Zheng Fuzhong: Більшість таблетки усунути симптоми, а не лікувати захворювання

Коли виникає хвороба, людина перебуває в тривожності, бере ліки нерозривно, але не можна позбутися від захворювання, але тільки пошкоджує внутрішні органи, відходи кров'ю і ци зберігає. І м'який факт маліза розвивається в комплексне і серйозне захворювання.

Коли тіло не вдається, ми не розуміємо, що сталося, що робити, як боротися з недугою, і часто панікувати. Коли людина хвора, він прагне сліпо довірити фахівцям, чи західно-китайськи, поки хтось дає надію на загоєння.

Люди хочуть вірити і готові спробувати все. На цьому етапі особливо важливо надійний посібник і помічник. Хворий розуміє мало про медикаменти, на обличчі хвороби, він слабкий і безпорадний.

І я думаю, якщо не існує серйозних захворювань, організм здатний впоратися з незначними проблемами самостійно, я тільки допомогла самозагоєння системи трохи. Але в комп'ютерах я не розумію багато і лікую майстрам, які зафіксують поломки в моєму комп'ютері, як майстра.

Хоча, як правило, вони тільки витягують деякі частини, очистити, покласти на місце, і нічого більше. Але я не знаю, яка частина, щоб вижити і очистити. Пацієнти відчувають себе тим самим про своє тіло. Захворювання може бути серйозним, але як впоратися з ним, що робити - немає найменшої ідеї.

Ми не робимо нічого. Що робити, якщо ви починаєте хворобу, витрачаєте час? Коли виникає хвороба, людина відчуває, починає пити сильні лікарські засоби нерозривно, але це не допомагає, навпаки, препарати викликають несправність в роботі внутрішніх органів, відходи ци і крові.

Просте захворювання з часом стає невиліковним.

Чому сьогодні багато різних захворювань?

Більшість таблетки спрямовані на усунення симптомів, а не лікування хвороби.

Перша причина - нерозривне використання таблеток. Які ліки не продаються в аптеках? Але більшість з них спрямована на усунення симптомів, а не лікування захворювань. Виробники тільки турбує позбавлення від неприємних симптомів, нормалізують тестові бали, а не усунути корінь проблеми.

В результаті виходить, що позбавлення від головного болю, ми отримуємо безсоння, приймаючи контроль болю суглоба, відчуваємо, що вона почала турбувати серце частіше, розширила простір судин, але екзема з'явилася, позбавлялася від виразок, але викликала пошкодження травної системи ... Починав лісовий вогонь.

Більше і більше захворювань, і чим більш активно ми лікуємо, тим більше розгортається стан організму. І краще не панікувати при виникненні захворювання. Необхідно побороти психологічний страх невідомого, потрібно вірити в ваше тіло і його здатність зацікавити себе.

У Старому Китаї:

Ви можете знайти лікаря-медіакрів, або ви можете просто не лікуватися.

Точка полягає в тому, що результат буде таким же. Знаючи дійсно хороший лікар непросто, набагато швидше за все, щоб запустити в charlatan або не викладати.

Друга причина полягає в тому, що одягаємо себе в руках лікарів. Хто лікує захворювання? Ми повинні зробити це дуже чітким для себе. Захворювання лікує своє тіло, не лікар.

Багато хто бачив конкурсний ряд. Лікар, по суті, людина, яка голосно заохочує рядків. Команди шаутів в часі з веслами, а команда перемагає. Якщо він був кричущим з часу, або якщо рядки залишили свої оари, що добре буде кричати? У обох випадках буде відмова.

Дуже рідко призначають препарати хворим, організм вже має повний набір препаратів. І використовувати цей набір для першої допомоги зручний і простий, немає побічних ефектів. Я говорю про активні канали і точки.

Деякі можуть сказати, що я переоцінив роль активних точок. Я думаю, що я просто не маю слів, щоб дати кредит на свою ефективність.

