Тоніно Гурра: Компанія Loneliness також є компанією.

Авіа.
Повітря - це легка річ навколо вашої голови, вона стає легше, коли ви посміхнетесь.

Філософський висновок
Ви любите квіти і сльозити їх; ви любите тварин і їсти м'ясо; ви кажете, що ви любите мене, бояєте вас.

Габаритний зображення

Очікується.
Він був таким, щоб він не залишав будинку і сидить на двері, щоб захопити її, як тільки вона обурила дверцят і сказав, що вона любила його. У мене було одне питання: «Чи любиш мене? й
Але вона не дзвонила, і він отримав. Одного разу, хто тихо збив на двері, і він пішов, щоб приховати за шафу.

Про неї.
Я подарував їй клітку, де жили мої листи.

Про Росію
Коли взимку довга, вам потрібно казки, щоб тримати тепло.

Шахрайська вечірка
Англійська і російська зустрічалася в Капрі, вони мали короткий, але дроблення ваффрі. Після цього англійський лівий для Лондона, і російський повернувся до його нескінченних пояснень. Вони вирішили продовжити свою любов, граючи шахи від дистанції. З часів того часу лист прийшов з Росії з іншим рухом, а з часів часу лист прийшов до Росії з фігурами з Лондона. У Румунії готуються відзначити три дітей. І російський одружений щасливо. Шахі гра тривав двадцять років. Один лист кожні п'ять або шість місяців. До одного дня англійськець отримав лист з конем, щоб непристойний, що він царював Королеву. А англійський, що цей рух був здійснений іншою особою, щоб повідомити про смерть своєї коханої.

Метаморфоз
Я люблю звук дощу зараз більше, ніж гучні симфонічні концерти.

Логін
Компанія Loneliness також є компанією.

Старий вік

... До тих пір я був сімдесяти років, я поклонився грандіозним мистецтвом, шедеврам, які людство створено. Я мав багато сил, щоб... Тепер я спасіння тільки натуральними речами, тільки природою. Дощ або сніг завжди є видовищем. Тексти пісень, а це означає: І ви більше не глядач, не захоплюючий. Ви частина Всесвіту.
Я дізнався, що ви можете мати велике задоволення у віці, просто тому що ви доторкнетеся до глибини, що ви бачите.

Я один раз пояснив різницю між двома словами: подивіться і див. Молодь бачає і старіє. Коли ви молодий, ви засліпили світ, ви бачите колір, ви бачите матеріал. Ви часто дивитеся, але не бачите.

Нещодавно в Італії Я був водінням в машині і пилила одне, що застрягти мене. Я попросив зупинити машину і вийшов. Це був простий чавунний лавка. Покинувся і вкритий мохом. Він був настільки старий, що ніхто не сидів на ньому. Я побачила свою солюду, я побачила старі чоловіки, які звикли сидіти на неї і подивитися на автомобілі, що проходять. Ці старі чоловіки довгалися, так як померли, і лавка була самотньою. Я сидів на неї, щоб поділитися своєю самотністю.
Це один з насолод старого віку, щоб побачити. . й

Ілюзія

Один російський балерина, який був 70-річний і танцював в школах, колись завоював дуже молодий чоловік з її високими і ще стрункими фігурами. І пішов він.
Тоді вона кинулася до будинку, щоб він не міг зловити її. І збуджена, дихаючи сильно, закрита в квартирі. Молода дочка запитала, що сталося з нею.
«Це дивовижна історія», - відповіла старі мамі. Молода людина пішов мені. Я не хочу, щоб побачити мій обличчя і бути розчарований своїм віком. Виглядаєте вікно, він впаде туди?
Дочка прийшла до вікна і побачила старим чоловіком.

Любов.

«Я хочу знову закохатися!» Я був шокований! На самому краю людина захотіла відчути любов ще раз, засихати над землею, послухати тих, хто хоче послухати музику оркестру в душі.

Він не говорить про жінку, він хотів сказати, що любов є одним з чарівних моментів життя. Коли ви любите, ви перестаєте бути просто людиною, і ви стаєте ароматом. Ви не ходите на землі, ви перебуваєте над ним. Цей стан любові є головною справою життя. І неважливо, що ви закохані – у жінки, в роботі, в світі або в житті.

Любов - це не радість або сорбуй, а не нагорода або тест, але все разом з цією подорожчю до казкової і чарівної країни, шлях до таємничості, який повинен бути відкритим. Любов завжди йде, все має кінець. Але одна держава завжди переплітає в інший, і це може бути більш сильним почуттям, ніж падати в любові.

Сьогодні шлюби неоцінені, а колишні любителі позбавляються від великого відкриття того, як красива вона ходити разом, тримаючи руки, до смерті. Багато людей думають, що нові відносини принесуть сильні відчуття. Не вірно. У італійській мові є слово, яке не може бути перекладене російською мовою – “волера bene”. Літерально, це означає, що добре хоче. У вас є добро, любов, і є доброзичливим. Це коли ви лікуєте людину так, що ніхто не ближче до нього. "Амаре" базується на фізичному насолоді.

