474
Erich Fromm: 20 Котирування Великого на питаннях, що стосуються людини.
Erich Ofm є a великий мислитель. психолог Він є філософом, чиї слова допомагають відповісти на найважливіші питання занепокоєння людства. У світі є кілька психологів, які, як вони так популярні. І є пояснення для цього – див. для себе!
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами мудрими котируваннями геніального філософа, що доторкнуться до глибини душі, розкривають людську природу, значення існування і показати місце людини в світі.
Філософська звітність
Ці слова безперечно заслуговують увагу, тому обов'язково підкажи друзям про них!
Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами мудрими котируваннями геніального філософа, що доторкнуться до глибини душі, розкривають людську природу, значення існування і показати місце людини в світі.
Філософська звітність
- Ми навчимо нас та які інші навчились.
- Головне завдання людини в житті полягає в тому, щоб стати тим, що він потенційно. Найголовнішим плодом його зусиль є особистість.
- Щастя не дарма від Бога, але досягнення, що людина досягається через його внутрішню плідність.
- Відчувна людина не може протистояти глибокій сумісті над неминучими трагедіями життя. І радість і сумність є невід’ємними враженнями, сповненими життям.
- Непристойна доля багатьох людей є наслідком неприпустимого вибору. Вони не живі, ні мертві. Життя – це тягар, безцільова окупація, а ліктя – це лише засіб захисту від торментів, що знаходяться в животі тіней.
- Характер дитини - це відтінок персонажа батьків, розвивається у відповідь на їх характер.
- Людина - центр і мета його життя. Розвиток власної особистості, реалізації всього внутрішнього потенціалу, є найбільшою метою, яка просто не може змінюватися або залежати від інших передбачуваних цілей.
- Концепція живого не статичного, але динамічного. Непристойність полягає в тому, що розкриття специфічних сил організму. Актуалізація потенційних сил – це непристойна властивість всіх організмів. Таким чином, розгортання потенціалу людини згідно з законами його природи слід розглядати як мету життя людини.
- Якщо людина здатна любити повністю, він любить себе; якщо він здатний любити тільки інші, він не може любити.
- Мета людини полягає в тому, щоб бути самою, і стан досягнення цієї мети – бути людиною для себе. Не самооцінка, не самопізнання, але самолюбність; не відродженість особистості, але стверджування власної людини – це істинні найвищі цінності гуманістичної етики.
- Якщо справи могли б говорити, то в машині скажуть: «Я на машині», «Я автомобіль,» або більше, зокрема, «Я Ford або Buick або Cadillac». Якщо ви попросите чоловіка, який він, відповідає, “Я виробник,” “Я працівник,” “Я лікар,” або “Я одружений людина,” або “Я батько двох”, і його відповідь буде означати майже те саме, що відповідь на це.
- Немає сенсу в житті, крім того, що людина дає їй, розкриваючи свою силу, живу плідно.
- Людина, яка не може створити хоче знищити.
- Якщо людина може жити не в співвідношенні, не автоматично, але спонтанно, то він усвідомлює себе як активну творчу людину і розуміє, що життя має тільки одне значення - життя себе.
- Якщо любов дитини ґрунтується на принципі: «Я люблю, адже ми любимо», то зріла любов ґрунтується на принципі: «Я люблю, бо я люблю». Незріла любов висихає, «Я люблю тебе, бо вам потрібна». Зріла любов каже: "Я хочу, щоб я люблю тебе. й
- Життя несе парадоксичне завдання для людини: з одного боку, реалізувати свою індивідуальність і з іншого боку, пересуватися і прийти до досвіду універсальності. Все, що в першу чергу розвинена особистість може підніматися над своєю самою.
- Я впевнений, що ніхто не може врятувати свого сусіда, зробивши вибір для нього. Все, що один чоловік може допомогти іншому, щоб розкрити його правдиво і люблячо, але без відправки або ілюзію, існування альтернативи.
- Я переживаю себе, що ще одна людина переживала, і тому в цьому досвіді він і я один. Всі знання про іншу людину дійсні, оскільки вона базується на моєму досвіді того, що він переживає.
- Наша моральна проблема – чоловіча байдужість до себе.
- Якщо інші люди не розуміють нашу поведінку, то що? Хочеться, що ми робимо тільки так, як вони розуміють, що це спроба диктувати нам. Якщо це означає «асоціальне» або «ірраціональне» в очах, то це буде. Що болить їх найбільшою свободою і нашим відвагою бути самі.
Ці слова безперечно заслуговують увагу, тому обов'язково підкажи друзям про них!
Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
4 Протоколи - 5 Вправи: Трансформатор Головна Навчання Це щось особливе!
Село Снайкі Ексорціологи в Індії