Додайте мені кілька простих прикладів: У людей з одностороннім паралічом долоні постійно вичавлюються в кулак. Під час ресторативної терапії вони намагаються допомогти хворим розслабити руки, але долоні знову насильницькі.

Якщо в цей час пригнічувати нігті на точках між пальцями (на зовнішній частині долоні, на підставі пальців) протягом однієї хвилини пацієнт зможе розслабитися долоні, а ефект триває довго.

Або пункти «амбулансу» для гострого болю в спині при розтягуванні м'язів: пригнічіть пару хвилин на місці Jin-men (BL 63) на зовнішній стороні стопи і на точках Wei-zhong (BL 40) під коліном, а нижня біль спини випустить. Якщо нижня спина болить зліва, натисніть точки на ліву ногу, праворуч.

Багато старших людей починають хоратися, коли вони піднімаються на сходи. Він говорить про слабкість серця. Необхідно зупинитися, натиснути на хвилину на точку Лао-гун (PC 8) в центрі лівої долоні, і відразу буде рельєф.

Я дав кілька прикладів, корисних і ефективних точок. Не варто забувати ці маленькі точки, вони реальні дорогоцінні камені для просування здоров'я і лікування захворювань.

Їх ефективність можна порівняти з літій-шватером, таким простим і дешевим пристроєм, але набагато краще підходить для перевищення мух, ніж ракетний пускач «Патріот» вартістю мільйонів доларів. Наші недуги часто не більше, ніж дратівливі пластівці, легше і безпечніше використовувати муфту, ніж використовувати важку зброю.

Лікування захворювань не дуже важко, особливо на початку. Простіше відразу позбутися від проростків захворювання, для цього потрібно освоїти деякі основні знання і дізнатися правильний світогляду.

Не запустіть до лікарів при перших ознаках мальалізу. Необхідно зберегти спокій і чіткість думки. Якщо ви швидко одягнете себе в руках лікарів, їх дії можуть викликати настій в програмі самозбиральної системи організму, то до того моменту, що можливість самостійної роботи буде повністю втрачена.

І в серйозну хворобу, можливість вилікувати буде втрачено. Щоб контролювати свою долю, необхідно спочатку взяти відповідальність за здоров'я в руки.

Чому ми так безпорадні в обличчі захворювання?

Тому ми не розуміємо, що це кульприт, чому вона перезавантажить нас. І в клітці ми вів'язуємо меч, вражаючи невинність.

Всі люди бояться захворювання, а захворювання – точні точки зростання і зростання, це діалог, що наша душа веде з нами. Якщо ви уважно слухаєте, це допоможе нам стати кращими, змінити ставлення до життя, зрозуміти себе.

Ільнес - це питання, яке ми стикалися, і вона також показує нам напрямок, в якому ми повинні шукати відповідь.

Однак, як правило, люди будь-яким способом намагаються знищити, підірвати стінку, пригнічувати хворобу, і зміни хвороби, говорить нам не те, що я збираюся сказати спочатку, в кінці, як правило, починає говорити нечутливість, і наше життя перетворюється в хаос.

Головний біль має глибоке значення, виразка хоче попередити про щось. Ці хвороби не наші вороги, вони несуть повідомлення. Але люди не хочуть чути ці попередження, відразу вводять в бій з хворобою, поведінці, як жорстокий король, який вбиває вірний службовець, який приніс йому погані новини.

Чому ми так безпорадні в обличчі захворювання? Тому ми не намагаємось зрозуміти, чому це захворювання надійне до нас, але відразу ж в сліпих клітках кистіться до хвилі меча.

Послухайте наші хвороби з терпінням і добротою. Ільнес - це питання, яке ми стикалися, і вона також показує нам напрямок, в якому ми повинні шукати відповідь.

Послухайте свій внутрішній голос, довіряйтеся від народження властивої здатності нашого тіла до зцілення!

Допомагає доглядати за зміцненням організму, ніж потім лікуватися при захворюваннях.

