Англійська фраза: рїсђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с...

Будь-який, хто тільки навчає багатого світу англійської мови, не може бачити тонку різницю між "Зроби мене" і "Я шкодую". Але апологування правильно - важлива майстерність, яка завжди допоможе в неприємний момент. Хто знає, як вибрати правильні слова.

І сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як Апологізація англійською мовою в авансардних ситуаціях, щоб іноземці бачити вас доброю та доброзичливою особою, яка знає, як подавати свої помилки.

Англійська мова призначена для апологізації практично для кожного хребта. І якщо наш чоловік вирішує апологізувати дивний, якщо він побачить його з велосипедом на тротуарі, то англійці скажуть «соррі», навіть якщо він випадково підійде на відстані півметра. Порушення особистого простору тут також є злочином.

У яких ситуаціях використовувати правильні фрази так, щоб ви не вважалися негносимістю, але сприймалися як добре порушена людина? Давайте розглянемо вирази, які використовуються найчастіше.

1. "Побачити мене" або "Я шкодую"
    Ці вирази перекладаються з звичним словом «соррі», яке плутає багато. Пам'ятайте, що «Зроби мене» є фразою, яку ви не так багато хто прагне привернути увагу, що для того, щоб відволікати когось. Коли ви сказали: «Я шкода», ви запитуєте про те, що ви вже зробили. Наприклад, ви дійсно приступили на ногу чоловіка або зламали улюблену чашку. Як я не можу апологізувати?

2. Різні ступені судового розгляду
    "Соррі" можна кинути без зупинки, якщо ви поспішайте і на переїзді когось легко боляче. Поговоривши «Я бачу,» ви вже показуєте більше судових і реморських, демонструючи себе більш полоненим людиною, який обов'язково варто хвилюватися. Вибачте, що ви так побачите, що ви так побачите, що ви це зробили. Ви не скажете, що на ходу, тому вам доведеться зупинитися, якщо тільки заради відповідальності. «Я дуже шкода» або «Я жахливо шкода» звуки, як гасло. Для того, щоб вам було якомога простіше думати.

3. Запропонуйте про те, що ви знаєте.
    Ми знаємо, що не люди, які ми просто побачили. З фразою «Плазити, пробачити мене!» ви можете попросити прощення серйозної неправомірності з англомовного співрозмовника, який ви знали багато днів. Якщо ви не пізно за класом, не шокуйте вчителя, просто використовуйте "Я шкодую за пізнання".

4. Варіанти апології
    Коли ви відчуваєте переморожування для іншої людини, здається неправильно сказати стандартну апологію. Це всі мої помилки, не сердитися, або я дійсно не хочу.

5. Прийом апології
    З англійської мови, як апологізувати для найменшого викиду, необхідно знати, як правильно приймати ці апології. Ніколи не розуміли.
    Це абсолютно все право. - Все правильно.
    Забудьте його. - Забудьте його.
    Це ОК. - Все правильно.
    Не важливо. - Неважливо.
    Не хвилюйтеся. Ви не можете допомогти. - Не хвилюйтеся. Немає нічого, що ви можете зробити.

р.

Знайте ці апологічнийВи відчуєте себе більш впевненими в кожній розмові. Тому не приховувати цей обманний аркуш полоімітності до тих пір, поки ви не пам'ятаєте, що фраза використовується в якій ситуації. Для того, щоб почути полоіту, особливо в нашому важкому часі.