295
Гірськолижна історія з англійської фолкої
р.
У Великобританії на початку ХІХ ст. був дуже популярним актором імені Фута. А під час екскурсії він знайшов себе в невеликому провінційному містечку. Він пішов на вечерю і замовив вечерю, і коли вінтер попросив, якщо актор був щасливий з вечерею, ногами, в гарному настрої, відповів:
до О, я мав кращу вечерю у Великобританії!
до Звісно, за винятком мера нашого міста, іменування, - сказав власник інна.
до Що ви говорите? Я дуже впевнений, що у мене була найкраща вечеря!
- Так, але, звичайно, крім нашого мера!
Цей спір продовжує довгий час, в кінцевому підсумку власник втомлених шин і взяв до мера стопу. Він, слухання про причину спору, розповів про те, що указ був видано в цьому місті, згідно з яким мер повинен пам'ятатися на будь-якій можливості, не ображаючи його, але висловлюючи свою повагу. Якщо хтось порушує це правило, він стикається з порушенням або грошовим штрафом. Ноги відразу ж прокидають гроші на столі і розтушують, ігноруючи на всю дивну ситуацію:
- Я ніколи не бачив в житті більше, ніж ваш винахідник!
І додав він, кинувшись до мера:
до Прийняття мера, звичайно!
Пикабу.ru/story/kak_ostroumno_oboyti_zakon_3797732
У Великобританії на початку ХІХ ст. був дуже популярним актором імені Фута. А під час екскурсії він знайшов себе в невеликому провінційному містечку. Він пішов на вечерю і замовив вечерю, і коли вінтер попросив, якщо актор був щасливий з вечерею, ногами, в гарному настрої, відповів:
до О, я мав кращу вечерю у Великобританії!
до Звісно, за винятком мера нашого міста, іменування, - сказав власник інна.
до Що ви говорите? Я дуже впевнений, що у мене була найкраща вечеря!
- Так, але, звичайно, крім нашого мера!
Цей спір продовжує довгий час, в кінцевому підсумку власник втомлених шин і взяв до мера стопу. Він, слухання про причину спору, розповів про те, що указ був видано в цьому місті, згідно з яким мер повинен пам'ятатися на будь-якій можливості, не ображаючи його, але висловлюючи свою повагу. Якщо хтось порушує це правило, він стикається з порушенням або грошовим штрафом. Ноги відразу ж прокидають гроші на столі і розтушують, ігноруючи на всю дивну ситуацію:
- Я ніколи не бачив в житті більше, ніж ваш винахідник!
І додав він, кинувшись до мера:
до Прийняття мера, звичайно!
Пикабу.ru/story/kak_ostroumno_oboyti_zakon_3797732