"Я просто сидю і пишу ебать слів." Сонце і натхнення

Катерина Пешко

У мене є талановиті друзі. Всіх талантів – журналісти, бізнесмени, письменники, режисери, актори, інженери, науковці, програмери, танцюристи, оператори, викладачі, драйвери, лікарі... Дуже талановитий! Але є «але». Більшість цих талантів - це п'яті точки ( фраза, запозичена з однієї чудової особи). Вони отримали пару поганих речей у своїх головах. Для того, щоб надати свої таланти до суспільства, потрібно натхнення. Два, їхня мрія виходить з досягнення. А такі талановиті «лазні ас» набагато більше, ніж я знаю.

Я нещодавно переконаний у моїй вірі (дума вчених), що людина з середнім, на перший погляд, здібності, швидше за все, досягнеться життя, ніж геній від народження. Бо він не проціджує голову з мідіями про те, що сниться, і він не дивиться з ранку до ночі, посипаючи насіння вишні на стелю, похилого натхнення.

Я спробую передати свої думки, щоб ви більш авторитетно. Проксимус

Немає мрії. Не існує такої речі, як «свіження» як більшість людей розуміють її.

Про те, що ви мріяли. Якщо ви мрієте про народження знову, але не самі, але Ньютон, так, це мрія.

Але якщо ви мрієте стати таким великим вченим, або відомим письменником, або танцюючи рукоділля на вершині Евереста або знайти любов, або придумати ліки від СНІДу (не ви думаєте про це як дитина?), це не мрія, це мета. Досягнення якого, власне, можливо.

Якщо ви хочете бути як Анджеліна Джолі (не Анджеліна Джолі, але як її!), це мета. Ви просто повинні з'ясувати, що саме ви хочете бути як її – в кіно, в благодійному або зовнішньому вигляді. Все це дивний, навіть третій. Михаїл Джексон - це чудовий приклад цього. Він хотів бути білим, він став.

Чистий повідомлення? Мрія - це щось 100% непристойне. Метою є все інше, навіть якщо гарантія досягає 0.0000001%. Чи досягається ваша мета до вас.

Уві сні в концепції «свіжих» є відходи часу. Неприємні люди заливають свої мрії в фантастичних романах про відчуження, вибухи з минулого, перельоти до майбутнього і заробляють багато грошей на це, до речі.

Тримати. Натхнення.

Натхнення не прийде. Ні. Не менше, коли вам дійсно потрібно.

Я не маю натхнення, я не можу писати текст/розфарбувати/список. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І вони люблять виводити щось, як це в кінці їх болючих виступів: це добре для водія або м'яка, лікаря або юриста, він не потребує натхнення, і ми не можемо обійтися без нього.

Перш за все, як. Я, за визначенням маси, також належить до «реативних людей». Але я вважаю свою професію ремесла. Ремесла. Як шахтне вугілля або ремонт взуття, як приводити машину або вирізати апендіцит, як захистити клієнта в суді і випустити чек на виїзді! Доброго журналіста або письменника завжди хороший письменник, не тільки коли він отримує. І якість його тексту, який, наприклад, повинен бути переданий в ноон, не варто залежати від настрою, з яким він сідає на 10 ранку на комп'ютері.

Так, є моменти, коли слова випливають з вас, коли пальці не встигають набрати листи, коли одна думка проростає ще з божевільною швидкістю. Але це не означає, що ви повинні чекати ці хвилини – на тиждень, за місяць, за рік. Вони повинні бути підведені.

«Як ви сидите щодня на 12 годину і напишіть, але що про натхнення?» І сказав він: "Так він також знає, що кожен день в 12 годину я сидю і писати."

Стівен Кінг пише 10 сторінок в день. мінімум. Чи має він головний біль, чи він має боротьбу з дружиною, чи любить дощ зовні. Не чекаю на музи. Він дрочить його вухами. І книги, як ви знаєте, продають багато.

Традиційно муси були жінки, але я отримав чоловіка. Я боїться, ми повинні прийняти це. Але він не літає в вашу кімнату з метеликом і посипає машину або комп'ютер з чарівним творчим порошком. Він живе в землі, в підвалах. Ви повинні піти до нього, і коли ви там, обставивши його з квартирою, щоб він був кудись жити. Так ви будете робити всі жорсткі роботи, і це мишей буде сидіти там сигарети для куріння, шукаючи чашу призер і не дивлячись на вас. І ви думаєте, що ярмарок? Я особисто думаю. – Стівен Король

І сказав він: "Я просто сидю і пишу ебать слів."

І нехай хтось не схожий на свою фантастику. Але в його жанрі - він лідер, не виконавець, він геній. І ви, хто шукає натхнення, просто читачі.

Так що я просто сидю і пишу ебать слів.

Натхнення йде з роботою, як апетит з їжею. Не торкаючись, що актор, який збирається грати на сцені, сьогодні хворий з собакою, що його дружина залишив його, або що він пішов на роботу і впав на його дупа, прямо в пудлі. Про те, як вони грають. А хороший актор, незважаючи на всі «негрози» будуть грати талановитими.

Я знаю танцюриста. вона блискуча. Але є ще більше проблем в її голові, ніж в житті. Вона хоче щось і боятися. Не дуже щасливий. Я не знаю. Але коли вона виходить на танець, вона танцює, як останній раз. Вона танцює на чилі «на межі карнизу». Вона робить те, що вона повинна робити. На сцені і танці немає.

Він залежить тільки від бажання людини. Тексти пісень, а це означає: І якщо він здатний дотримуватися своєї ліньності, то темне місце.

По-друге, «натхнення» необхідно не тільки людям, які творчі, оскільки професії розглядаються. Натхнення істинного значення. Натхнення - Desire.

Так буває так, що я не з'являю «відносні природи» в окрему каску. Для мене журналістка та норера, письменника та водія, актора та інженера, художника та фіксатора є рівною. Я, рівний. Чому? Чи вважаєте, що хірург, від якого залежить доля людини, не потребує «натхнення»? Що таке пожежа? Або адвокат? Але ніхто з них не може (як ви, творчі природа!) кистіться, дайте сльозу, скажімо: «О, я не маю натхнення, все турбує мене» і залишаю людину вмирати – на робочому столі, в горильній квартирі або в док. Як вони хочуть і як вони досягають відчуттів більш значущим, ніж ваш текст, ваша гра або ваш дієсловий діарея.

Навіть водій може працювати з прагненням і натхненням. У Донецьку один з маршрутизаторів, до речі, закриє будь-який пострадянський гуморист. «Важко дзвонити по батькові Богдана Хмельницького!» Не знаю. Він знає. Він може просто керувати його мікроавтобусом і тримати тихий. І він не тільки приводить машину (якість і сейф), але і його «кількість» і «історії» з життя дає людям позитив. А люди чекають на свій мікроавтобус, пропускає відпочинок.

Натхнення (який недолік) – це просто вміння любити свою роботу і прагнення зробити це «зрозуміло». Натхнення є ставленням до дії, щоб зробити. Він може бути небезпечним. Будь-який, але байдужість. Тому не можна заважати самоорганізації і дії. Не виходить. Ні. Це вже тут у всіх. Ви просто повинні отримати його (так, трохи зусиль, так, отримайте свій дупа з дивана, так, виходите з соціальних мереж протягом декількох годин, так, викинувши думки про пітливість для себе ненависті), відтініть пил і створіть. Створення мрії, яка насправді є метою. Коли це стає звичкою, ви забудете про те, як ви можете «свіжити» і мовчки (або не мовчало) нехай сніться, і починає діяти.