Скільки я можу пити, щоб приїхати завтра?

«Я подихаю, і ви кажете мені, ви вже можете їздити або жувати часник ...» – так як зазвичай закінчує хороший бенкет для більшості водіїв. І починаються проблеми. Щоб дізнатися, як не вийти за межі лінії, що відокремлює вас з водійського посвідчення, напередодні Нового року співробітники Автобізнесу провели експеримент. І прийшов до розчарування результатів...

Результати: хто має депривацію «прави», що на краю, і хто має «зеро»

35 зображень і текст
Головна

Ми, співробітники автомобільного видання, самі зацікавили, що покажуть вранці після гарних зборів звичайного Алькотест-203, який використовується співробітниками ДАП на дорозі, а також професійним алкометром, який використовується наркологами в медичному огляді водіїв, доставлених до лікарського засобу. Так ми вирішили мати трохи решетарів на Новий рік. Зібравши п'ять «волонтерів» в редакційному офісі, вони пішли в ресторан Arbat, який дуже погодився отримати нас. Саме тут було те, що експеримент був поставлений на себе, «займаючи на грудях» різні напої, щоб почуватися вранці, що залишкова інтоксикація.

Ось учасники експерименту.

Павло Козловський, редактор тесту. 36 років, 86 кг. Любовне пиво. Добре. Лоти.

р.

Марина Ажигірі, кореспондент. Він любить червоне сухе вино і горілку з томатним соком.

р.

Gleb Malofeev, фотограф. 32 роки, 60 кг. Алкогольні уподобання - пиво, горілка, коньяк.

Андрій Дмитрієв, дизайнер. 41 рік, 94 кг. Він любить вино і напої кілька разів на тиждень.

Олексій Хвощинський, кореспондент. У експерименті він бере участь як спостерігач, так як він керує «взутою» з Alkotest-203, записує результати і приймає колеги додому. Для підтримки компанії сьогодні він п'є неалкогольне пиво.

07 мар

1919191919191919191919191919191919191919191919191919191919191919

Напої «спліт» серед себе. Свіжо варене пиво (5.25 градусів), яке ввечері споживали двома — Андрієм Дмитрєвим та Павлом Козловським. Марина вибрала напівсухе грузинське вино "Pirosmani" (11,5 градусів). Головний удар був знятий фотографом Гліб - він чекав горілки (40 градусів). Я повинен сказати, що учасники експерименту вирішили не обмежувати один одного, але пити якомога простіше, але до тих пір, поки це весело. Без нарколога зрозуміло, що алкоголь краще закусити ретельно, бажано жирну їжу, тому в їжі - розумний мінімум: салати, керма, хороший гарнір.

Удар в дихалізаторі було прийнято рішення після наступних доз: 0,5 л пива, 100 г горілки, 250 г вина. Призначений для чистого спирту 2,625, 4 і 2,875 одиниць, відповідно. Вперше запроваджено в Великобританії в 1987 році, щоб допомогти людям відстежити, скільки алкоголю надходить в організм з різними алкогольними напоями.

Один блок дорівнює 10 мл, або 8 г, чистого спирту, який становить кількість спирту, що тіло дорослого може умовно "обробка" протягом години. Це означає, що година після прийому алкоголю в крові дорослого, вона не повинна залишатися або тільки сліди алкоголю повинні залишатися.

Кількість одиниць алкоголю залежить від обсягу напою і міцності напою. Наприклад, 1 стакан (30 г) горілки (40%) = 1 блок. Найпростіший і найзручніший метод розрахунку вважається використання такої формули: міцність (%), що перекривається об'ємом (мл) і розділений на 1000 - отримуємо кількість одиниць.

427082

Перший тур. Пивні напої більше половини склянки в одному sip - пивний коханець можна побачити відразу. Аноземці прийдуть найближчим часом. Все про це їсти. Надаючи другий склянку горілки, Gleb сподівається, що сьогодні він не буде в такому стані, як після однієї з вечірок молоді, коли прибув додому, він спробував на дверцятах всіх входів будинку, де він орендував квартиру з клавіатурою - він просто забув його вхідний номер. Цього разу надію на Lesha - Gleb просто у випадку виклику своєї адреси заздалегідь.

