Відчуття хорошого. .

Моя шестирічна дочка дала мені остаточний звіт. На всіх підрахунках був стійкий потік позитивних кліщів.

Тільки одна коробка стояв від інших.

"Що я, мама?" попросив мене серйозність, що не збігла з маленькою оголеною людиною, яка стариться на мене через рожеві окуляри, сидячи на кінчику носа.

Я дивився на неї. На сьогоднішній день в дитячому садку було приємно здивовані волосся і гроди. Я шукав у звіті, а потім знову на неї.

Її обличчя, красива і кругла, як і раніше зберігали відбитки дитини - на відміну від її старшої сестри обличчя, яка, розтягнувши, дивиться більше і більше, як доросла овальні.

Нарешті, я знову дивився в звіті... і єдиний удар.

До того, як я міг зробити свідоме рішення, рульова посмішка запалила обличчя.

Я поклав її в руки і притискав губи на її шовковистий, гладкий щок. І перед Я говорю, я коротко закрив очі і запропонував німу молитву вдячності; ця дитина змінила стільки за минулий рік.

«Ви робите великий. Просто чудовий, я збив у вусі в голосі, який містив суміш емоцій і щастя.

Я вирішив, що я не сказав нічого про те, що ти і слова, написані поруч з ним. Це було просто те, що не потрібно сказати прямо зараз...або, можливо, коли-небудь.

Але з цієї дитини, з її яскравими блакитними очима в шикарних келихах в рожевих рамках, нічого не можна заховати.

«Що сказати тут?» вона вказувала її маленьким пальцем у друкованих словах, які слідували за тиком.

Я читаю собі: Вимкнено у великих групах. Але я вже знав його. Я знав це, перш ніж було написано в офіційному документі. Не здивувати мене. Ви бачите, кожен день, цей дитина приходить додому з іншим вражаючим спостереженням:

«Макс має групу бородавок на правому коліні. Точно дев'ятнадцять. Я підрахував їх.
«Міс Стівенс має нову стрижку. Він шарується. Дуже красиво виглядає він.
Міс Еванс їсть Грецький йогурт щодня. Я думаю, що її улюблений персик-флаворед, оскільки вона часто приносить її!
«Сарах – чудовий художник. Вона може зробити метелики, які виглядають як вони можуть літати на сторінці!

Це не змінює зовні школи:

“Ця офіціантка намагається дуже важко. Ми повинні залишити її трохи більше кінчика. « » » » » » » » » » » » » » »
Ця людина є текстом при русі.
«Грандепа повільніше, ніж інші. Ми повинні чекати від нього. й
Хуррі! Переглянути вікно. Шукайте гарний вигляд!

Зняття або дотримання?
Вимкнено або сприйнятливий?
Зняття або чутливість?

Я обирає консервант, рецептивний і емпатологічний.

"Що кажуть, мама?" Моя дитина зацікавила, щоб дізнатися зміст слів, які ще не змогли читати.

Ми знаємо, що я завжди скажу їм правду, навіть якщо це важко або некомфортно. Так що я прочитав свій коментар вчителя для слова: "Вимкнено у великих групах".

Моя дочка посміхалася трохи і embarrassedly покласти її рукою в рот. Ой ей. Я шукаю багато. « » » » » » » » » » » » » » »

До того, як вона може відчувати найменший біт шамби або невдачі, я висаджу на колінах і подивився її прямо в очі. А потім я сказав слова з усім переконанням, що я відчував. Я не хочу, щоб просто почути ці слова, я хотів її відчувати їх.

Так. Ви дивитесь на багато.
Ви помітили Картер подряпини коліна на турі, і ви захотіли його.
Ви помітили маленьку дівчину, яка не могла піднятися на гайстик, і ви допомогло їй.
Ви помітили протікання носа Banjo, і оксамит сказав, що це було добре, що ми отримали його на час.
Ви помітили ефектний вигляд кожного разу, коли ми їздимо по місту.
І ви знаєте, що? Ви навчаєте мене помітити.
І я не хочу, щоб зупинити це. Ваш подарунок. Це ваш подарунок світу.

На вигляд блаженного задоволення на обличчі, можна подумати, що вона була просто трохи відрізка карамельного морозива, вкритого мармеладом ведмедиків і шоколадних скибочках. Він буквально світиться. Порожай! І навіть коли вона спробувала пригнічувати посмішку, щоб виглядати серйозно, вона не була.

Все правильно, Мама. Я не буду зупинятися, вона урочисто вівсяна, з дорогоцінною посмішкою зуба. І я був удачливий, тому що я знав, що її вчитель -- один з найбільш екстраординарних освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених освічених вихованців.

В житті ми часто повинні приймати рішення, щоб зрозуміти, що дійсно важливо. Ці рішення не завжди популярні; вони не завжди є статусом quo. «Експерти». Але після того, як ви приймаєте їх — рішення, які ваша інтуїція каже вам — ви завжди отримаєте дійсність. Часом це займає дні або тижні, іноді навіть роки, але це приходить. А коли це відбувається, ви знаєте, що ви зробили правильний вибір для вашої дитини, для вашої родини, для себе. На щастя, підтвердження мого вибору в зв'язку з цим звітом було протягом декількох днів.

Я просто отримав нову стрижку. Він був коротший звичайного і я відчував трохи байдужим. Я прогулявся в вітальню, ще в моїй піжами, з цим новим зачіскою.

Довгий, мама. Дуже дякую! Я люблю волосся. « » » » » » » » » » » » » » »

Він був голосом спостережної дитини. Я посміхнувся і відразу відчував себе краще. І, очевидно, мій дівчина відчував, що її слова мене засвідчили. А що вона сказала наступного зробив мене замерзання.

«Ви просто чекали когось, щоб помітити, не ви? й

Я захопив мій рот з моєю рукою, щоб тримати щасливу милість і сльози.

Боже! Я. Я. Ми всі чекаємо когось, щоб помітити наш біль, помітили наш страх, помітили нашу радість, помітили нашу тріумф, помітили нашу мужність.

І хто помітить це рідкісний і дивовижний подарунок.

Спасибі, мій солодкий малюк. Ви тільки шість років, але ви так мудрі. І через вас, теж я дізнався, щоб побачити добре, перш ніж я бачив щось інше.

Побачити високі бали перед я бачу низькі бали
Побачити себе, одягнені перед ноткою, що це поєднання зимових чобіт і літньої трикотажу. . й
Побачити себе зробити свій власний сніданок до того, як ви помітили злакові розкидані на підлозі...
Побачити красиві ілюстрації, які ви створили до того, як ви помітили, що підлога розфарбована.
Побачити красу і доброту у тих, хто перехрестить мій шлях до того, як я бачив їх помилки і недоліки.

Я хочу жити.

Відчуття хорошого є завжди добре, перш ніж все інше... і більше, ніж що-небудь інше.

Кредит Рахель Макі

English, Українська, Français...