12
Мистецтво підтримки цікавих розмов для новачків
Уміння спілкуватися і підтримувати цікаве спілкування відкриває безліч можливостей для нас: знайти хорошу роботу, дізнатися людину краще і зробити друзів з ним, почати відносини. Взагалі це вміння тільки добре для нас.
Якщо ви виявите, що важко провести невеликі розмови і ви відчуваєте себе некомфортним, прочитайте кілька порад про те, як взяти контроль ситуації. Завдяки цим технікам ви будете більш впевненими і можете стати співрозмовником, який цікавий для прослуховування.
Посмішка і повторіть жести людини, які ви йдете. Уникайте комплексної термінології, щоб бесіди не отримували непорозуміння. Звертаємо увагу на те, що я краще вимовляти зонду якомога простіше.
Якщо ви виявите, що важко провести невеликі розмови і ви відчуваєте себе некомфортним, прочитайте кілька порад про те, як взяти контроль ситуації. Завдяки цим технікам ви будете більш впевненими і можете стати співрозмовником, який цікавий для прослуховування.
- Задати питання.
Наприклад, ви зустрілися з кимось на заході. Поставити його, що приніс його тут, як він вийшов, і так далі. Цікаві питання Ви можете подумати про це заздалегідь. Під час бесіди знайдіть деталь в історії співрозмовника, почекайте кілька хвилин і запитайте його, щоб повернутися до цієї деталі. Так ви подаруєте враження від уважної та захопленої особи. р. - Компліменти
Психологи говорять про те, що ми намагаємося продовжити розмову з кимось нам подобається. Компліменти є придатними для чоловіків і жінок. Р - Запитайте на консультацію.
Якщо ви не знаєте, як почати розмову, запитайте думки та поради щодо питання, що стосується вас. Наприклад, звертайтеся за порадами щодо гарного кіно або смачного вина. - Покажіть мені про себе.
Іноді перелік питань для діалогу не підходить. Не варто забувати і про себе, але спочатку розповідають про себе. Так людина буде розслаблено і доглянутися до контакту. - Використовуйте обставини.
Якщо ви не знаєте, як почати розмову, подивіться. Ви завжди можете обговорити організацію заходу та друзів. Ви не помітите, як починається розмова. - Загальні інтереси
Задайте їм, що вони роблять у вільний час. Цікаві теми: збір, читання книг, перегляд фільмів, рибальство, малювання тощо. Намагайтеся говорити про подорожі, багато хто з нас мріє відвідати різні країни, і поговорити про подорожі об'єднує. - Прийом активного слухача
Якщо виявлена тема для розмови і співрозмовник пристрасний про щось, можна просто послухати. Нерідко люди намагаються переривати співрозмовник, відведений розмовою, і не так багато вдячних слухачів. Дивитися на співрозмовник, нехай, при необхідності, допомогти знайти правильні фрази. - Дзвоните до інтерв'ю за назвою.
Психологічна методика, яка допомагає влаштувати співрозмовника самостійно. Використовуйте ім’я партнера в діалоговому режимі. Немає нічого кращого, ніж слухання вашого імені в розмові.
Посмішка і повторіть жести людини, які ви йдете. Уникайте комплексної термінології, щоб бесіди не отримували непорозуміння. Звертаємо увагу на те, що я краще вимовляти зонду якомога простіше.
Які квіти краще надсилати на компост
Англійська фраза: рїсђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с...