До речі, всі сумніви в своїх здібностях на замітці: перед Новим роком, тег, що вказує їх ім'я і повну адресу, може бути вішати з руки, щоб не виходити як в «Залізо Fate».

Займає 10 хвилин після першої дози. Ми отримуємо наступні результати в ppm:
Гліб (водка, 100 г) - 0,52,
Павло (доб. 0,5 л) - 0,28,
Андрій (доб. 0,5 л) - 0,31,
Марина (він, 250г) - 0.3.

Малофєєв чітко “обіймати” до позбавлення “прави”. На щастя, тільки віртуальні. Йому приєднався Андрій і Марина. Павел ще в дозі. Однак, з урахуванням помилки пристрою 0,15 ppm з них, ймовірно, вже було відправлено медичну експертизу, і що б результат був невідомим.

Круглі два. Вони приносять серйозну закуску - експеримент починає грати з новими квітами. Проміжок після останнього засмаги перед спарюванням залишається однаковим (10 хвилин). Результати:
Гліб (водка, 200 г) - 1.34,
Павло (доб. 1,0 л) - 0,68,
Андрій (кор., 1.0 л) - 0,76,
Марина (винна, 0,5 л) - 0,33.

Р

3-й тур. Що відбувається на нашому столі викликає справжні інтереси відвідувачів. Офіціанти та адміністратори завжди зацікавлені в тому, як відбувається процес. Учасники експерименту повільно говорять і перед третіми вимірами вирішили почекати 15 хвилин для того, щоб результат був найбільш правильним:
Гліб (водка, 300г) - 1.19,
Павло (доб. 1,5 л) - 0.93,
Андрій (бедер, 1,5 л) - 0,63,
Марина (винна, 0,75 л) - 0,35.

Звертаємо увагу на результат Марина: здається, що через деякий час її тіло почав розбити спирт дуже активно.

Круглий чотири. Я думаю, що кожен отримав трохи недбалого. У барі з'являться дзвінки: «І телефон!»

Гліб (водка, 400г) - 1.72,
Павло (доб. 2.0 л) - 1.08,
Андрій (бедер, 2.0 л) - 0,79,
Марина (винна, 1,0 л) - 0,48.

Круглий п'ять. Туман вранці. Кожен має стан, який трохи більше - і це все. Більше літра вина, Марина Ажигіра не могла майстернити, тому тільки старі люди йдуть в битву, тобто хлопці в нашому випадку. Без зміни дози «0,5 літрів пива, 100 г горілки», вони плавно йдуть до п'ятого туру:

Гліб (водка, 500г) - 1,7,
Павло (доб. 2.5 л) - 1.45,
Андрій (доб. 2.5 л) - 0.91.

З якої причини тіла Гліб вдалося засвоювати спирт так швидко, щоб алтотер не визнавав дози 5, і залишилася таємницею для всіх.

Р

16 мар

Так це перша година ранку. Незважаючи на те, що учасники експерименту не є дітьми протягом тривалого часу, всі понад 30, вони frolic і фотографують углості перед рестораном. Гляба повинна бути буквально зведена в поле бою. Тоді кожен потрапляє в машину Леша, який добровільно завоював взяти на себе тіло додому (завдяки ви, Леша!). Гліб і Паша на шляху висловлюють бажання піти в нічний магазин для пива, Леша з явних причин не здатна відмовитися. Повернувшись з покупкою в машині, хлопці приймають кілька кріплень пива, «посадка» їх фортуна до кришталевого блиску і неба в діамантах.

Перед розбиттям - інший контрольний вимір. Що зробив Alcotest? Андрій Дмитрієв і Марина Ажгірей зуміли дещо заспокоїти – вони мають 0.5 і 0,37 ppm відповідно. Але Гліб і Павел, навпаки, значно додали: Малофєєв «Алькотест» показав 2,2 проти 1,7 ppm при виході з ресторану Козловський в ppm «розгорнути» Гліб - він має однакову 2.2 проти початкового 1.45. На жаль, неможливим жахом бути неможливим.

У мене є лише одна думка: «Як я можу отримати завтра, тому що на 9.00 зустріч планується на наркологу в дозаторі на фронті?» Всі вони не мають автомобіля сьогодні. Прийняття, можливо, Леші, які все ще повинні піти в Жодіно, і завтра вранці, щоб підібрати "діти" для поїздки в препарат дозатор.

