Маскулін і жіночий

Взаємовідносини між чоловічими та жіночими принципами є однією з найважливіших та базових тем на шляху розуміння людської сутності.

Ніяких суперечок, що в кожній людині, незалежно від його статі, є два принципи - чоловік і жінка. Один з них проявляється зовнішньо в фізичному тілі і визначає секс людини, при цьому інший невидимий в межах і потужно проявляється на невидимих рівнях.

У фізичному тілі вільних волі людський дух вирішується непристойна потреба в саморозвитку, для чого іноді абсолютно необхідний досвід матеріального життя. Побачивши весь життєвий шлях до інкарнації на фізичному рівні, дух добровільно обирає тіло, в якому має намір перебувати в цьому житті. Він вибирає тіло від любові, від розуміння завдань, які він поставив для себе в житті на землі, усвідомлення того, що це тіло створить необхідні умови для нього, щоб пройти майбутні уроки. Наше тіло - наш найкращий друг на землі.
У нас є всі досвідчені попередні життя, як чоловіки, так і жінки. У подальшому житті ми повинні «змінити ролі». Таке розуміння поодинці може зняти велику напругу в протистояннях сексів, характерних для сучасного людства. І натяг страху. Головний страх – «гора страхів», як пише Л. Віілма, – страх «і не люблять мене». й

Кожна людина має коріння – батьки. У майбутньому дитина обирає своїх батьків, переживаючи нестандартну любов до них, розуміючи, що вони ідеальні батьки для нього. Він приходить до них, щоб зрозуміти і приймати їх «поганий» духовний розвиток.

Розміщення енергії в організмі людини чітко відрізняє чоловіків і жінок. Ліва сторона - чоловіча енергія або що-небудь пов'язана з батьком, братом, чоловіком, і чоловічою статтю в цілому. Правою стороною є жіноча енергія, все, що з'єднується з матір'ю та іншими родичами крові на жіночій лінії, а також з іншими жінками. У той же час тіло, як мудрий вчитель, показує, що здоров'я можливо тільки в гармонійній єдності цих двох принципів.

Божа енергія любові. Основа і творець життя любові. Все погано йде від нестачі любові. Запобігає страху любовний рух. Якщо не було страху, не буде любити, не боятися не любити. Душа жінки – невичерпне джерело любові. Не існує такого джерела в душі людини. Людина є джерелом фізичної міцності. Жінка - лялька і чоловік - берез. Без любові жінки, чоловіка не може жити. Без любові немає життя, це закон природи. В ідеалі жінка, даючи, стає брелоком, і чоловіком, приймаючи, стає лялькою. Жінка дає силу любові і отримує фізичну силу чоловіка. Людина дає свою фізичну силу і отримує силу любові. Як працює життя, і протестувати проти нього тільки знищити себе. Як багато конфліктів не виникнуть або вирішуються безболісно, якщо люди керувалися цим розумінням!

Все створення, перш за все, створення себе. Все чоловіка, він сам, і всі його думки, слова, і заперечує повернення йому, як бумеранг. Що таке ваше відношення до іншої, це ваше відношення до тієї ж енергії в собі.

Хто не знає себе іншим. Незадоволеність собою означає, що не в змозі спілкуватися з собою, зрозуміти істинні потреби і прийняти себе як одне. Зв'язок любові без умов.

Ми живемо в світі, де проявляється право «невідносин»: гаряча і холодна, легка і темрява, день і ніч, тут і там, вгору і вниз, багато і мало, життя і смерть, людина і жінка і так далі. Головне - зрозуміти, що не існує ніяких нездатних суперечок в цих протилежних, але, навпаки, є незрівнянна єдність, яка створює необхідну цілісність. Як багато впевнених, що жінка відчуває себе в житті, якщо вона може прийняти чоловіка! У цьому випадку вона може спиратися на свою фізичну силу і тим самим по-справжньому любити її батько, брат, чоловік, син (не має любов, що стебла від страху і породи конфлікту). Як заспокійливий і здоровий чоловік може бути, якщо він може прийняти жінку замість того, щоб бути заспокійливим з її проявів (наприклад, слабкість і ніжність)? Тоді він може спиратися на безмежну силу любові і, по-справжньому, з любові, приймаючи себе в нерозчинній повноті, приймати своїх батьків, в першу чергу матері, а також дружини і всіх інших жінок і чоловіків в своєму шляху.