Найсвіжіші відчуття на землі, коли «маре» розвивається в «об'єктивному беневу». На землі немає нічого більшого значення, ніж відчуття доброчесності. Настає лише через роки життя разом, і ті роки не повинні бути довіреними. Збиток такого довгого боргу більше трагічних, ніж втрата любові, значно менше фізичного задоволення. Втрата беневоента – це реальна, глибока самотність, абсолютна непристойність. Я був щасливим, щоб вижити беневоент. Я буду дев'ятидесят, і поруч з мною - Laura, моя дружина, яку я знайшов в Росії більше тридцять років тому.

У мене були дивовижні історії любові. Я народилася і живо там, де замок Франческа да Ріміні, який Данті оселився в Сант'Аrcangelo, стенди. Там вона любила Паоло, де загинув у Франції. І з тих пір все відбулося десять кроків від мого дому, не існує любові сюжету для мене більш яскравими і інтимними. Великий benevolent був між моїм найбільшим другом Federico Fellini і Juliet Masina. Фелліні був караний для всіх жінок світу, але його останній жест був справжнім атемом любові до Джульєта - практично паралізований він втекти з клініки, коли він дізнався, що вона помирала в лікарні в Римі. П'ять сотень кілометрів і кладуть поруч з нею. І коли Fellini помер, Juliet помер.

Тендерність

Я не можу пояснити. Це, як метелика, що ви на плечі.

кашель

Мій будинок стоїть так високо, що ви можете почути кашель Божого.

Головна

Настає час, коли ви починаєте шукати партнера для прослуховування дощу.

Метелик

Щасливі, щасливі, щасливі.
Я був в моєму житті багато разів.
Але більше, ніж це.
Коли я був випущений в Німеччині
І я шукав на метелика.
Не їсти його.

Трійка.

Чоловік сказав, що він був дерево.
Нав'язавшись, він пішов, щоб подивитися на себе в дзеркалі і побачив, що він був накидом.

Три пластини.

Він помітив, що його дружину обдурили на нього, розповів йому, щоб покривати столик трьома побутовими приладами.
І вони відчували своє життя їсти, починаючи на третій порожній пластині перед ними.

Склад

Одна людина повністю відключена від людей і речей. Наприклад, побачивши вівчарство в річці оксена, він міг захопити його лікування тварин, але не вдалося підходити до нього. Те ж саме стосується дівчини, яка вибрала вишні на дереві. Повітря здавалося стояти між ними. Потім він дивився в річку на ногах і побачив, що він більше не відбивається в ньому.

Про неправильне

Немає нічого гіршого, ніж повітря, і нічого солодкого, ніж повітря – це, як правило, світло, що навколо вашої голови, яка часто отримує світліше, коли жінка посміхається на вас.
Мої меблі має витонченість тих, хто не роблю лінію ідеальною.

Сценарист

Я ніколи не зробив.Щоб дізнатися більше про мої оточення, я прочитав чотири або п'ять газет щодня. Наприклад, я нещодавно читав у газеті, як тиф, який тільки був випущений з тюрми після чотирьох років в тюрмі, повернув додому, і перше, що він був відкритий клітка з канаром і випустити його. Ці людські випадки дивляться мене, і я різати і вставити мої улюблені історії на великі блокноти.

Смугий номер.

Ця людина боїться збити на двері, зателефонувавши або просто подивившись на нього через вікна з будинку навпроти. Потім він замовив фарбувати стіну його кімнати в смужку. Сині і білі смужки виглядають як свого фартуха. На звукі підозрілих кроків на посадці він дрочить за фартухом, кладуть його і заморожують, притискаючи на стіну. Не знайшов його дружина. Він назвав його. Але це був так званий з стіною, що приміщення здавалося порожнім.

Відео

Одного разу він стояв на трамвайці і раптом відчував когось, що тягне руки. Молодий солдат подарував своє місце як старик. Він був втілений і сісти вниз: це сталося з ним вперше. Повернувшись до вікна, за яким нічого не можна побачити, але темрява ночі, він раптом відчував вагу своїх років. З цієї ночі він заблокував себе в чотири стіни, але вони не можуть містити його довге. Одного ранку отримав лист з далекого міста. Коли він відкрив його, він знайшов картину старої голої жінки. Немає підпису або пояснення.

Він кладав на окуляри і знайшов знайомі риси в його зморщеному обличчі: вона була єдиною жінкою, яка по-справжньому любила в житті. Знаючи геносильність своєї коханої, він відразу зрозумів значення її повідомлення.

Жінка, що заперечує своїх страждань, не соромно показати його старе тіло, щоб він був переконаний, що почуття були сильнішими, ніж м'якоть.

Від щоденника

Сильний вітер. Квіти падають з мигдалю. Зловити їх на льоті в перевернуті парасольки. Одна пелюстка палички до чола. Не пропустіть його. Буддійські мони дають пелюстки своїх останніх відзнаків. Як досягти успіху в повагі себе і гордості, щоб дізнатися про життя іншої істоти. Все про єдність Всесвіту, і що все в створенні рівних. Один голос.

