Erich Fromm: 20 Котирування Великого на питаннях, що стосуються людини.

Erich Ofm є a великий мислитель. психолог Він є філософом, чиї слова допомагають відповісти на найважливіші питання занепокоєння людства. У світі є кілька психологів, які, як вони так популярні. І є пояснення для цього – див. для себе!

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами мудрими котируваннями геніального філософа, що доторкнуться до глибини душі, розкривають людську природу, значення існування і показати місце людини в світі.

Філософська звітність
  1. Ми навчимо нас та які інші навчились.
  2. Головне завдання людини в житті полягає в тому, щоб стати тим, що він потенційно. Найголовнішим плодом його зусиль є особистість.
  3. Щастя не дарма від Бога, але досягнення, що людина досягається через його внутрішню плідність.
  4. Відчувна людина не може протистояти глибокій сумісті над неминучими трагедіями життя. І радість і сумність є невід’ємними враженнями, сповненими життям.
  5. Непристойна доля багатьох людей є наслідком неприпустимого вибору. Вони не живі, ні мертві. Життя – це тягар, безцільова окупація, а ліктя – це лише засіб захисту від торментів, що знаходяться в животі тіней.
  6. Характер дитини - це відтінок персонажа батьків, розвивається у відповідь на їх характер.

7. Людина - центр і мета його життя. Розвиток власної особистості, реалізації всього внутрішнього потенціалу, є найбільшою метою, яка просто не може змінюватися або залежати від інших передбачуваних цілей.
  8. Концепція живого не статичного, але динамічного. Непристойність полягає в тому, що розкриття специфічних сил організму. Актуалізація потенційних сил – це непристойна властивість всіх організмів. Таким чином, розгортання потенціалу людини згідно з законами його природи слід розглядати як мету життя людини.
  9. Якщо людина здатна любити повністю, він любить себе; якщо він здатний любити тільки інші, він не може любити.
  10. Мета людини полягає в тому, щоб бути самою, і стан досягнення цієї мети – бути людиною для себе. Не самооцінка, не самопізнання, але самолюбність; не відродженість особистості, але стверджування власної людини – це істинні найвищі цінності гуманістичної етики.
  11. Якщо справи могли б говорити, то в машині скажуть: «Я на машині», «Я автомобіль,» або більше, зокрема, «Я Ford або Buick або Cadillac». Якщо ви попросите чоловіка, який він, відповідає, “Я виробник,” “Я працівник,” “Я лікар,” або “Я одружений людина,” або “Я батько двох”, і його відповідь буде означати майже те саме, що відповідь на це.
  12. Немає сенсу в житті, крім того, що людина дає їй, розкриваючи свою силу, живу плідно.
  13. Людина, яка не може створити хоче знищити.

14. Якщо людина може жити не в співвідношенні, не автоматично, але спонтанно, то він усвідомлює себе як активну творчу людину і розуміє, що життя має тільки одне значення - життя себе.
  15. Якщо любов дитини ґрунтується на принципі: «Я люблю, адже ми любимо», то зріла любов ґрунтується на принципі: «Я люблю, бо я люблю». Незріла любов висихає, «Я люблю тебе, бо вам потрібна». Зріла любов каже: "Я хочу, щоб я люблю тебе. й
  16. Життя несе парадоксичне завдання для людини: з одного боку, реалізувати свою індивідуальність і з іншого боку, пересуватися і прийти до досвіду універсальності. Все, що в першу чергу розвинена особистість може підніматися над своєю самою.
  17. Я впевнений, що ніхто не може врятувати свого сусіда, зробивши вибір для нього. Все, що один чоловік може допомогти іншому, щоб розкрити його правдиво і люблячо, але без відправки або ілюзію, існування альтернативи.
  18. Я переживаю себе, що ще одна людина переживала, і тому в цьому досвіді він і я один. Всі знання про іншу людину дійсні, оскільки вона базується на моєму досвіді того, що він переживає.
  19. Наша моральна проблема – чоловіча байдужість до себе.
  20. Якщо інші люди не розуміють нашу поведінку, то що? Хочеться, що ми робимо тільки так, як вони розуміють, що це спроба диктувати нам. Якщо це означає «асоціальне» або «ірраціональне» в очах, то це буде. Що болить їх найбільшою свободою і нашим відвагою бути самі.

Ці слова безперечно заслуговують увагу, тому обов'язково підкажи друзям про них!

Автор статті

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!