Підсвідома програма: Як створюються захворювання

Основне право життя – це технічне обслуговування динамічної рівноваги або гомеостазу. І кожен живий організм, відповідно до внутрішнього законодавства життя, прагне до гомеостазу. Цей закон діє з перших днів життя будь-якої живої істоти. Цей баланс життєвих процесів необхідно здійснювати постійно і в будь-яких умовах.

На живому організмі існує зовнішній вплив реальності. Це те, що відрізняє життя від мертвих. Здоровий організм – це організм, в якому виникає гармонія або динамічна рівновага.

Звісно, непросто підтримувати гармонію в сучасних умовах життя. Але якщо вона зламана, то вона може бути відновлена, особливо з того, що тіло себе постійно прагне до цього.

Хвороби – сигнал дисбалансу. Нервові закінчення дозволяють нам знати, що щось неправильне в певному місці в нашому тілі. Біль – це просто здорова нервова реакція, яка хоче розповісти нам, «Діти, мед, є те, що потрібно звернути увагу. й

І якщо людина не приділяє уваги або висить біль з таблеток, то підсвідомий розум людини зробить біль сильніше.й Таким чином, за допомогою сигналу, таких як біль, підсвідомий розум показує свою турботу про нас і проводить певну позитивну мету - розповісти нам, що щось неправильно. Тому лікуйте свою хворобу повагу.

В цілому, перш ніж почати загоєння, змінити ставлення до захворювання. Не лікуйте хворобу погано, навіть якщо захворювання смертельно. Пам'ятайте, що це захворювання було створене вашим підсвідомим розумом, який завжди і всюди піклується про вас. Так були хороші причини. Не поспішайте спустошувати ваше тіло і ваше захворювання. Подаруйте боротьбу з недугою. Дякуємо Богу, ваш підсвідомий розум, за це захворювання. Дякую за хворобу. Навіть якщо він звучить дивним, робити це.

Сучасна ортодоксова медицина не лікує людей точно тому, що вона бореться з недугою. Що таке, що прагне пригнічувати його або усунути наслідки. І причини залишаються глибокими в підсвідомих і продовжують їх руйнівний ефект.

Наступна картина виходить: Підсвідомий розум створює захворювання як сигнал до нашого свідомого розуму, тобто він намагається розповісти нам певну інформацію про його мову, і ми йдемо до лікаря і викриваємо цей сигнал таблеток.й Виявляється, ми боїмося, і навіть вибираємо кошти міцніше і дорожче для цієї боротьби. Абсурд?

Завдання лікаря не заважати в організм і не пригнічувати його реакції, але допомогти «внутрішній лікар». Мислитий лікар активізує самоздужання. Подумайте про це, самозбереження. Ваше тіло прагне до балансу. Ми просто повинні допомогти йому зробити це. Так чому б ви не бували? У нас є власний внутрішній лікар.

У нашій культурі ми можемо бачити хворобу як зло, так як щось незалежне з нас, шукати причини її виникнення десь поза. «Я не несе відповідальності за мої хвороби. Нехай лікарі вирішують проблему. й

Але якщо людина не хоче взяти відповідальність за свої захворювання, вони стають невиліковними або переходять один на інший. Потім така людина починає відлякувати обставини, погану погоду, родичів, людей загалом, роботу, лікарі. Замість того, щоб піти всередину і допомогти собі.

Тепер розглянемо ставлення до захворювання і до пацієнта з точки зору сучасної медицини. Лікарі спочатку роблять діагноз, тобто дати назву захворювання, повісити етикетку. І тоді вони допомагають пригнічувати захворювання препаратом. Звичайно, вони полегшують страждання, але причина залишається невирішеною, і хвороба бере хронічну форму або переходить з одного органу в інший. Це, лікарі дають пацієнта своєрідні хрящі, які є лікарськими засобами і навчають жити з ними. Сучасна медицина – театр абсурду! Функція лікаря полягає в тому, щоб підійти людину під певним шаблоном-діагностиком, а потім надати йому відповідні шаблонні таблетки-кротики.

