Я завжди був втілений, щоб зустріти хлопці першим, але цей раз я знайшов натхнення.

6185759

Я завжди мав стереотип у моїй голові, і вона продовжує існувати: дівчина не повинна вперше зустрітися з хлопцем, тому робити тільки пухкі жінки. Я один з гідних. Я завжди пішов з цього неписаного правила в одну точку.

Я в мікроавтобусі і є хороший хлопець на протилежному місці. О, він дуже красивий, як принцеса! Я шукав його один раз, інший... Почуття на мене. Ми побачимо один одного Я блюш, подивіться вікно і відчуваю, що він не буде говорити першим, і нічого не думають про мене. І прийміть до себе, і він може вийти в будь-який момент. Що робити?

І у мене є фантастичний мішок, м'який і недбалий, як кисть. Я неприпустимо, і я починаємо бездоганно іржавіюче, претендуючи, щоб знайти щось. Я ковтати, копати, йти через речі, ...

І нарешті, до хлопця звідси:

- Вибачте, що я не збираю мене, я не знаходжу, я блюся, що я втратив його.

Відповідає:

- Нудота!

Я продиктував номер, «звідси» кільцями, телефон пощастило витягнув з сумки: «Хто він!» Автобус просто доходить до моєї зупинки і я, посміхаючись на хлопець защадить, виходите.

Після двох днів я був дуже хвилював, і на третій день він назвав! Я збираюся на ніч...

Веб-камера