Дивовижний спосіб загоєння від захворювань

У разі виникнення позитивних емоцій, пробуджує життя пацієнта.

Я пропоную вам казку, що мій бабуся іноді сказав мені під час підліткового віку і пізніше. Моя бабуся завжди почала цю історію з цим:

Казка - це казка, але в кожній казці є хороший підказок. Р

Неважливо, як важко життя було для наших предків, вони завжди знайшли щось смішне в житті, адже сміхання радості і медицини. А події про яку розповідає казка, були давно, коли на місці нинішнього Кубанського степу були ліси, і диких полів переросли чагарниками і пишними травами.

Я пішов один раз на машинну аман на полювання, пішов і не помітив, що він втратив звичний мисливський стежок. Я дивився навколо і знайшов, що я піднявся в дикій природі. Я відразу відчував втомлений і хотів відпочити. І кін почав рухатися від бігу до кроку. Позбавляємо від смоли і довіряв коня, де він буде приймати, там і відпочивати: аман вирішив.

Довгий час, коротко - він виглядає і бачить хамлет перед ним, зануривши лише кілька хати. Він вийшов в першу каюту. Він зустрівся з жінкою, яка була дуже хвора. Побачивши його і впізнаючи його як анаман, Я запросив його. Атаман ще був таймінг козак, на вигляд ще цвітіння. Більш ніж один раз він зумів вийти з вогнетривких битв, тому - все могутніше.

- М. Атаман, врятувати мене від хвороби. Я ще молодий. Цілий, жінка загиблий.

Анаман навіть плутав сюрприз, але він думав про це. Якщо ви відмовляєтеся, то ви позбавите жінку від її останнього надії. Щоб сказати, що не навчається в загоєнні, потрібно додати більше страждань пацієнта. Все це проковтнути через голову аману. І сказав він жінці, "Я летіти, але тільки з конспірацій". Чи допоможе вона?

- Що б ви робили, вуса. Я згоден! - сказав господиня хата.

У гостях немає. І почався мандат, що перший прийшов до розуму:

Це щільний ліс.

За ним є висока гора.

Річка проходить з гори,

Міст по річці.

Ось овець на мосту.

Вівчарка має хвіст.

Вона росить сеча.

Почати.

І посміхалися, шукаючи один одному, сміхалися, і доводилося до частини. Але якщо аман після зачаття здійснив відчуття незадоволеності в душі, то жіночі слова дитячого жарт-досягу, що виконуються потужною анаманом, пробудив б життя.

Не в змозі носити енергію загоєння. Але дав роль якості психоемоційного з'єднання, яке встановлюється між лікером і пацієнтом, результат просто неймовірний. Так сталося, що аман, не знаючи себе, дав жарт – серфінг хворої жінки імпульс енергії для відновлення.

Жінка почала виглядати на травах і коренях, збирають їх, і наполягають на лікарських засобами з них. Настій пили, натирають мазі з зібраних трав і коренів. Регулярно використовується для купання. Довгий, короткий, але троянда, розпущена, зневажена.

Вона почала стежити за здоров'ям свого домогосподарства і при перших ознаках невідповідності їх лікуванню. Спочатку підійшов до далеких родичів, аграріїв, які поширили популярність її по всій території району, як цілитель - трав'яниста. Так багато людей повернулися до неї загоєння, що вона іноді мало денного світла, щоб допомогти кожному.

Обід - це медицина без хімії.

Багато років пройшли з тих пір. Атаман став хворим і, як він повинен, згідно з рангом і благополуччя, перетворився на лікарів. Але до чого лікаря не звертається, спочатку, здається, краще, а потім хвороба палає ще більше. Атаман ослабляє і розтоплює, як свічка, пішли на ліжко. Загинув дружину аману, Головна радять анаману звернутися до відомого цілителя в їх окрузі - трав'яніста.

Після відображення на своїй ситуації він вирішив піти в заспокійливий - трав'яниста. Атаман був поганий, вийнятий з дому, посаджений в перевезенні і він розкочував до своєї долі.

Довгий час або короткий час, але він прийшов і, супроводжуючи сім'ю, приніс його в будинок цілителя – трав'яниста. Вона відразу визнала його: анаман є одним з цього району. Атаман не запам'ятався або визнавав її. Крім того, у нього був хороший будинок на місці колишнього хатака.

Атаман виправив: «Свято, серце, хворість моєї міцності позбавило мене так багато, що немає гламуру». Я зроблю золото!

до Моє панове, ви є нашим анаманом, але я тільки використовувати конспірацій.

до Так, я погоджуюсь, принаймні лікую щось, принаймні, хоча б висить, просто допомогти.

І жінка метелик:

«Це щільний ліс,

За ним є висока гора.

Річка проходить з гори,

Міст по річці.

Ось овець на мосту.

Вівчарка має хвіст.

Вівчарка росить сеча.

Почати все знову.

У амані, як слова жарту дитини пробуджували бачення тих подій в свідомості через неспокійного полювання, радість в душі виросла з такою силою, що він, визнання в оздоровленні, що жінка, виснажена хворобою, сміється. Зловмисник, голосний, з серця, відреставрував своє тіло до здоров'я, і душа заповнилося такою радістю, що щось зламало всередині нього і всі злих духів, які кинули його протягом багатьох років.

Так, наш аман відновив. І все, що було потрібно для загоєння було так мало, як сміху від серця, щоб пробудити буде життя в душі. Парадоксально, після багатьох років ефект психоемоційного з'єднання повернув аману стільки енергії, скільки було необхідно пробудити волі на життя.

Формування особистості: що посилює характерВсесвіт не піклується, якщо ви боїтеся або мріяєте. . йПосмішка, сміється за Ваше здоров'я, бо сміється радість і одночасно ліки. І найголовніше, сміхуюча медицина без хімії. Видання

Автор: Олексій Шевченко

Джерело: dolgo-zivi.ru/smeh-ne-stolko-emotsiya-skolko-volya-k-zhizni