Сепарація і поділ викликає почуття самотності і бездопомоги, відчуваючи дрібних і слабких в величезному хостійкому світі. Людина, яка є однією з всіх щасливих і здорових. Ільнесс не доведеться приїхати до нього. Єдине, що він повинен бути себе, тобто бути людиною.
Злагодження фундаментальних принципів - духовно-фізичний, чоловічий і жіночий - допомагає відчувати свою цілісність і нерозчинну єдність з цілим Всесвітом, прийти до любові і істинного розуміння життя.
Методи і методи роботи по собі вчить любов. Любов є чистою і найбільш цілющою енергією всіх. Тільки ті, хто приймає і любить себе, можуть любити інших. Для любові це подарувати.
Неважливо, як далеко людина йде, ця дорога завжди дорога долі. Люблю торкнутися і допомогти вам ходити. вона шлях.

Щоб зрозуміти щось, потрібно відкрити. Як? Душа. Уявіть, що у вас є закритий простір всередині, як тюрма або клітка. Уявіть відкриття передньої стінки (як двері) цього клітка широка. Ви готові прийняти те, що ви надаєте? Скарга? Або добре? Може бути я хочу, щоб зробити щось погано для вас. Довірити мене?

Ви знаєте, що не довіряйте одну людину повністю. Ні Ви можете довіряти тільки Богу. Але перевірте його. Що Бог? Божа любов. Але якщо ви намагаєтеся з'ясувати, що любов є, якщо кожен записує свою відповідь на папір, і я читаю його голосно, то ви погоджуєтеся, що кожен буде мати свою відповідь, власне розуміння любові. Так вірити, але перевірити. Завжди робити це. І так, що все, що дається вам духовно не боляче, уявіть, що за спиною ви відкриєте другий двері вашої клітини. Тексти пісень, а це означає: І тепер все я кажу, що інші люди розповідають, що ви пройдете через душу без перешкод. Життя йде через вас, ви йдете через життя, і ніхто не страждає. Всередині ти схожий на сито, за допомогою якого «закріплений» все, що ви зіткнулися в житті, і залишаються «родзинки» – найголовніше, що ви навчилися. Уявіть, що я вчитель і ви є студентами. Я скажу, що все йде на вітер. Що робити? Чому ви прийшли сюди? Що ви думаєте? Ви прийшли на щось важливе, ви прийшли, щоб дізнатися про себе. Ви дізнаєтесь, що називається духовністю. Духовність не збирається знань, це проходження знань через себе. Знання не стає інтелектом, але мудрістю.

Про те, що я розмовляю. Подумайте і відчуйте себе разом, а ви отримаєте більше, ніж ви навіть можете уявити. Після того, як навчання спілкуватись з собою не потрібно через знання, досить відчувати. Я не говорю російською мовою, іноді я не маю достатньо слів. Але я говорю повільно і просто, говорячи мову душі. І ви розумієте мене, ви думаєте і відчуєте з мною, ви не чіпляєте до слова, ви не будете вивести висновок, що розчарує або згасить вас. Вона сказала, що вона не може зробити щось, тому вона не могла нічого робити, і вона прийшла, щоб навчити нас. Немає людей, які можуть зробити все. Право? І якщо людина її визнає, це погано? Це нормально. Ви можете побачити фільм про тибетську ламу, яка навчалася з народження в офісі. А коли він був призначений головою держави, він сказав: "Я не знаю, як запустити країну, але я навчаюся, я послухаю моїх радників, які смартують мене." Люди почали поважати своїх дій. Тому що це прояв мудрості: не бути гордістю нездатності, а не бути сором'язливим від вашого ігнорування, але спробувати зрозуміти, чому ви не знаєте, знати, що ви не знаєте, і зрозуміти, що це означає. Якщо щось я кажу вам, що викликає внутрішній протест, запитайте, що це означає. Подаруйте себе. Якби у вас була акція протесту. Серце подарує вам відповідь, тільки дати час.

