

Лідія Івановна була дуже щаслива, щоб послухати її онука, хоча її любов показали досить пізно. Вона поговорила мені добро, але стримано. По-перше, я також відчував певну напругу, але спробував не показувати. З кожним візитом я помітив себе, що мій мама-в-право виглядав трохи краще.

Через кілька місяців, Ігор повідомив, що його мама була в ремісії і запитала, якщо я розумію, що мій бабуся, відвідав її грандіозний. З повагою, я домовився, і мій мама-в-право почав відвідувати нас на святах і запросити нас на неї. І я не повертала дочку від її матері-завдання, хоча я сумніваю любов і повагу. Чи не це?