500
Zheng Fuzhong: Канал легень найбільш вразливий
Призначений для вивчення каналів з каналу легень. Час роботи цього каналу з трьох годин ранку до п'яти годин ранку. Отже, якщо виникають будь-які симптоми в цей період ніч, то слід подбати про стан легенів. Я мав би якось лікувати жінку, яка кожну зиму про чотири годину в ранковому поході від тепла, потовиділення, а вдень постійно заморожений, відчуває холод в животі. Діагноз імпульсу показав наявність вітру і холоду в організмі, а вогонь в серці, стан, який в китайській медицині називається «Покращений льодом».
І корінь неприємностей є недоліком Qi в легенях, легені не можуть розбити вогонь від серця і вибухнути вітер і холод, і тільки в період дії каналу легенів, коли Qi в легенях стає більш, організм здатний видалити накопичений холод з потом. Так я прописав традиційну ліки, Бужонг Itqi (.), для зміцнення легенів.
У Імператорській лікарні (Huangdi Neijing) він сказав: «Легені є головним ігноруванням (Chancellor), тобто цей орган був відданий винятковим значенням. Однак в нормальній медичній практиці легень застосовують тільки при лікуванні застуди і кашель.
Насправді значення і лікувальна ефективність каналу легенів величезний. Верхня частина каналу може допомогти прибрати застою в каналі печінки. Середня частина допоможе приводити «відведення» з черевної порожнини. Нижня частина здатна вирішувати проблеми слабкості нирок. Ми тільки пам'ятаємо кашель. Але причина кашлю рідко точно легке захворювання, частіше кашель асоціюється з іншими каналами і органами.
Іноді причиною кашлю є «багаття в печінці», і можна позбутися від неї тільки шляхом вирішення цієї проблеми. Іноді кашель викликається слабкістю ниркової активності. І потрібно лікувати, поповнивши хіту нирок. Змивання селезінки також може проявлятися кашлем. У цьому випадку потрібно зацікавити селезінка. Також є кашель, викликаний вторгненням ззовні вітру і холоду. З цим типом кашлю потрібно боротися, що діє на каналі сечового міхура, щоб швидко видалити вітер і холод від тіла.
Нерідко кашель стає хронічним, тому що його істинна причина, корінь захворювання не усунено. Легені є дуже крихким органом, його не можна вражати безпосередньо, грубо. Тому існує така експресія в китайській медицині: «Вилікувати легені, потрібно гармонізувати роботу всіх внутрішніх органів. й
«Управління легень qi» говорить Хуанді Нейкін, і ці слова мають велике значення. Що таке, поповнюючи ци, регулюючи рух ци, усуваючи брудні ци – все це відповідає за наші легені. І шляхом регулювання активності легенів можна лікувати багато захворювань. Але як регулювати активність легень?
Повернемося до магазину мудрості: «Легені відповідають за поширення.» Вуггі є джерелом води. Підшийте ніс. Легені відповідають за стан шкіри і волосся. Емоція легенів – смуток і сорбу. Вольфрамового розряду є слизова носа (не)".
Цей прохід не тільки списує основні функції легенів, але і розповідає, як регулювати активність легенів. Де це говорить? Я нічого не розумію! Тоді я даю вам один приклад. Як цей прохід від Huangdi Neijing говорить: «Емоція легенів – смуток і гранат.» Якщо ви вже давно пригнічилися, репресовані емоції можуть створювати застої в нормальному ци руху. Як позбутися від цих завантажень?
Одного разу мені довелося лікувати людей похилого віку. Він зварився з босом, потім він спійманий холодом, біль почався в перитонії і грудях. У лікарні призначили ліки печінки і знеболюючі препарати. Він відвертав курс, але біль не тільки не відійшов, але і почав кашель. Я вчив його метод примусового чхання, він занурився в десять разів, піт вийшов на обличчя, а біль у грудях підпілля.
Я сказав, що один раз кашель почався, краще пити ліки, які підтримують легені, а саме «Tongxuan Lifei Van» (,), видалити слизу. Він відвертий тільки 4 таблетки, після дня біль і кашель відійшов. Під час лікування я категорично дотримую рекомендації Хуанді Нейжінг – «Мені відповідальні за розщеплення внизу». Вольфрамового розряду - слизова носа (snot). Набрякають легені в носі. й
Замітка перекладача: Метод вимушеного чхання.
Прокочуйте тонку довгу трубку з серветки (гігнічні серветки в коробках краще підходять). Вони зазвичай дво- або тришарові, потрібно відокремити один шар, тонше труби, краще. З обережними поворотними рухами вставте трубку в ніздрю. Роздратувавши носову порожнину, потрібно домогтися чхання. Деякі люди повинні працювати досить довго, щоб досягти цього. Під час холоду набагато простіше викликати чхання таким чином. Це краще застигти десять разів, так що піт виходить. Цей метод може видалити холодні хі від тіла, запобігти його від вкорінення в організмі. Західні холодні ліки, як правило, тільки приводять холодний ци всередині, викликаючи велику шкоду здоров'я. Спосіб примусового чхання - простий, природний спосіб очищення тіла. Рекомендується використовувати його при першому ознакі застуди. Доброго дня! Допомагає впоратися з алергічним холодом.
Я хотів би розповісти про легень, і я цитую медичне лікування себе. Yu Ji Point (LU10) дуже ефективний для боротьби з короткістю дихання і астми. Необхідно масажувати круговими рухами. Багато скаржаться на брак повітря, якщо вони не можуть дихати потрібну кількість повітря. У цьому випадку я рекомендую масажувати точку Тай Юань (LU9), цей пункт є джерелом каналу легенів, дуже ефективно.
