У рядку для натхнення. . й

Ми шукаємо натхнення. Кожен з нас Щодня. Хтось знаходить його на світанку над порошковими сніговими сосновими деревами, хтось - в сміху дитини, хтось чекає на «великий шлях», посипаючи срібло вночі, посмішку коханої людини і жінки.

Потрібні враження, як повітря, без нього життя поета є порожнім і безглуздим, життя офісного працівника є рутинним і безцільним, життя іоги не життя.

«Що про йога і натхнення?» Після того, як вся практика йоги піддається строгому плану, а мудрий вчитель завжди корегує і направляється. Що чекати тут для натхнення? Ви можете зробити це, прямо? й

Ви можете. Легко і складно зробити. Але без неї внутрішній імпульс, який дає піднятися до сліз щастя на можливість споглядати польоти птахів над хвилями, немає йога.

Ми були всі студенти, які вперше перекреслилили поріг йога. Згадайте, що ви хочете, щоб слідувати вчителям, незалежно від того, що. Він був вашим натхненням. Далі ви почали практикувати більше і більше. Скрізь. У будинку, в природі, в офісі, в машині, в будь-якому місці! Читати тематичні журнали, вивчення спеціальної літератури... Знімки та постави йога стали вашим натхненням на цьому етапі.

Ви прогуляєте в класі, відвідуєте численні семінари різних викладачів йоги, все частіше порівняйте себе, як асани / тальк / каток і «йога партія», яка оточує вас, і стає вашим натхненням.

Ви переїжджаєте на практику. Красивий одяг, розарію Рударакші, витончені відблиски і завісні скручі недостатньо. Учитель є більш другом і братом, ніж «світа мудрості» і «майстром Ханумасани.» І це те, що перший момент вашого реального знайомства з істинною йога приходить. Якщо ви продовжуєте шукати, що натхнення в тисячі Сонячних вітань, або ви залишите офісний менеджер йога-учасника.

Тепер ви на одному з практик.

Ми тринадцятий рік викладання йоги терапії в різних формах і перспективах продовжує переконувати мене, що є хоча б дві форми йоги натхнення, без яких неможлива практика.

Це натхнення, щоб навчатися і натхнення вчитися. Абсолютно різний, приходячи окремо і іноді так довгоочікуваний.

Натхнення вчитися відбувається, коли ви переповнені власними знаннями, які ви щиро хочете поділитися з світом, не чекаючи оплати або затвердження. Не чекаю. Я маю на увазі, від серця. У той же час, потреба у фінансовому співвідношенні з світом встановлює певні значення для певних знань, які ви поділилися. Але джерело в душі повинно бути одне - ви кожен другий готовий допомогти тим, хто потребує безкоштовного заряду. Це критерій.

Натхнення вчитися, коли ви вже є вчитель, мабуть, найскладніший і цікавий всім почуттям. Коли ви перебуваєте на початку подорожі, ви готові поглинати нові знання в найбільш неймовірних обсягах дня і ночі, слухаючи кожне слово наставника. Коли ви самі виконуєте як наставник, це може бути надзвичайно важко перекреслити поріг класу як студент.

Але я хочу сказати вам, що це незрівнянне почуття, яке буде надихнути, щоб навчатися! Щоб дізнатися від природи, щоб радіти в будь-який момент, що ніколи не станеться знову, щоб дізнатися від власних учням ділігентності і наполегливості, щоб дізнатися від вчителів тиші «щодавнього розуму» в моменти зустрічі з аналогічними, щоб дізнатися від дитини простоту і правду життя.

І є час, коли натхнення навчати і навчати об'єднатися в один потік, взявши вас до безпрецедентних горизонтів практики. Ви плаваєте і розчиніть, одночасно збираючи і видаючи з себе і себе. Я вірю, що я роблю, ні, я живу йога. Тому що я дихаю в безсонні з життям. Я відчуваю себе, і себе як клітка одного дихання світу.

Ведуться в лінії натхнення на вулиці, в бюстах ранкового джему мегаполісу, на ребра або в руках улюбленого! І дайте свою практику! й

Джерело: /users/61186