Вони спілкуються звуками і словами. Інші говорять за кольором і ароматом. Життя – дихання навіть крихітного листя на дереві. Необхідно навчитися розуміти страждання квітки і розпізнати дружнє слово в своєму ароматі. Схід не просто географічна зона. Це секретні двері для нашої свідомості. У вертикально зростаючому світі він являє собою коло, яка знаходить на іншому в площинах зміщення. Зміщена площина Сходу є сприятливою увагою до водоростей однієї пелюстки і відхилення бажань.

Тепловий годинник

Один поганий арабський торговець мав тільки один тривожний годинник для продажу, який він відображається на його пилососі. Він помітив, що стара жінка зацікавила своїм тривожним годинником на добу. Він був Бедуїн одного з тих племен, які перенесли з вітром.
"Ви хочете купити його?" запитав її один раз.
«Що це?»
"У трохи." Але я не знаю, якщо я продаю його. Якщо він зникне, я більше не буду працювати. й
«Чому ви поставили його на продаж?
«Зроби це дає мені відчуття життя. Що потрібно? Чи не ви бачите, що він не має стріл? ?
«Чи не лікуємо?
Так, купець налаштував свій годинник сигналізації і почув синорусний металевий удар. Стара жінка закрив її очі і думала, що в темряві ночі вона може здатися, ніби хтось інший серце ставиться до неї.

Вона любила багато.

Вона любила багато в житті, але коли вона була старою, вона нічого не була. І все ж вона не дала надії зустріти щось рідне на цій землі.
Нарешті, після того, як любив собор в Ассі, переїхав до цього міста. На зимових ночей, в заливці дощу, вона виходила з парасолькою зовні, тільки не залишити її вихованця самостійно, плетені жахливими спалахами блискавки.
З настанням весни, будучи вранці і ввечері, стара леді піклується про прасування сухих, теплих каменів. Він був тихим, невимушеним любов'ю, який тривав до смерті.

Відкрити ворота

Невідомо, хто підказав пацієнтам крадіжки брудних листів, білих пальм і фартухів і піти, щоб зловити метелики. Вони побудували клітку, витягуючи москітну сітку на металевому каркасі. Виявився легкий круглий клітка, де він прокинувся в неспроможності, що проходить через клітини сітки своїми ногами, незлічене число Лепідоптера, що літають з зеленого міста до квітучих газонів і клумб психічної лікарні.

В кінці пацієнти вимагали, що головний лікар відправить медсестра на міський центр і випустити там всі метелики. Зроблено. Багато людей лякалися на квадрат, а коли черниця розпушується шнуром, який затягують сітку, вся хмара метеликів засихати в повітря. Припинено вуличний трафік, оскільки кожен був захоплений цією незвичайною подією. І коли люди розуміли своє значення, вони відкривали хвіртки мадама в солідарності, щоб надати своїм ув'язненим свободу і любов.

З книги Тоніно Гурра. Сім ноутбуків життя

... Коли перший лист опускається восени, він робить знебарвлення шуму, тому що він падає з ним цілий рік. й

Ви повинні жити, де слова можуть перетворюватися в листя, гойдалки в вітрі або вкрасти кольори хмар.й За нашими бесідами слід змінити настрій сезону, лунки пейзажів, де вони відбуваються. Не вірно, що слова неафіловані шумами і тишами, які побачили їх народження. В іншому випадку, коли дощ або коли сонце заливається на нашому язику.

Я був затишним дерев'яним вікном сірого кольору, покритим ледь помітними залишками білого фарби, які розсипаються. За склянкою є невеликий горщик квітів, за яким є штори мережива. Це як кольоровий подарунок тим, хто проходить по вулиці, від людей, які живуть в будинку, які цінують ніжність в житті і дарують йому іншим.

Тексти пісень, а це означає: Це сніг і мої думки білого кольору. Я хочу, щоб я не міг нічого більше. Успішні новорічні свята про розбиття. Дуже добре провести їх звичайними людьми, які зберігають скромність в очах. Ті, хто хліб навпіл з сльозами, які можуть поговорити з тваринами. Яскравий комфорт і певна крихкість приходять до мене випадково, від невибагливих знаків і прогадок. Навколо таємничості. На сьогоднішній день ми працюємо над створенням раціонального раціону. Важливо пригніти слухати дерева або зізнати пам'ять неспішних людей. Дуже часто, ніж ні, я куплю в «нижній баланс нашої істоти», як хтось колись сказав. Ви можете вірити, що за межі логіки. Я відчуваю себе добре на заході сонця, на останніх променях зовнішнього сонця.й Я відчую, що я є частиною світу. Я просторий в ньому, як настил на полотно оливковою або фарбою з палітри художника. Ви стаєте як світло, як запахи трав, майже як в старі дні, коли на заході я був молодий і сильний.

У вас є дні, коли гора смараги пресують на грудях.

... У хатих хрустких будинків
Мед.
Він занурився з гнізда ріг,
Не можна їсти. Видання

@Тоніно Гурра

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //majsan87.livejournal.com/2354.html