Мова стресу. Можливо, це поняття ще не зрозуміло. Стрес - стресовий стан організму, який виникає як захисна реакція на негативні стимули.

Стрес. Це невидиме підключення енергії з поганим. Будь-який, що вам погано для вас є стресом для вас. Для інших, це не може бути стресовим. Медикамент вважає стрес на рівні його фізичного прояву, тобто захворювання, яке виникло. Захворювання невидимої енергії, яка викликає фізичну хворобу. І медицина і людина, як правило, розуміють стрес як останній психічний штам в рядку стресів, які пережили протягом року або багатьох десятиліть, слідувати безпосередньо хворобою. Ця інтерпретація стресу обмежена.

Мова стресу з людиною говорить про своє життя.

Стрес нереалізована енергія. Що ви нереальні? Це енергія, яка не пройшла через мене. Коли енергія надходить мені, це частина Бога. Він живий, божественний, навіть якщо він не завадить. Що мені потрібна енергія. Я зрілий і готовий до духовного розвитку, тобто розвитку через духовний рівень. Багато хто читає духовні книги різних вчителів. Кожен навчає самостійно. Якщо ви навчаєтеся розуміти, як ви здавалося б, слідуйте за ним. Прийміть цей виклад, використовуйте його, див., якщо він підходить для вас. Якщо ви дізнаєтесь про це навчання, то будь-яким чином, якщо ви слухаєте вчителів або читаєте книжки, ви більше не оцінюєте знання, подзвонити поганим або хорошим. Ви додаєте нові знання (як шматки головоломки, які доповнюють вашу картину світу), ви покращуєте. Це розвиток.

Ви не зможете дізнатися тільки через духовний рівень, але не готові. Що погано? Чи є ти гірший? Ноп. Як рослини, ми вирощуємо, але ще не зрілі. Ви не можете бути готовими прийняти навчальні заклади, як виростите. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо душа спокійно і легко, то ми знайшли себе. Якщо ми не знаємо, як розвивати духовно, то нам доведеться дізнатися це через рівень матеріалу, тобто через матеріальні перешкоди, тяги, недоліки, страждання і, звичайно, через захворювання. Якщо ми ходимо, згасаючи, знищуючи перешкоди, позбавляючи від недоліків, то останнього вчителя є захворюванням. Ви не можете відштовхувати. Якщо ми розуміємо, що наші справи в житті є дзеркальним зображенням нашого персонажа, і хвороба є дзеркальним зображенням нашого персонажа і наших дій, то ми маємо щось думати про. І як ці стреси, які говорять нам через почуття, думки, слова, дії, захворювання, як накопичуються? І що таке визволення я говорю про те, як? Як простежити стрес?

Щоб відповісти на ці питання, ми думаємо про те, що людина є. Людина є духовним істотою, тобто духом. Бог є духом. Хто ми, то? Боже? Тексти пісень, а це означає: Тіло не мене, це мій матеріал друг. І висловить мене й інші. Але коли ми маємо справу з собою, ми звільняємо себе від проблем, які накопичилися всередині, то в певній точці ми просто отримуємо до такого рівня розвитку, який кожен раз говорить слово «Я», я відразу розумію, що я. Шукаю мене, ви бачите мій друг, мій тіло. Мій друг завжди чесний, він ніколи не лягає. Якщо весь світ говорить про те, що я думаю, це не так. Ви завжди можете покладатися на нього. Якщо ви дійсно робили себе, і якщо у вас була проблема, ви перетворилися на ваш друг в першу чергу, тоді ви погоджуєтесь з тими, хто вже зрозумів, як цікавий людський життя і людина.
Бог, як часто люди живуть безперечним життям, оскільки вони не розуміють це? Ви можете дізнатися, але це не допоможе. Це лише тоді, коли ми розуміємо, що це означає. Тоді люди більше не витрачаються на зайві емоції. Він зберігає час, робить все повільно, але швидко. Він буде більше і більше часу для себе. Це духовний розвиток. Ми часто зупиняємо наш духовний розвиток, і це робить нас дуже поганою. Ми намагаємося змінити щось для кращого, ми можемо отримати хороший, який ми хочемо, або ми не можемо отримати, але ми відчуваємо, що ми стаємо гірше і гірше.
Чому ми не робимо? Ми не даємо нам те, що нам потрібно. Ми не даємо життєвий прохід через себе і не ходимо в життя. Сьогодні, після семінару, вирушите додому. Це гарна погода поза, вітер. Уявіть, що ти дух, ти вітер. Ви прогуляєте з вітром або до нього. Уявіть, що вітер проходить через вас і ви йдете через вітер. Зберігати, що відчуєте себе в свідомості. Тому важливо пам'ятати, що почуття. Ми можемо знати багато. Але ми можемо тільки зрозуміти відчуття. Ми не можемо думати про те, що це означає.