р.

Результатом п’ятої партії було підведено «кашман» експерименту Олексій Хвощинський:

«Сприяння експерименту чітко зловживали і збуджують наші суб’єкти одночасно. Перший етап, коли 100 грам горілки, 500 грамів пива і 250 грам вина були п'яні, залишили всіх практично байдужими до спирту. Це, за допомогою лицьових виразів, жестів, розмов, важко відрізняти ці легко п'яні журналісти від нормальних людей. Це тільки пахнуть, як пахнуть в повітрі. І було сильне відчуття, що кожен, крім Гліб Малофєєва, який отримав горілку в якості «вентеріанця», через півгодини можна отримати за колесом.

Але після другого туру, до якого додано однакову дозу до організмів, хлопці розважали, мова сповільнилася, і червоні особи чітко підказали, що сьогодні можна танцювати. Але не на льоді, бо всі однозначно заявляють, що хоча вони відчувають нормальність, їх голова розумний, але вони не будуть дратуватися їздити.

Після того, як номер туру три, всі «просушені» разом, з можливою винятком Павел Козловського, великим коханцем і поціновувачем пива.

На жаль, або непристойно, пити тестові дисципліни до стану, коли море знаходиться колінно-глибокий і навіть у виконанні формули 1, не працював. На виході ресторану вони мало відмовлялися їздити, хоча свідчення дихання не було заборонених - поліція ловила бої з великою кількістю чисел.

І більше: неалкогольне пиво дійсно не п'є, апарат абсолютно небайдужий до нього. Хоча, можливо, якщо я мав більше двох склянок, щось може змінити. Ну, шліфувати пиво для хлопців, особливо для Gleb, був зайвим. Моє прогноз на завтра: вдихалізатор розкаже залишковий інтоксикація, але це неможливе, якщо наш довгоочікуваний фотограф. Однак очікування не довга – тільки 8 годин.

р.

Сьогодні лікарі вводять справу: за допомогою професійного алкометра вони дізнаються про залишкову інтоксикацію у всіх - хто замовляється проводити шлях.

9.00, Розширений вул., 11, м. Мінськ, наркологічний диспансер. Зовсім досить, кожен тут. Шукаємо похмурий промисловий пейзаж навколо, одного з учасників експерименту говорить: «Чому це вулиця називається Frontier?» Це більше, як деякі... Дім персоналії, які люблять тіні, вони сидять в передпокої при прийомі. Патрол Скода прибуває - інспектори поліції привозили водія для обстеження. Як виявилося, всього за годину тому він зняв пішохідний порушувач до смерті на вулиці Долгобродська, навпроти входу МТЗ. Водій є заспокійливим, тому він допускається їздити в Peugeot. Ситуація ДТП вказується характерним слідом зіткнення з пішоходом з правої сторони вітрового скла автомобіля. З того моменту, як це було випадково з трагетичним результатом, водій був обраний для аналізу та біоекології.

Учасники експерименту з шуддером, а Олексій Хвощинські ноти: «Привіт, народні паразити, алкогольні напої, нехай дихання в трубі? й

«Ні, я не буду зараз!» говорить Андрій Дмитрієв. Павло Козловський відзначає, що якщо ви дійсно повинні піти, ви будете мати хороший обід, пішли в басейн, і за кермом - краще після обіду. Ну, це патологія, щоб подивитися на Gleb Malofeev - все дає йому глибоко занурювану людину. Звісно, він відвертав найбільш в чистому спирті Надаємо формулу: міцність (%) множимо на об'єм (мл) і ділимо на 1000 – отримуємо кількість одиниць.

Gleb Malofeev, 1 пляшка горілки з міцністю 40 градусів: 40 * 500: 1000 = 20 одиниць (+ пиво з магазину).
Marina Azhgirey, 1 літр червоного напівсухого вина з міцністю 11,5 градусів: 11.5 * 1000: 1000 = 11.5 шт.
Павел Козловський, 5 склянок пива 0,5 л з міцністю 5.25 градусів: 5.25*2500:1000=13.1 (+ пиво з магазину).
Андрій Дмитрієв, 5 склянок пива 0,5 л з міцністю 5.25 градусів: 5.25 * 2,500: 1000 = 13.1.