Але лікарі не можуть відлякувати. Просто в медичних закладах протягом шести-ти років навчати певну схему поведінки. У офіційній медицині домінує Новатонська-Картеська модель. І навчаються майбутнім лікарям сприймати пацієнта і захворювання певним чином. Сучасна науково-практична практика доводить, що ця модель застаріла і повинна бути змінена.

В цілому в офіційній медицині була дуже цікава ситуація. Багато грошей витрачаються на створення нових препаратів, нові методи дослідження: захворювання не тільки стають меншими, але багато стають хронічними і є більш нові. Захворювання не вилікується, але пригнічує.

Навіть сучасні пристрої, які впливають на енергетичні структури людини, не усуває причини захворювання. Вони відштовхують захворювання більш тонкими рівнями підсвідомості. І до тих пір, поки наукове дослідження і відкриття проводяться в рамках старої моделі, ситуація з лікуванням захворювань не залишиться однаковим, але і гірше.

Сучасна медицина з лікарськими хімічними методами лікування менше і менше звернень до внутрішньої сутності людини. Не існує індивідуального підходу. Це сприяє надмірній спеціалізації, коли один лікар несе відповідальність за певну організацію або систему організму.

Ще одним фактором є підпорядкування медицини в фармацевтичну галузь, яка виходячи з прибутку з наступного, успішно рекламується препарат забуває про людину. І багато лікарів перетворюються в дилери, які продають препарати конкретної компанії.

Крім того, наркотики тестуються на тваринах (і не відомо, як вони будуть впливати на людей), тому побічні ефекти так поширені. І, нарешті, алеопатичні лікарі, як правило, регулюють стан пацієнта до певного малюнка, який називається діагнозом. Не дивно, чому алопатична медицина була в кризі з Хіппократи. Це тому, що модель вона використовує застарілий.

С.Н. Лазарєв має чудовий припис в одну з своїх книг:

Бог приніс людей разом і покарав їх за порушення законів Всесвіту. Лікар отримав найбільшу покарання. Лікар виявився:

- Чому? Я лікар, я можу допомогти людям, я врятую їх від страждань!

Allah відповів:

- Я відправляю людей, хворих за гріхи, щоб навчити їх, і ви тримаєте їх від усвідомлення.

Я не в будь-якому випадку зніміть заслуги медицини. Я не закликав відмовитися від сучасних досягнень. Медикамент навчився знімати страждання, і це добре. Якщо у людини є інфаркт міокарда або травматична травма мозку, то необхідно надати негайну допомогу, а не проводити бесіди душі.

Але новий підхід до захворювання і пацієнт допоможе уникнути таких захворювань і ситуацій. Це, використовуючи нову модель світогляду, ви можете не тільки вилікувати захворювання, які ви вже маєте, але тільки завжди бути здоровими.

Це абсолютно новий стан свідомості. Просто здоровий.

Я пропоную, що певні досягнення в медицині будуть збережені і використані, і що пацієнт виступає в рамках нової моделі, в якій він не пасивний вечір очікування, але одна з головних ролей. І лікар цієї моделі присвоюється не функції парамедика, але роль мислення творчої людини. Роль цілителя! Давнього сказав, що філософ як Бог.

Як кажуть, «Деманд створює постачання». Яка модель людей є однаковою в медицині.

Я навчився на практиці, що багато пацієнтів просто не готові приймати внутрішні причини захворювання. Вони хочуть «магнітних таблеток» або «унічного пристрою», які вилікають хворобу в одній або декількох дозах. Люди створюють власні захворювання, а потім сподіваються, що хтось вирішує проблеми для них.

І коли таблетки не працюють, вони починають приймати скарги до лікарів. Лікарі не мають нічого спільного з цим. Ні лікар закриває будь-яку хворобу. «Натюрмні застави і лікарі беруть кредит на себе». Я вірю, що лікар повинен допомогти хворій людині стати здоровим або навчити їх підтримувати здоров’я на належному рівні. Він повинен бути першим і найпершим.

