Немовляючи талант повільності

У день розпочався з «Що швидко!» і закінчився «Діти незабаром!»Рита народилася спокійною дитиною. Як і багато дітей, вона була позбавлена таланту на повільність.

Вона може припинити перегляд танець пилу на сонці. Я можу дивитися і порівняти колір трави довго. Вона може зупинитися і дати їй обличчя бризою і насолоджуватися турботами. Я можу пити чашку какао протягом півгодини. . й

Що таке? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Рита виросла без батька. Можливо, саме тому мама Рітина завжди поспішала, але незважаючи на божевільний темп життя, вона не встигла зробити все, заплановане на добу. Дві вакансії, будинок і дочка.

Рита затримала маму всюди: в домашніх умовах, на вулиці, в магазині, в кафе, в парку. Вранці, коли її мати потрібно, щоб отримати готовий до роботи і взяти її дочку до дитячого садка, Рита може мити себе довго, вивчення мила для можливості ковзання на тисячі разів.

На шляху до дитячого садка вона може відчувати себе шкода для кожного кота або собаки, що вона зустрічала, пояснюючи пацієнта, витягуючи її руку матері, що вона повинна терміново йти в магазин і купити молоко і шматочок ковбаси. Вона може почати довгою бесідою в кафе або магазині з людиною, яка любить, порівнюючи його і її життя.

І всім цим Рита часто, немає, завжди чув від її мами: Так само поспішаємо! Здрастуйте! Ми не робимо! Здрастуйте, Rita! У нас немає часу!Кожен день розпочався з «Подорож, отримай!» і закінчився «Подорож!»

7760325

Перед мною була молода і приваблива жінка, її назва була Маргарита. Вона сказала так швидко, що вона майже прийшла до мого порогу процвітання інформації за одиницю часу. Вона може ледь дихати між словами. Побоюючись не встигнути сказати мені важливі речі, бояться не чути і не повністю не бачили. І коли я попросив її прийняти час, говорячи, що ми не пізнали, і що всі ми повинні зробити це. Рита заморожувати, а потім обрізати. Це був перший раз в роки, що ніхто не сказав їй, "Ком на, поспішаючи!"

Нехай люди дозволяють дітям просто бути. Нерідко забороняється " бути" А отже, зростання, люди не знають, як, бояться бути присутніми в житті повністю, повністю здавалися йому. Не знаю, як прийняти життя і себе в ній, відчувати життя і себе в ній, знати життя і себе.

30-річні дівчата і хлопці приходять до мене, які навчилися 2-3 мови, стали найбільш ефективними менеджерами, але вони забули помітити просту радість повсякденного життя, ті маленькі речі, які прогрівають і заповнюють душу. Вони не мають часу. Вони все ще пізно. Не пізно жити.

І ми пам'ятаємо і відроджуємо, щоб бути повільним, як ми робили в дитинстві.Видання

Автор6 Ольга Попова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/75368/