Якщо наші почуття є чистими, якщо ми розуміємо суть матерії, то кожна проблема вирішується. Проблема вирішує себе. Якщо ми не знаємо, як вирішити проблему, але дозвольте її вирішити, проблема буде вирішувати себе. Як? Хто знає краще, ви або проблема, що це потребує? Проблема знає краще.

Якщо ви зрозуміли це, ви відчуваєте, що проблема, яку ви вийшли, тому що це говорить: «Дар людина, я у вас, ви прийняли мене всередині». Якщо духовна істота є точкою? Дух не має меж. Це джерело любові. Бог починається в точці і закінчується в нескінченності. У Бога все. Все, що є у Бога. І ми просто подивимося, як Бог. Ми сини Божого. Або діти природи, якщо вам подобається це. В останні роки різні люди, в тому числі атеїсти, почали виявляти слова «Год» і «натур». Як ви хочете. Використовуйте слово Бог або природа. Ми у Всесвіті обмежуємо себе стіною. Ця стіна схожа на повітряну оболонку. І якщо ми зараз поглинаємо деякі стреси і не проходимо через нас, то воно залишиться. Всмоктуємо стрес несвідомо. Першим боєм стає дух, який матеріалізує на фізичному рівні. Так ми можемо сказати, що в цьому випадку немає точки. Це, і його необхідно врахувати. І ми повинні переконатися, що ці страхи не ростуть занадто великий. Якщо ви ви виростите, хто винен? Не вдається. Ми просто не можемо зробити інакше. Тепер ця помилка повинна бути виправлена, рано чи пізно вона повинна бути навчена.

Коли щільність певної енергії всередині оболонки м'яча і зовні така ж, все нормально. Якщо щільність енергії в нормальних межах, то це не стрес, це просто нормальне життя щасливої людини.
Насолоджуйтеся чотирма різними стресами всередині нашої повітряної кулі. Концентрація їх всередині така ж, як зовні. Це океї. Цей чоловік схожий на повітряну кулі. Кожен любить повітряні кулі. І всі торкаються їх акуратно. Чи можна доторкнутися, і якщо ми були? Жінки, що ви думаєте? І чоловіки? Чи можна доторкнутися до таких жінок обережно? Звісно! А якщо ви були такі повітряні кулі, ви думаєте, що ви будете доторкнутися обережно? Посуд. А потім жінки хочуть. Подумайте про те, коли на ній є повітряна куля і чоловіка, як вони заважають? А коли у вас жінки дивляться повітряні кулі, як ви побачите, що твої думки? Жінки хочуть мати таку красу. Право? Ви можете бачити стосунки між чоловіком і жінкою в цьому маленькому прикладі. Якщо ми не знаємо, яким ми, життя починає навчати нас. Ми починаємо залучати викладачів, і завжди подобається залучати до себе. Це, всередині мене, енергія, що називається страхом, зосереджена в закритому просторі. Цей страх приваблює його як. І зараз ці два привертають скільки? Більше Зростає концентрація енергії страху. А ті чотири приваблюють ще чотири. Саме так наші стреси зібрані.