Що покаже наше дихання? Дихати!

Gleb - 1.65 (напередодні останнього вимірювання 2,2 ppm),
Павло - 0,61 (напередодні 2.2),
Андрій - 0.53 (напередодні 0,5),
Марина - 0 (напередодні 0.37).

Зрозуміло, 1 літр вина повністю обробляється тілом! А з точки зору закону Марина Ажигірі абсолютно чистий і може приїхати. Однак, незважаючи на нулі, Марина є сном і її голова важко. Ні водія.

Учасники експерименту зустрілися з завідувачем відділу експертизи алкогольної інтоксикації Мінського міського наркологічного диспансеру Олена Федорівна Швець. Вона проведе алкогольну освітню програму і прокоментує результати експерименту.

до Так, всі ці люди знаходяться в стані алкогольної інтоксикації? - після вітання Олени Федорівна ноти, шукаючи хлопців. Професійний погляд лікаря помітний, що найбільш п'яний Гліб.

- Шість місяців не "тренуватися" як він купив автомобіль - Гліб виправданий. - Який найкращий спосіб заспокоїти?

Головне, щоб випити багато рідини, так що виникає природна сечогіна. Якщо ви відчуваєте себе гарною, легкою фізичною активністю, басейном, сауною.

898040 р.

Тим часом вакансія вакансія. Кожна людина переходить до «жовтого» на професійному дихалізаторі, а в той же час порівнюється з результатами дихання. Нагадаємо, що такий пристрій використовується поліцією трафіку, але має помилку. За останні 20 хвилин проходив з останнього «припікання».

Результати вимірювань в кабінеті обстеження алкогольної інтоксикації:
Гліб 1.34.
Павло 0,68.
Андрій 0,16.
Марина 0,0 ppm.

р.

Зауважте, що зараз огляд здійснюється під відеоспостереженням. Оператори, встановлені при вході в наркоз, в коридорах, сам офіс і не тільки, віщає картину до монітора. Звісно, все «писати».

Так, крім Марина, Андрей може номінально сидіти за колесом - його результат 0,16 ppm вписується в 0,29 ppm дозволено в Білорусі. Але він каже, що він не буде їздити в цьому стані. Коментар Олени Федорової на результат:

Ви не повинні їздити. Небезпечна інтоксикація. І в цілому, у вас є інший склад, ферменти в організмі розбивають алкоголь різними способами. Тому в будь-якій медичній монографії, присвяченій ліквідації спирту з організму, ви не знайдете порад, таких як «поганка так багато і після того, як багато годин сидіти за колесом». Ви можете зробити лише рекомендації.

Є така річ, як коефіцієнт окислення. У літературі описується 0.10 до 0,27 ppm. Отже, ми отримаємо сувенір, але знову індивідуально. Ми, лікарі, щоб оцінити, як людина заспокоює, приймають середній коефіцієнт 0,2 ppm. Наприклад, якщо у вас є 0,68 ppm в крові, то, збираючи зазначений коефіцієнт, через три години, або ще краще, після трьох і півгодини ви можете отримати за колесо. Але насправді, щоб дізнатися рівень присобливості кожного, необхідно знати ваш індивідуальний коефіцієнт окислення.

І більше. Хтось п'є 100 грам горілки - він вже в інтенсивному догляді, і якщо людина з великими ваговими напоями, він все ще може піти на добавку. Важливим є створення людини, толерантність до алкоголю та багато інших чинників.

Що про середні?

В середньому на півлітрову пляшку горілки від тіла здорового чоловіка вагою 80 кілограмів буде випущено протягом 6-8 годин. З віком кожен розвиває власні етилові залежності. Кожен повинен знати свій напій, їх доза, їх час, їх компанія. Багато залежить від перекусу.

Нагадуємо мене напередодні Нового Року, як зменшити наслідки рясного визволення?

Рекомендується їсти спочатку, а потім почати пити. Іноді люди п'ють і потім харчуються. Це неправильно. Рекомендується перекусити на жирних продуктах, пити все водою або іншими безалкогольні напої. Не можна змішати напої. Якщо ви плануєте пити багато, ви повинні почати з легких напоїв. Якщо ви починаєте з коньяком і завершите шампанське або вино, то буде страшно. Починайте з вином - "вагою" напої. Але краще пити один напій ввечері. Хочу сказати про шампанське: людина швидко отримує п'яний, примочки швидко - це стосується всього бульбашок. У будь-якому випадку, кожен повинен знати себе, його норма.