Нездоровий раціон, неправильний сон і прокидний режим і інші звички сприяють виникненню і розвитку захворювань. І наше розуміння стану власного тіла ґрунтується тільки на результатах випробувань і відповідності нормі.

Не дивно, що організм пішов з собою, не отримав ніякої підтримки в умовах постійного погіршення існування, намагаючись забезпечити нормальне функціонування органів і систем, здатний забезпечити тільки повсякденні потреби.

При цьому захворювання починають з'являтися і таємно розвиватися, і хоча стан організму поступово погіршується, результати випробувань в цей період не показують відхилення від норми. Ці добрі результати досліджень заспокоюють людину, він вважає себе досить здоровим і не дає настійних захворювань будь-якої опори.

Період розвитку пізнання може тривати з декількох місяців до декількох десятків років, а коли організм втрачає останні можливості боротьби з шкідливими факторами, то ж захворювання настає.

Лікар з найвищою майстерністю здатний виявити хворобу навіть коли він знаходиться в пізній стані.Він може знищити його в бутоні, запобігти його розвитку і відновити його оригінальне здоров'я.

Але де навчаються лікарі? Ситуація в сучасній медицині полягає в тому, що можливість виявлення захворювання з'являється тільки тоді, коли вона вже повністю розроблена. І намагатися відновити здоров'я після того, як хвороба розвивалася не простіше, ніж заповнювати отвори в гребені після того, як вода вже скрізь.

Не існує сенсу про профілактичні заходи. У зв'язку з хворобою люди кидаються в пошуку виходу, що радість життя може говорити про це? Ви можете зацікавити, де знайти цей лікар, який навчається в мистецтві. Вже кілька таких лікарів, і дуже важко потрапити до них на прийом.

Але вище мистецтво не дуже з лікарем, але з вами!

Не потрібно помилуватися магічними навичками цього або фахівця, він може тільки припустити, вгадати про своє захворювання.

І прямий користувач вашого тіла - ви самі, ви знаєте краще, ніж інші, де слабка пляма, і що тіло сильний, краще, ніж будь-який лікар знає реальний стан вашого здоров'я.

Тільки ми можемо побудувати захист від захворювання, оволодіти цим вищим мистецтвом, виділяючи іскру перед поломкою вогню. Ми обов’язково беремо на себе захист палацу нашого здоров’я. Тільки тоді наше життя наповнене вірою і радістю.

Але найчастіше ми не знаємо, як оволодіти «старим мистецтвом», не розуміючи сигнали нашого тіла, не почуйте, що це говорить нам, особливо не знаю, як протистояти захворюванням.

Ми намагаємось знайти певну інформацію, але ми втратимо в її достатку, ми не розуміємо, що підійде нам, що не буде. І симптоми несправностей стають все більш і більше, і що потрібно зробити.

Все це свідчить про те, що ми не освоїли основну річ в вищому мистецтві – можливість зрозуміти своє тіло, оцінити здоров’я, придбане на пологах. Ми не знаємо, який тип тіла у нас є, чи є ми надлишок тепла або холоду, яну або Яну.

Тільки розуміння типу і нахилів вашого тіла ви можете дізнатися, як захистити його, ніж допомогти. Що робити далі? Кожен тип тіла має свої сили і слабкі сторони.

Вплив гормонів на поведінку: Тестостерон сприяє правдивості, і Окситоцин - помилковість Психосоматика панкреатичних захворювань

Необхідно домогтися гармонії, «встановлюючи короткий за рахунок довгого», «зміцнення слабкого за рахунок сильної», і це досить. Акт за обставинами слідувати за вигідним вітром.

Щоб впоратися з хворобою, потрібно впливати на його корінь. Корінь захворювання - тип тіла. Якщо ви розумієте, що внести свої зусилля, ви, безумовно, станете власним лікарем, майстром найвищого мистецтва. І не потрібно інших лікарів. Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: tkm1.ru/illness/