Якщо ми зараз уявляємо повітряну куля, в якій зростає щільність вмісту, що відбувається на повітряній кулі? Це лопається. Але ми хочемо жити, і ми всі несвідомо поглинаємо стрес для того, щоб не лопатися, потовщити нашу оболонку, а з повітряних куль перетворюються на футбол. А потім що робить іншу людину? Що відбувається, коли ви бачите футбол? Зловити його. Це те, що вони вражають без перерви. Чи можете ви, хлопці, ходити по футболу? Чому ти вражаєш його? Чи не думають? Як ви думаєте про це? Почуття хорошого? Звісно, потрапивши м'яч, ви кинули деяку небезпеку. Що таке жінка? Що таке? Ви знаєте, як приємно це лякати жінки іноді. Оскільки реальні білі жінки є футбол кулі. Хто б полум'я? Чоловіки погано? Поганий ніхто. Ви просто повинні розуміти, що ви не повинні бути такими кульками.
Що таке чоловік? У цьому випадку він може несподівано потрапити навіть від незнайомої жінки. Чоловік почуває себе таким же ударом одночасно. Чим більш небезпечний чоловік, тим сильніше удар. Якщо жінки нещастя з чоловіками, де вони вражають? Звичайно, нижче ременя. Удар буде мати на найбільш делікатних місцях - статевих органах. Що, якщо ми жінки не знаємо, як бути реальними жінками і чоловікам, які нам подобаються жінки? Жінки оцінять в грудях, тому що саме там, де є початок жінки.

Ми починаємо мислення про проблеми, коли виникають. Що робити, якщо ми не можемо зробити це по-різному. Але коли виникають проблеми, ми починаємо думати.

Я завжди кажу, щоб звільнити проблему до початкового стресу. Наші початкові стреси прості страхи, прості провини, простий гнів і простий шампан. Вважаю, що це простий стрес - жива енергія - це в нас, тому що ми взяли його всередині і не випустили його, коли він прийшов. Він знає все про вас. Ви не можете нічого зрозуміти про це. Але одне, що потрібно знати для того, щоб ви людина, тільки людина, і вам потрібно лікувати їх гуманно, що варто звільнити стрес.

Зосередитися на цьому стресі. Порадуйте його, якби вам сподобалося. Ви визнаєте, що він розуміє вас краще, ніж ви розумієте його. Відкрийте свою душу, як тюрма. Відкрийте передні двері камери. І скажи його, "Ви безплатно." Про нас Я не знаю, як звільнити вас до. Про нас Ти зараз вільний. Коли ви сказали це спокійно, з любові, тобто з себе, бо ви людина, тобто дух, тобто любов, і звільнити його, то він, безумовно, почне виходити. Я буду. Якщо ви не можете уявити це прямо.

Важко уявити, що для них не характерно. Але люди можуть відчувати себе добре. Вони мають очищувальні почуття, вони менш схильні до емоцій.

Звернення людей, які намагаються працювати з людьмиШановні люди, коли ви йдете до психічного, захопіть свою думку. Я розумію, що ви пов'язані з вашими проблемами і шукаю допомогу, але критичне мислення повинно залишатися з вами. Так само, як є різні лікарі, і ви оцінюєте їх відповідно до вашого досвіду, психіки різні. Це не означає, що кожен повинен бути нерозголошенням.

Розвиток духу може виникати різними способами, але в будь-якому випадку, на підставі рівня, де людина була раніше. З часу амортизації виникають відьми і саркувальники, які допомагають своїм травам, конспірацій, молитви – це енергія любові, і вона дійсно допомагає, але лікери ніколи не діагностують медичні діагнози. Відкриття духу відбувається різко і потужно і викликає людей до ейфорії. Люди, які не змогли довести себе перед почуттям того, що це час довести всім, що він коштує.

Шановні психіки! Занурення ейфорії та першого вибору анатомії підручника та його читання. Тоді ви можете дізнатися, де ваш дух поспішає. Може бути це не ліки на всіх. Доброго дня. Знайте себе. Справжня психіка повинна бути відповідальна за своє слово. Він не спостерігає цього, після того, як його зневоднення, отримує наслідок, як завжди відбувається в Царстві Божого.

Не дивно психіки іноді серйозно хворіють. Далі ви йдете до лікарів і вони допоможуть вам.