р.

Будь ласка, прокоментуйте результати експерименту.

Багато залежить від того, як ви відверталися. Коли ви прийшли, я відразу думав, що ви, ймовірно, повинні мати нулі (Гелена виглядає на Марина), це можна побачити навіть в спосіб поведінки. Ви відвертаєте тільки гарне вино протягом 4 годин, і з'явилася гарна закуска - зрозуміло, що ви приносите цей ранок. Жінки краще від вживання напоїв. Чому кажуть, що жінки швидше п'яніють, швидше п'яніють? Тому що у нас є 50 відсотків менше ферментів в наших органах, які розбивають спирт.

Ну, тут все можна побачити з голим оком (це адресоване Гліб), він навіть не може бути дозволений в передпокою. Я сподіваюся, що ви можете прийняти його. Людина, я розумію, є заспокійливим, а потім відразу великим етиловим навантаженням на організм. Я не знаю, як добре він ate. Ця людина є причалом (близько Андрія), і це веде на (близько Павла).

- Але я маю залишковий! - коментує Андрій.

Я. Не вдалося приїхати вранці, тому що у вас буде залишок близько 0,3 (щодо того, що Андрей мав 0,16 ppm в кабінеті обстеження). Хочу додавати те, що під час попереднього обстеження потрібно не курити протягом 10-15 хвилин. Але як відрізнити «куріння» фігури від «алкоголя» – ми знаємо. Ми завжди говоримо, будь ласка, промийте рот. Ми продув її. Але якщо це було спиртом, цифри не зміняться.

368189

Зараз на продаж є портативні дихалізатори, в основному китайська робота. А іноді ви можете побачити деякі люди, які п'ють і перевіряються. Чи варто довіряти ці пристрої?

до Не 100 відсотків. Ви знаєте, що вони можуть бути добре? Коли у вас є велика доза, ви можете оцінити, скільки ви все ще не приводите. Точність ювелірних виробів не можна очікувати від них. Крім того, вони всі несертифіковані, неперевершені, їхні відгуки не мають юридичної сили.

Які пристрої знаходяться в кабінеті інтоксикації?

Відділ експертизи алкогольної інтоксикації використовує пристрій AKPE 0.1 - аналізатор концентрації пар етанолу. Наші пристрої перевіряють кожні шість місяців. Якщо я пропустив ще п'ять хвилин перевірки, пристрій не має юридичної сили, і якщо справа вважається в суді, суд не прийматиме своїх даних. При регулярній перевірці використовуються будь-які інші пристрої.

до Як ваші пристрої розрізняються від Alcotest-203, який використовується поліцією трафіку?

Наші пристрої відрізають все, демонструючи тільки спирт. Деякі водії приходять з собою: тут я пофарбував кухню, я пахнув ацетон. Але ми не маємо цього пояснення. Пристрій Alcotest-203 відповідає всім, навіть духам, щоб пофарбувати нігті. Його запас похибки плюс або мінус 15 сот.

Відповідно до Постанови No 497 Ради Міністрів від 14 квітня 2011 р. інспектори ДАІ мають право самостійно вивчити водія. Але якщо є конфлікт між водієм і інспектором і самим водієм надходить до нас для обстеження, ударів, і він, наприклад, 0,3-0.32 ppm, тоді кровопостачання обов'язково, оскільки кров дає найбільш точний результат.

У яких випадках необхідно взяти кров?

У разі нещасних випадків з мертвими, з жертвами, в конфлікті... Якщо людина просто керує своїм персональним автомобілем і має деякі фігури, які викликали конфлікт з органами влади. Ніколи не припустимо, що лікарі вашого ворога. Навпаки ви отримаєте рекомендацію, яка краще пройти біосередовище, щоб зробити об'єктивний висновок.

- Розкажіть мені, і 31 грудня - 1 січня люди отримують більше, ніж зазвичай для обстеження?

