990
Чи є «Що ти любиш» страшний шматок порад або реалістичний варіант кар'єри?
Коли ми виростили, ми сказали, що ми можемо бути будь-яким — астронавти, митці, єдинороги. Але згодом ми повертаємось на різну реальність, і ми чуємо фрази, такі як «підвіска навколо хмар», «розумні думки про кар’єру». й
Дженна Мартін є образотворчим мистецтвом і підводним фотографом і магістром психології від Billings, Монтана, де вона живе з її fiancé Крісом, двома собаками і чотирма котами. Два роки тому Дженна різко змінила свою кар’єру в фотографіях і створювала надреальські образи. Вона поділилася своїми думками щодо відповіді на статтю, в якій автор називає «поклоніння фінансової професії» без розгляду хобі, талантів та пристрастей. Оскільки досвід призведе до майстерності, з якого з'явиться пристрасть.
Просування статті, яку я прочитав нещодавно під назвою «До чого тебе кохати» — це страшні поради (до чого ти любиш чарівну пораду): «Це легко заплутати хобі або інтерес до глибокої пристрасті, що призведе до вибору кар’єри». Реальність полягає в тому, що такі ранні хобі рідко цінні. й
Ну, ні.
Якщо ви не прочитали цю статтю, ви можете слідувати за посиланням і читати її... але це краще. Автор - хороший письменник, він має безліч інших великих текстів, але це виявилося, щоб бути ... Я спробував заспокоїти себе з думкою, що це було тільки одне з тих, хто нещасливих речей, які захоплювалися навколо інтернету, але це пригнічує мене. Наскільки бажать художників тепер руйнують свої мрії, бо вони читають такі статті онлайн?
Я сподіваюся не багато, але думка про деякі підлітки продає свою гітару, тому що занадто багато людей сказали йому, що музика є "хобі" і не кар'єрним вибором, просто вбиває мене.
Люди мають право на власні думки, право?
Ось чому я збираюся сказати шахту.
Безумовне забезпечення може швидко зникнути.
Вирощування, ми сказали, що ми можемо бути будь-яким. Ми розповіли, що ми могли б стати астрономами, художниками, однокореневими таборами, і що наші маленькі розуми могли б подумати. 5 років гордо проголосував, що він стане «старою зіркою», і дорослим посміхався і сказав: «Ой мій Бог, сонце, звичайно, ви!»
Але згодом ми повернулися до іншої реальності. Ми починаємо чути фрази, такі як «підліток у хмарах», «розумне мислення про кар’єру». Ідея такої пристрасті стає жартом, і ми сказали, що мистецтво, в будь-якій формі, є хобі. Список людей, які не можуть платити. Тоді вони виводять гору статистики, кажуть, що «Ви, швидше за все, отримаєте удар від блискавки», ніж досягти успіху в тому, що ви робите. Право?
Право.
Тут є два аргументи: 1) Включення в себе не призводить до чогось і 2. Де ринок? Якщо ви не платите за це, навіть якщо ви дійсно зробите свою роботу, як ви будете жити?
І маю дві відповіді на них: 1. Концепція талантів і пристрасті широко помиляється і 2. Завжди ринок.
Зараз багато людей скажуть, що я перехрестив лінію і нарешті досягнув точки, де поради я даю художникам в розробці і стати більш шкода, ніж добре. Що в цій епоху ріалізму сниться тільки одна мета - блискучі казки ми розповімо нашим дітям, поки вони не досягнуть дорослого. А потім, цинічно змащуючи, ми ручимо їм шпатула і вакансію: «Життя незламне, даре».
Ну, f*ck, і ось чому.
1,1 км Не те, що ви думаєте
Talent - це нічого більше, ніж слово, що люди використовують для опису рівня майстерності людини, коли вони не бачили в першу чергу, процес еквайрингової майстерності і розвитку навичок. Музиканти, танцюристи, артисти – побачили свою роботу, коли вони вперше почалися? Що смоктати. Вони не зробили ноти, як і ноги були лівими, і вони не могли фарбувати прямі лінії.
Вони були абсолютними д.
По суті, вони витратили години на неї перед тим, як розпочати казку, "Доки ви маєте реальні таланти".
Справа в тому, що деякі люди природно доходять на коробку кольорових олівців замість калькулятора, але акт створення роботи мистецтва також майстерність, тому необхідно набути навичок.
Насправді, багато рис, які ми сприймаємо як природні риси особистості (тобто воліє, творчість, увага) є навичками; всі з яких можуть бути свідомо розроблені на практиці.