Варто врахувати, що сучасна людина має добре розвинений розум; людина хоче знати, що це з ним, чому це відбувається до нього, чи можна вилікувати, як його можна вилікувати. Відповідне питання необхідно дотримуватися обґрунтованої відповіді. Для однієї людини діагноз як тег, прикріплений до тіла, що вказує на ціну, для іншої - як порядок для страждання. Кожен лікує його по-різному.

Багато проблем з такою ж легкою діагностикою раку. Енергетика про рак потрапляє в організм, коли сусід або батько хворий з раком і т.д. Головне, що людина боїться її і приваблює страх до себе.

Якщо ви добре дивитеся, ви можете знайти симптоми захворювань, оскільки ми живемо в їх атмосфері. І грипу також роумів серед нас, але не кожен отримує грипу. Коли ми скажемо, «Я захищав тебе,» ми даємо людині позитивне почуття і надію. Довіра дитини може бути здоровим протягом тривалого часу. Але фон збережений - тобто нездатність думати самостійно. Пацієнт продовжує сподіватися на допомогу інших.

Важлива людина може відчувати себе нічого і його хвороба залишатися. Ви можете сказати: "Чому ви прийшли, бо ви не вірите?" Ви не можете вірити, якщо ви не знаєте нічого про енергію. Але пояснюючи його до нього важко і трудомістка робота. Язик плетений, мозок радий, але ця людина починає працювати над собою. Що може бути краще?

Психічне очікування дивного ефекту залишатися очікуванням. Для надихання долі відправляє йому дуже сприйнятливі люди, але в основному це все ще працює в поті брів.

Поговорила про рак у своїх книгах. Але психіку, яка робить таку діагноз, займається моральним ударом до першої особи. Сильні люди мало. Побоюючись раку залишатися у людини і коли сто лікарів на підставі обстежень почнуть довести його, що він не має раку. Одного разу, однак, він отримає рак, бо страх приваблює те, що він страхує.

Попри те, що життя і дії незалежно від того, що рот або розум, щоб відправитися на смерть.

Самостійно-респективний clairvoyant не поширюється діагностиками зліва і вправо. Він повинен знати, що негативні сили завжди готові допомогти, але негативні сили притягують тільки негативними діями.

Я не відхиляю те, що іноді вона шокує терапія, щоб пробудити людину від депресії і апатії. Іноді необхідно зробити людину сердитися, вона схожа на втомлений кінь. Я пішов, а потім очі шов. І якщо виникає блиск в очах, то це ознака того, що мозок працював. Почнете його, а ви вже знаєте, що енергія життя пробуджувалася в ньому і скоро добре буде слідувати.

Хороший духовий Ви можете сперечатися про те, що це право або неправильно, щоб розповісти сувору правду. Я зустрілася з людьми, які йдуть в психозу, але я також зустрілася з людьми, які виходять з бездії, неймовірно швидко. Оцінка правди відповідно до обґрунтованості людини. Пацієнт, який завоював смерть в бою, гідний титулу людини. Якщо людина, яка перетягнеться в офіс і хто має бездіяльну діагноз, за допомогою скелявуанту активує роботу мозку і через два місяці, повідомляє, що він здоровий і йде на роботу, то він гідний людини. З ранку до ночі, знеболюючи страх бути «невидимимим» Але його ефект благотворно впливає на життя всієї родини.

Ще одна людина йде багато разів, зв'язки і cries і очікує, що хвороба буде вилікуватися, але якщо ви кладете цей стан: або ви починаєте боротися з собою, знімати стрес або не з'єднатися знову, він зупиниться ходьби. Він віддає перевагу хворим.

Психіка часто вдаються до алегорії. Це пов'язано з потребою не шокувати пацієнта, але розповісти правду. Хто знає. Слова психіки керуються вищими духовними силами, мудрість яких не суперечить.

Від відвідування психічного, людина повинна отримувати надію, імпульс, думка, позитивні емоції, оцінка його неправильного життя - тоді він не менше зможе щось виправити. Він повинен отримати знання і вирішувати, що робити далі - йти до лікаря або повернутися назад. Чим більш сильний захворювання, тим швидше слід діяти. Хто не знайшов все це і був розчарований, нехай він знає: він вибрав психічний сам.