- Я не скажу. За останні п'ять років, немає. Але все ж традиція це: напередодні Нового року, навіть 23.55, людина буде привезена.

Чи існують будь-які смішні речі на Новий рік?

Напередодні Нового року між коханою людиною і дуже любою. Я був пізно, бо я привітав другу. GAI доставив нам 15 хвилин до Нового року. Він виявився для того, щоб бути прибором, ускладненим допущених фігур - потім до 0.5 ppm був дозволений, і він мав близько 0.33. Водій був випущений, але він був пізно до дружини.

Чи приходять багато драйверів на тест?

- Трохи, але вони роблять. Після вихідних, після свят. «Чи можу я перевірити?» Ми запитуємо, У той факт, що деякі приховують, що вони мали конфлікт з поліцією трафіку. Якщо виникає конфлікт з поліцією трафіку, необхідно не тільки поводитися на пристрій, але обов'язково пройти біосередовище (кров, сеча), щоб, якщо справа доходить до суду, подають всі можливі дані. А іноді приїжджає місцевість, "Я повинен йти сьогодні, я можу продати?" Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Крім Фронту, на Мінін, 20, а також в Сениці знаходиться регіональна наркологічна клініка. Є подібні офіси в усіх містах Білорусі, навіть невеликих. Ви можете вивчити в аварійному приміщенні будь-якої медичної установи. Якщо у вас є конфліктна ситуація, яка вимагає експертизи, доцільно звернутися до спеціалізованих номерів алкогольних та інших видів інтоксикації, щоб отримати сертифікат обстеження, який не тільки медичний, але і юридичний документ.

до Як правильно приїхати до Вас на експертизу, якщо виник конфлікт з ДАКР?

Це корисно, якщо ви впевнені, що ви приносите. У цьому випадку, в протоколі, напишіть: «Я не погоджуюся з оглядом інспектора ДАП. Я зажадала доставку до найближчого кабінету експертизи. Бажано зв’язатися з відділом іспиту в найближчі години після проведення конфлікту, що вимагає експертизи, оскільки найближчим часом ви зв’язаєтеся і звернетеся до всіх необхідних біологічних умов, тим більше шансів довести вашу хворобу в момент конфлікту. Зараз я намагаюся зрозуміти ситуацію: конфлікт з ДАІ був на 8:20, і водій зв'язався з нами тільки в 15:40, оскільки він не знав про існування кабінетів обстеження. Колеги на роботі рекомендують його застосовувати. Звичайно, після цього часу (від 8:20 до 15:40) не було алкоголю в сечі, крові і повітря, але навряд чи він тепер зможе довести що-небудь в суді.

На даний момент конструкції, які зацікавлені у безпеці дорожнього руху, готують постанову, яка затягуватиме правила прийому на роботу, пов'язані з небезпекою для життя і здоров'я, а також планують повернути двогодинний інтервал (час, коли після конфлікту, що вимагає обстеження, водій має право з'явитися для обстеження). - Авторська замітка. І це правильно, тому що, скажеш, від 8,20 до 15,40 на нервових ділянках можна як п'яти, так і заспокоїти.

Хто більше бере участь, любителі або професіонали?

- Любитель. Знайте чітко: 0.29 ppm – доза алкоголю для любителів. Не для професіоналів! Я відправив з роботи, і у мене є 0.24 ppm. Я навіть читаю в газеті, що допустима доза становить 0,29! Для чого ми зазвичай говоримо: ваш салон, рульове колесо є офісом, і ви повинні бути прибирачами на робочому місці. Професійні драйвери проходять щоденну перевірку передпокою. Вони повинні бути дозволені тільки на рейсі з нулями.

до Що ви думаєте про дозволену дозу 0.29 ppm в Білорусі?

- Я відчуваю себе дуже добре. З двох років тому було затверджено допустиму норму 0,29 ppm, кількість водіїв, які доставляються інспекторами ДАКР, зменшилася на половину. Це статистика нашої клініки лікування ліків міста. Зменшення порогу алкоголю і продовжує відтворювати позитивну роль. Чому доза 0.29? У літературі на впливі алкоголю на організм людини вважається, що вплив алкоголю на центральну нервову систему (брунь) починається з 0,3 ppm. Це алкогольна інтоксикація. Ми не говоримо про залишок, коли у вас було три ppm, а вранці це було 0,3, це різний, повністю страшний стан.