Щоб живити нирки, дуже добре використовувати точку Чі Цзе (LU5), це допоможе знизити надлишок ци легенів в нирки. Дуже корисний людям, які не вистачає ци в нижній частині тіла. В основному це тип включає людей з гіпертонічною хворобою.
Кріплення Qu Point (LU8) може використовуватися, щоб впоратися з кашлем, це дуже зручно і легко масажувати. Kung Zui Point (LU6) може використовуватися як засіб при лікуванні холодного кашлю і запалення мигдаликів. Крім того, допомагає лікувати геморой.
Існує ще одна дуже корисна точка - хата ханг (LU11) в зовнішній край великого пальця нігті, вона допомагає зменшити біль і запалення в горлі. Найкраще обманити цю точку тріхедральною голкою, вичавити кілька крапель крові, ви відразу відчуєте рельєф.
Lung канальні точки
347562
Від листування з читачами:
Питання: На початку глави ви дали приклад стану, який китайська медицина викликає «Згорнути в лід» і сказали, що корінь захворювання є недоліком ци легенів, легені не можуть допомогти «вогонь» серця видалити вітр і холод від тіла. Чому поповнюючи ци легенів, ми сприяємо відновленню?
Zheng Fuzhong відповідей, Серце вогне, імператор в нашому тілі. Якщо холодний ци входить до серця, він передає його в легенях. Багато холодних накопичується в легенях, але ци в легенях не вистачає, а легені не можуть його розсіювати. Тому ци легенів необхідно поповнювати.
Питання: Західна медицина стверджує, що перший етап раку легенів є безсимптомним. І китайська медицина вважає, що є деякі симптоми, за допомогою яких можна зрозуміти, що легені мають проблеми. Зараз китайська медицина стає все більш популярною, фахівці Західної медицини також зацікавлені в ній. Добро навчати людей, як розпізнати перші ознаки проблем легень, щоб страшні захворювання можна діагностувати на ранній стадії.
Zheng Fuzhong відповів: По-перше, слід пам'ятати про час діяльності легеневого каналу. Якщо виникають будь-які неприємні симптоми з 3 ранку до п'яти ранку, то щось неправильно з легенями. Як правило, люди з проблемами в легенях прокидаються без причини в цей період ніч, і вони можуть знову засуватися тільки після п'яти ранку. І буває майже кожен день.
Про рік після неприпустимого пробудження почався в цей час, є постійний кашель, флегм білий, фрот. Це ознака першої стадії раку. Не чекайте, поки лікарі Західної медицини роблять діагноз, адже на цьому етапі обладнання ще не здатний визначити стан. Лікарі порадять вас пити антибіотики, позбавляючи, що у вас є пневмонія. Тільки в рік з’являться ознаки раку легенів для західних лікарів.
Так китайська медицина попереду Західної в діагнозі близько 2 років. І якщо ви постійно прокинулися в період з 3 до 5 ранку, радимо терміново шукати хороший фахівець з китайської медицини, він зможе зробити правильний діагноз. Якщо вчасно розпочати лікування, то існує причина очікування успіху.
Це класичний приклад «Добрий лікар має лікувати людину перед захворюванням». Західна медицина не визнає поділ дня в періоди діяльності окремих каналів. Не розпізнати інші медичні системи. Отже, виходить, що смертність від раку легенів дуже висока. Всі ці люди можуть бути зроблені!
Читання цих ліній, ви, ймовірно, думаєте, чому? Чому не слухайте поради китайської медицини? Чи добре поважають китайські медичні фахівці? Чи є це докази того, що західна медицина вступила?
Якщо ви прокидаєте постійно на 3-5 ранку і усвідомлюєте, що виникають проблеми з легенями, можна почати зміцнювати легені самі, стимулюючи чарівну точку каналу з акупунктурою - Yu Ji Point (LU10), таким чином можна гармонізувати стан легенів. Чи знаєте ви, що не всі китайські лікарі знають про величезний потенціал цієї точки? Не розумію! Спробуйте стимулювати його і ви швидко помітите результати.
Питання: Мій син - 12 років, шкіра проблематично, на ногах нижче коліна, якби покриті шкалами. Як тільки осінь виходить, це свербіж. Він розчісує ноги, після чого він утворює виразки, іноді дуже глибоко. Раніше ці проблеми пропускають з настанням літа, зараз і влітку це явище періодично зустрічається. Хлопчик виростає, засмічений його сорок, не хоче носити шорти. Чи можна це допомогти йому? Серед інших речей, він часто скаржаться на головний біль, як камінь в голові. Нерідко холодний, нежить, потовиділення, сухий кашель. Зловлює холод. Я дав йому хуаш масажу, знаки на спині дуже чіткі. Він має сині кола під очима, вирішив, що це було через погану роботу серця, почав дарувати йому мед і спіруліну, кола під очима пропущені. Але всі інші проблеми залишаються, я запитую пораду, як допомогти йому?
Zheng Fuzhong відповів: З чого описано, можна припускати слабкість легень і селезінки. Ви можете спробувати дати ліки Танлінг Баішу ван ( ) - це поліпшить селезінка, і Бужонг ікі ван ( ). Китайська медицина вважає, що проблеми шкіри вказують проблеми з легенями, активують точки каналу легенів, тому можна позбутися від кореня хвороби. Видання
Автор: Ченд Фужун
Translated from Китаянка by Elena Buyanova
Джерело: yangshen.ru/kanal-legkih-samyiy-ranimyiy-kanal/
Що потрібно знати садівника про вакцинацію
Eco-Cup з насінням: Питна кава – висаджувати кубок на землі