Гість міст: Мастогорськ, Поповський замок і оточення

Привиди населені пункти покинутих населенням з різних причин - за рахунок зниження господарської діяльності, військових дій, природних або штучних катастроф. До таких міст можна віднести «великий» місто Стестогорськ. Ця пошта буде присвячена цьому конкретному місті.

Від Запоріжжя до Стестогорської близько 30 хвилин на машині. Повернутися з головної дороги в напрямку Мастогорськ різко знизився до нуля. У місті майже немає автомобілів. Центр Стестогорськ є парою кіосків і магазинів. Не знаю, як люди можуть жити там, що робити і найголовніше, в атмосфері руїн і «ображення» настрій тих, хто живе в ній, ймовірно, рідко змінюється радісним. Мастогорськ є своєрідною українською «зомбіляндія».

Характерним видом на Стестогорськ є закидані будинки, порожні вулиці, безбарвне життя. Наші депутати будуть жити там, можливо, будуть розуміти, як живуть люди. У нас 10 хвилин, щоб побачити, що таке Стестогорськ. І ми пішли на покинутий Мастерськ, близько 7 км від міста. Пост-апокаліптика триває ...

Будувався шахта, я розумів у 1989 році. Покинули після розпаду Радянського Союзу. Я думаю, що вектор розвитку був наступним чином: шахта була закрита, плани людей скорочувалися, місто почав порожнити. Яскравий приклад долі міст, які були побудовані біля родовищ або заводів, коли всі люди працюють на одному підприємстві. Завод закривається і міська гиня.

У охорону ми ходимо через шахту. Я спробував захопити все і захопити атмосферу тих місць.

р.

Це була їдальня.

Ми збираємося на другий поверх.

Гарний вигляд, це не так?

Всі Час залишити це місто і його оточення.

Наступним пунктом був замок Попова, який знаходиться в Васильевці. Поповський замок – видатний історико-архітектурний пам’ятник другій половині XIX ст. Один з найбільших палацових і паркових комплексів на півдні Російської імперії. Єдиний манорський замковий комплекс в Запорізькій області, який збереглася до нашого часу. Один з авторів комплексу, мабуть, відомий російський архітектор Н. Л. Бенойос. На базі комплексу нерухомості знаходиться музей-заповідник «Попов Манор». Прийняти з Вікіпедії. Це дуже красиво, давайте бачити, що це дійсно.

Насправді це занедбане місце, яке ніхто не хоче. І якщо він звучить красиво, то в реальності все виглядає точно навпаки. І ви можете зробити дійсно туристичне місце, потенціал. Але у вигляді, в якій знаходиться замок Попов, не можна назвати туристичним місцем!

р.

Добре, подивіться на замок. До берега Кахового водосховища.

На узбережжі все руббили.

Зареєструватися