Якщо дух вже дав знак, і хтось відчував, що з рук оманить цілющу енергію, радіс, допомогти собі, сім'ї, друзі. Дивитися себе близько, це не жарт, але дуже серйозна діяльність. Візьміть відповідальність і бажання рухатися далі. Якщо Ваше бажання є чистою і щирою, але не відразу. По-перше, ви повинні відчувати, що ваш власний розум не вистачає. Не чекайте занурення від Бога, богрес отримує крихти. Справжня духовна їжа повинна бути зароблена. У цьому випадку ви можете допомогти собі з прощенням, зробити роботу голови. Перш за все, психіка повинна знати себе і допомогти собі. На жаль, психіки більш готові до інструктичних пацієнтів.

Уважний для сучасної людини з практичним мисленням, щоб уявити, що прощення може досягти будь-якого, але внутрішня задоволеність благородного жесту. Важко зрозуміти, що ви не бачите. Це стосується навіть лікаторів. Накладення рук видно до очей, тому він загоює. Цей вид лікування є просто початком.

Але один дух якого відкрився і хто має необхідність зробити добро, вірити, і його справи будуть коронуватися з успіхом. Успіх здоров'я, благополуччя і переміщення вперед.

У мене зустрілися зціленнями, які хочуть знати, що таке неправильне з ними, де хвороба виникає, з цього або попереднього життя і т.д., але для кожного слова я кажу, знаю, знаю, знаю, я знаю.

Я шкода, але знання тільки з невеликого використання. Потрібно позбутися від неї. Яким чином? Я навчаю вас прощення стресу. Іноді набагато простіше пояснити хворим, що нічого не знає, ніж людині, яка приймала багато курсів і читати багато книг.

Тільки визволення сили в Всесвіті є прощення, що Христос прийшов, щоб навчити нас. Це не моє навчання, я просто посередник.

Духовний розвиток гинуть собакою. Вчителі парапсихології, які заперечують медичні знання. У Царстві Божого є золото правило: знання збагачення людини. Якщо на початку шляху до певного ступеня і заважати, то в майбутньому без медицини ми не можемо зробити. Кожен викладач, який починає пропагувати своє навчання, як єдиний і забуває сказати своєму учням, «Це життєво важливо, що, пройшовши через душу, він починає працювати, бо він буде розвиватися навіть коли я пішов,» залишає щось дуже важливе неробство. А мудрий вчитель навчає вас спілкуватися, поважати супротивника, дуже скоро ви можете знайти, що він не ворог або ворог, але друг. І ми маємо одну дорогу.

Я не знаю, якщо я зумів переконувати своїх супротивників, які звинувачення та взаємодопомоги. Але смарт навчається від помилок.

Якщо пацієнт залишає ліки психіку, то ліки не всі права. І якщо навпаки, то не все добре з психічною. Обидві сторони повинні зробити висновки з цього.

Але найбільша відповідальність повинна бути позбавлена особи. До того часу, як здоров'я подається в ремонтний магазин, як автомобіль, нічого не буде працювати. Не можна врятувати вас від захворювання, яке ви економите протягом років. Не можна, нехай! Хвороби – це урок людини. Ви вбираєте себе. Якщо ви не хочете зрозуміти це, вам доведеться постраждати.

Я знаю дуже добре, як сердитися ті, хто досяг низу тесту, але без попереднього знання ми нічого не будемо говорити про. Я думаю, що це не складе труднощів для грамотної людини, а потім ми зможемо витрачати час на консультацію на конкретну, індивідуальну адресну розмову.

Ангер і заздрити протоку з такою силою, яка лунала по всій місту. У аптеці тільки виправили і сердитися люди купують седативами. Природно, зла людина не відновить, бо він повинен бути злий. Але ті, хто породжує добро і загоюються від викладання, які передаються саморобниками, знають, що добре живить душу і дає сподіватися піти і на. Вибачте свою гру...

З книг Д. Лулу Віілма

Фото: koldovskie.com/muzshsloe_i_zshenskoe_nachalo/#more-200