Короткий з’їзд – Я запевняю вас, я хотів би звернутися до рецензованих журналів з переліком відповідних наукових даних для всіх цих виписок, але це 3:30 і я просто не маю бажання. Але я розповім, я особисто навчаю всіх цього, отримав ступінь магістра психології, що спеціалізується на неврологічних процесах і психічному здоров'ї. Якщо ви не вірите мене, перейдіть до будь-якого викладача психології.
Що таке хобі?
Це слово зловживало в сучасній мовній мові. "Я неймовірно пристрасний про рок музику." Що він дійсно означає, що "Я дуже сподобався гурт, який я взяв участь в минулому тижні. й
Пристрасть не тільки любов до чогось, це обсесія, яка спонукає людину практикувати певну окупацію нереально довго. Люди мають право надати вам приклади, які вони «втілені», але не будуть оплачені! Але це не вірна залежність. Це просто те, що вони люблять ... як хобі.
Якщо фотографія - це ваша робота мрії, але ви присвятите тому ж кількості часу до неї, як і будь-який інший хобі, ви не зможете знайти когось, який буде платити за неї. Якщо ви дійсно пристраснете про фотографію, то проведіть кожну хвилину, щоб покращити свої навички фотографія. Ви будете залишатися в кінці на YouTube, вчиться різні установки освітлення та методи редагування фотографій. Вчимося будувати власні механізми, які в оригінальному є занадто дорогі (наприклад, підводний корпус для камери), починають відвідувати заняття і семінари, знайдіть додатковий час для подальшого розвитку навичок.
Простіше кажучи, справжня пристрасть дозволить вам зробити аномалій кількості роботи, щоб досягти успіху в певній майстерності, в майстерності, яка перемістилася на новий, затребуваний рівень.
Головне, що ви вже маєте найважливіший інструмент для досягнення результату. Що потрібно зараз
Тепер на другому місці...
2,2 км На ринку завжди є.
Ця стаття (хоча з незліченними іншими, які закрили Інтернет) піднімає питання, яке ви повинні попросити себе про свою роботу мрії: «Я оплачую за це?» ?
Але це не правильне слово питання. Як я можу довести людям, які мої роботи варто платити? ?
Нехай це прямо. Я думаю, що ми чули щось, як це: «Для цього, можливо, ви отримаєте ступінь в обліку або іншому спеціалісту». Ви бачите, просто в разі. й
Ми постійно даємо «право в разі» консультації з підготовки до неминучої відмови.
Але ніхто не говорить бухгалтера, щоб отримати ще одну спеціальність, «право в разі». Не один, коли-небудь розповідає про медичний студент, який, можливо, він повинен дізнатися, як зварити, або побудувати, або продати, так що він має щось худнути.
Для того, що вони хочуть або потрібні. І коли ваша пристрасть потрапляє в область, де є очевидна потреба від ринку, наслідки цілком прийнятні. Люди потребують лікарів. Також є необхідність бухгалтерів. Поставка і попит; все логічно.
Мистецтво, з іншого боку...
«Я хочу». Це означає, що люди важко зрозуміти ринок, якщо вони не їх цільова аудиторія. Якщо людина ніколи не вважалася, купуючи роботу мистецтва за $ 1000, дуже важко спекулювати про те, як хтось може зробити життя збуту мистецтва за $1,000.
Але, звичайно, немає ринку для всього.
Насправді, тепер ви можете заробити гроші, які дійсно нічого, якщо ви представляєте це правильно. Ви коли-небудь чули про Коробой в Нью-Йорку? Ви чули про свій успіх? Він грає на гітарі і співає пісні в труси, черевики і коубой капелюх.
Точка полягає в тому, що ринок існує. Питання як дістатися. Розробка стратегії. Дізнайтеся, хто твій цільовий аудитор? Що таке значення? Як ви поясните, що ваш продукт буде корисним?
Я не говорю, що ви можете кинути свою основну роботу, купити творчий набір, взяти уроки акварельного кольору і почати успішну кар'єру як художника наступного тижня. Що я говорю, що будувати кар'єру на що-небудь, що ви дійсно пристрасно про це дуже реально.
Зробіть всі зусилля для того, щоб розпочати свої навички та створити комплексну стратегію маркетингу, щоб продати свої навички. Це як ви починаєте свою кар'єру, щоб ви любили.
Ваш текст за посиланням. й