Що таке максимальна доза спирту, записаного на 11?

до У своїй практиці було 4 ppm.

до Він повинен бути смертельним.

- Не для наших клієнтів. Є таке, як толерантність, залежність до дози. Коли людина на ногах приходить до нашого офісу, і раптом він має 4 ppm. Це рідко, але буває. Для двох ppm, менше трьох. У нас є огляд, де тести беруться в одному крилі, а лабораторія в інших. А іноді ви почуєте людей, які збивають свої підбори в залі - це лабораторій -- "Чому ти маєш?" У нас є мертве тіло з тестів. А потім людина сидить там і намагається мукати з нею.

Чи неалкогольне пиво дійсно неалкогольне?

Іноді вони приходять до нас і кажуть: ваш пристрій не показує правильно, я буду приймати тести, я відвертаю тільки неалкогольне пиво. Але я можу сказати вам, що насправді випив неалкогольне пиво, кожен мав нулі. І я кажу вам, будь ласка, ви можете відмовитися від виробника цього пива для написання нуль на етикетці, і ви залишаєтесь без «прави». й

Добре, це час, щоб взяти участь! Якщо всі не були шоковані, вони здивовані результатами вранці. Якщо все було зрозуміло з Глібом (поганий чоловік взяв такий удар на себе), і вино, яке Марина віддала перевагу, щоб бути якісною і швидко обробляється тілом, індикатори любителів пива були злегка приглушені: з якоїсь причини це здавалося всім, що «відмова» не буде з такими високими номерами. До кінця дня Андрія Дмитрієва ми «збиті» до кінця дня, а дихання зловило пару спирту, нехай невеликий, до 18.00, коли робочий день вже перебував.

Ось пиво: залишкова інтоксикація від неї майже сильніше, ніж з горілки, якщо ви працюєте з числами «абсолютного» спирту.

І вино знову підтвердило титул благородного напою. Тільки вино також відрізняється - тим, що Марина відверта в наших магазинах коштує не менше 100-120 тис. за флакон.

Це експеримент, це результат.

Ми просто повинні підбитись. Шановні читачі! Не обмежуйтеся не тільки для вашого водійського посвідчення, але і для життя інших водіїв. Не запустіть таксі 1 січня, щоб ви не пошкодили решту вашого життя.

535561

Коли водіння автомобіля - це водій, який відсвяткував день до свята, він не несе ніякої небезпеки іншим учасникам руху, ніж п'яний водій. При цьому обстеження не показує наявності алкоголю в крові. Вчені з Нідерландів попереджають, що можливість концентрувати і швидкості реакції водіїв значно погіршилася навіть майже на добу після «добрих» партій.

Дослідники університету Утрехт (Утрехтський університет) зарекомендували це з досить простим експериментом. На першому етапі запрошують 20 волонтерів, щоб повністю заглибитися з питтям протягом декількох днів, після чого вони попросили їх приїхати на «віртуальний» автомобіль по вулиці міста. Під час тестування вчені записали всі порушення трафіку, а також швидкості реагування суб’єктів на різні ситуації, що виникли на дорозі.

На другому етапі учасники сідають за кермом після ночі до вживання 10 звичайних порцій спирту - 1,5 л сухого вина або 450 мл міцних напоїв (водка, віскі або коньяк). Однак в цьому випадку суб'єкти почали рухати тільки після аналізу показали, що вони не мали алкоголю в їх крові. Однак, незважаючи на те, що «чистий» тести, учасники зробили ще більше помилок у порівнянні з першим етапом експерименту, у них було складно провести автомобіль в центрі свого ряду, а швидкість їх реакції знизилась помітно.

У той же час подібні явища спостерігали практично у всіх драйверах, навіть тих, хто загубив, що вони не відчували ніяких наслідків свята.

Що, як правило, чудовий Новий рік в нашій країні? 1 січня багато людей страждають від похмілля. Що робити, якщо ви повинні їздити в день? Звісно, руденти, які відзначили свято важко буде перенести поїздку, але Бог знає, скільки водіїв знаходяться в потоці після свята з так званою залишковою інтоксикацією. Вони роблять!

Головна

Головна

Джерело: