Дочка за шість місяців одружилася, тому ми вирішили зустріти батьків сина-завдання, але зустріч приймав неприємний поворот.

Багато людей. Тип мислення, характер, види життя, матеріально- духовні цінності людини Це фактори, які формують нас. Ми створюємо наше життя і навколишнє середовище. Ми знайдемо друзів і познайомимося з новими, цікавими і не дуже, люди.

У житті важливо забезпечити себе таким середовищем, з яким буде комфортно спілкуватися, витрачати час і, можливо, навіть приймати на якийсь спільний цікавий бізнес. Тому важливо підтримувати хороші стосунки з друзями і родичами. Ми завжди допоможемо. Навпаки, родичі можуть тільки принести розчарування.

Як дитина, батьки завжди сказали мені, що було б багато більше хлопців у моєму житті, тому не варто турбуватися про них. Хто знав, що я хотів би, що мій колишній однокласник? Але це буває. Тепер ми маємо два дітей, і ми не можемо жити без одного. Не мій чоловік, і я коли-небудь шкодував про найважливіше рішення нашого життя.

Але не думайте, що ми були дуже щасливими, щоб народитися з срібною ложкою в наших ротах. Ні, що не вся правда. При цьому не було грошей. Так ми повинні зібрати всі заповіти в кулак і разом працювати. До іншої країни. Дочка залишалися на онуків. І, принаймні, відразу вдалося отримати роботу, тому гроші на життя і дітей ми почали надсилати батькам чоловіка відразу. У зв'язку з цим не виникло конфлікту між нами. Повага може зробити багато.

В першу чергу ми придбали двокімнатну квартиру. Два вдалося заробити більше і зберегти на багато речей. Так права сума прийшла в досить швидко. Тексти пісень, а це означає: І тоді мій чоловік мав ідею: так як ми тут, залишатися довше і заробити гроші на власний будинок. У нашій країні наші перспективи були досить ваговими. Так, ви бачите, є місце, щоб піти.

У той час, ми були досить гачком, і навіть могли б прийняти час, щоб побачити дітей. Час був таким, що вважається добре. Діти зростали, батьки їхнього чоловіка підняли. Я щасливий. У деяких випадках ви можете почути такі оповідання, коли син або дочка повністю забуває своїх старих людей і вимагає тільки грошей і подарунків від них. Я знаходжу, щоб бути чесною.

р.

Через сім років будинок був побудований. Ми чесно відправили гроші на майстер, який переповнить всю роботу. Ми також змогли заощадити гроші на майбутньому. Про це повідомляється, що вона збирається одружитися. Не занадто багато вболівальника, вона сказала, це не модно витрачати гроші на непотрібну вечірку для гостей. Збережіть гроші.

Так ми виїхали додому, щоб побачити її. Новий будинок, протягом шести місяців дочка одружилась, і є гроші принаймні відчувати нормально протягом декількох років, не порушуючи пороги роботодавців. Що відбувається далі, ми розглянемо пізніше.

Після місяця або два, коли ми вже відновили, відпочивали, звикли до нового великого будинку, прийшов час познайомитися з відповідними конструкторами. Ми вже бачили сина-в-право, гарний хлопець, спортсмен. Зрозуміло, що його батьки підняли його як інтелектуальну і надійну людину. Це добре. Ми придбали м'ясо для шашликів, закусок, красиво оформлених дворі, щоб гості відчували себе комфортно. А на призначену годину прибули.

Р

На жаль, після смачного обіду і світла, нез'єднання фраз, бесіда взяла зовсім іншу форму. З деяких причин наші майбутні родичі з самого початку думали, що ми будували будинок для нашої старшої дочки. Вона хоче одружитися і жити там з сином. Чи можна ви уявити? І ми, що це, мене, чоловік і молодша дочка, згідно з цим планом, доведеться поховатися разом в решту двокімнатної квартири.

Ні, звичайно, ремонт дуже великий. Але чому б ми навіть живемо там? Довгий був орендований, і кожен місяць ми “зняти” хорошу суму, яку не соромно витрачати на деякі цілі. Будинок нагадує будинок. Ми будуємо для себе. Він буде ідеально підходить навіть для п'яти з нас, і син-в-право не відчував там. Але це ще одна справа. Але це завжди можна обговорити.

Матеріал і духовні цінності людини Свес як вода в роті здобули. Вони сказали, що вони не знали, чи дайте їм автомобіль на весілля. Для чого ми відповіли, що це було до них, щоб вирішити. Я не маю права, і вони добре знають. В короткий час розмова з приємною розмовою перетворилася на досить гострі і наступні шпильки з двох сторін. Ну, принаймні, все закінчилося досить нешкідливо: співробітниці подякували за прийом і пішли на місце.

Я дивую, що вони були підрахунками? Що ми б просто взяли на себе найкращі роки нашого життя і витрачаємо його на сина? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми обов'язково будемо рухатися до станції. І я не розумію логіку та заперечення інших людей. Як пофарбувати таку картину світу в своїй голові? Неприпустимо.