Як стати бездоганною матір'ю

Збір і виховання дитини є найбільш важливою і складною справою в світі. Важливо, що новий учасник суспільства, який може змінити світ на краще. Важко, тому що батьки повинні працювати протягом багатьох років. Але найчастіше ця робота потрапляє практично повністю на крихкі плечі жінок.

І сьогодні видання. "Сайт" Скажіть мені чому. хронічний емоційний стрес - обов'язковий супутник багатьох матерів. І також діляться порадами про те, як боротися з такою проблемою, щоб почати отримувати задоволення від дітей, не просто втоми і головного болю.

Хронічний стрес "Я сидів на краю постільного голодування на моєму телефоні, відволікаючись, прокручуючи через Instagram корм." Кожна друга картина дивилася молодими мамами - щасливими, посміхаючими, веселими. Я помітив, що я вже почав боляче, але я не знайшов сили, щоб вирівняти і сидіти нормально. й

«Для медсестри був іржі: дитина явно не спить. Ми повинні бути комфортними і комфортними. Але я просто зважився безглуздим і поставив мій телефон вниз. й

«Я все океї?» попросила чоловіка. Його слова думали. Перед тим як очі поплавили список господарських хорів, запланованих на цей вечір. Відчуття тривожності та провини. й

Я хотів відповісти як весело, так як всі ці посмішні красуні з картини, ймовірно, скажуть, що все чудово, що це не може бути краще. Але я відчув, як я не був. Я вичерпаний - це чесна відповідь. Але щасливі мами кажуть, що? Я не зданий безглуздий чоловікові і вдягнувся в дитячу. й

«Що я можу сидіти з дитиною, і ви можете провести пару годин», - сказав він. Так, я думаю, що буде приємно. Але кілька годин на вихідні малоймовірно, щоб зробити мене енергійним бджолом, який раптом запам'ятовує, як насолоджуватися життям. Я думаю, глибокий стрес Він став невід’ємною частиною мене, і я не можу відходити від нього у вихідні дні. й

р.

Дійсно, не можна відпочивати, тільки кілька годин на тиждень. Неприпустимо в цей час. зЧи здорова дитина, чи їсти він досить, чи небезпечна маленька висипка на спині, чи слід вже змивати, чи я хороша мати.

Не відпочивати. Немає пінопластових банок і склянок вина висить сигналізацію всередині. Немає наради з подругами не заблокувати соціальну ізоляцію перших місяців після народження дитини, коли весь світ переплетений навколо реберця. Немає кількості сну компенсує енергію, що витрачається балансуючу роботу і материнство.

Мами все частіше підкреслюють, але суспільство менш і менш прихильно. Burnout став нормою для всіх, а не закладкою поганої мами. І це вигорання почалася з планів народження дитини.

Мама вигорає, коли вона слухає непотрібні історії про жахи материнства. Вона вигорає, коли вона змушена йти на роботу рано, знаючи, що вона не груди вигодовувала дитину досить. Він вигорає, коли хтось або щось нагадує вам, як він змінився, як він втратив форму. Він вигорає, коли намагається поєднувати поради педіатра з інструкціями старших родичів.

Непросто. Але намагатися взяти все на плечі і вирішувати всі проблеми, молода мама не робить процес легким. Намагатися бути ідеальною матір'ю, жінка погана для себе, її чоловіка і її дитини.

«Головний добробут сім’ї – стан здоров’я матері. Дад повинен збити всіх з кошеня і дати маму їсти, сон, ходити, сказав доктор Комаровський. Важко сказати.

Мама повинна бути в змозі розслабитися не тільки на вихідних або в рідкісних моментах сну. Важливо приймати свою вразливість і не сором'язливі її. Ти можеш стати щасливою матір’ю.

Важливо розуміти своє власне значення, поставивши інтереси родини над інтересами однієї дитини. І коли молодий мама дізнається це, вона зможе отримати задоволення від зборів з подругами, а зі скла гарного вина, а з лазні з піною.