Одного разу я помітив, що я пішов...

За місяць тепер, коли я ходжу на прогулянку з собакою ввечері, компанія хлопчиків стежить за мною. Спочатку я не звертаю увагу на них, добре, вони слідують мені і ходити, але потім я зрозумів, що вони дійсно переглядають мене. Дивитися фільми напевно і уявляв що. Але подарувати їм кредит, хлопці подаються як реальні професіонали: дайвінг в кущі, коли я з'явився, приховавшись за автомобілями і слідуючи мені на невеликій відстані.

Одного разу, як звичайно, я пішов на прогулянку з моєю собакою і побачив, що капелюхи моїх спій приклеїли через снігопад. Тоді я почав писати в свіжому падінні сніг з ногами деякі незрозумілі персонажі. Собака допомогла мені в цьому, так як він міг, і кинувся навколо з радісним штрихуванням. Коли я закінчив роботу і пішов, я перевернув і побачила хлопчиків, які фотографують мій «запит» на телефоні і збиваючи. Я не знаю, що вони вирішили, що вони, ймовірно, думали, що я був північний корейський шпигун або прийшов з Плуто, щоб взяти над Землю.

Після цього інциденту молодий Sherlock Holmese почав слідувати мені ще більш тісно. Після того, як їх ентузіазм почав гасити трохи, і я не бачив їх щодня. І так вчора я вирішив кинути їм нову таємницю і намалював на шматочок паперу малюнок фантастичної установки з написом «Стрично секрет», а потім випадково викинув його з моєї кишені, як я прогулявся минулими дітьми, які сідають в кущах. Чи можна почути милі!

Веб-камера