Дуже важливо, щоб хвора людина усвідомила, що сучасна медицина безперешкодно полегшує страждання пригніченими захворюваннями або усуненням їх наслідків. Філософія сучасної медицини проста: видалити наслідки, незалежно від причин захворювання.

Психіки та нові пристрої, які впливають на енергетичні структури людини. У багатьох випадках вони дуже ефективні. Але вони також не усувають причини захворювання, але приводять захворювання до більш тонкої інформації і рівня енергії.

Захворювання починає знищувати не один орган, але організм в цілому, імунітет, переходить на відчай. Це, заради тимчасового здоров’я фізичного і енергетичного тіла людини, його майбутнього, знищуються стратегічні запаси.

Виявляється, що наслідки роботи інітерату психічного або сучасного психогенера набагато небезпечніше, ніж аспірин таблетки. Як ліки продовжує створювати ще більш потужні способи пригнічення захворювання, він засуджує всіх людства до повільного і болючого відмирання.

Я не збираю тебе. Я просто хочу показати, що модель лікування захворювань, які були створені в медицині кілька століть тому явно застаріла. Час його зміни. Час звертати увагу на справжні причини захворювання та роботи з ними.

Шукаю хворобу з іншої точки зору. Якщо ми вважаємо, що ми створюємо власний світ і наше життя, то ми створюємо хвороби. Якщо у нашому житті ми відповідаємо на нашу підсвідому програму поведінки та думки, то наші захворювання відображають наші думки та шляхи поведінки. Причини захворювання приховані у нас.

З іншого боку, захворювання можна побачити як блокування, захист від неправильної поведінки і непорозуміння законів навколишнього світу.

«Що про навколишнє середовище? - Або харчування?

Навколишнє середовище створює лише своєрідний фон для захворювання, який може вплинути на його перебіг і розвиток.

Уявіть тіло людини. Має тіло, свідомість і підсвідомість. Все це ціле. Ми знаємо щось про функції і можливості тіла, щось про функції свідомості.

Ми знаємо майже нічого про підсвідомість. Ця тема була заборонена протягом тривалого часу. І це, до речі, дуже добре. Для того, щоб п'ятий чоловік п'ятався. Нещодавно розпочато активне введення в підсвідомість людини. Існують різні способи закодування захворювань і шкідливих звичок, впливу на принт, радіо, телебачення, психічний вплив. Це не враховує підсвідомі причини проблеми.

Крім того, лікарі, які проводять такі сесії, далеко від досконалості. Наприклад, психотерапевт зашифрує пацієнтів від алкоголізму, а в той же час він зловживає спиртом, або лікар намагається лікувати пацієнта від деяких органічних захворювань, а в той же час він хворий з тим же захворюванням або іншим. Офтальмолог носить окуляри. Психоаналітик лікується психоаналітичним. Багато психіки хворіють самостійно і не можуть лікувати себе. Неправдивий тут! Виявляється, що методи, які вони використовують, не мають реального лікувального ефекту, інакше вони вже давно залікували.

Як я вже письмовий, хвороба є сигналом на нашу свідомість дисбалансу. Ви можете спробувати відновити цей баланс на фізичному рівні. Наприклад, при цукровому діабеті вводять інсулін або при серцевій недостатності приймають серцеві глікозиди. Але це буде тільки тимчасовим рельєфом. Ви можете спробувати балансувати харчування, робити фізичне виховання, фізіотерапія, кріплення, дихання, загартування.

Є багато шкіл в цьому напрямку. І вони дійсно допомагають. Але не всі захворювання. І знову це тільки зовнішній ефект на тілі. І неважливо, скільки можливостей сучасної медицини розширюються за допомогою новітніх хімічних речовин і потужних приладів, сутність залишається такою ж: полегшуючи страждання пригніченим захворюванням. Причини ще не усунені, а сама хвороба скидається на більш тонкі рівні людини і навіть своїх дітей.

Причини захворювань, які лежать на більш глибокому і більш тонкому рівні, ніж фізичний і хімічний. Це рівень інформаційної та енергетичної галузі. Наша поведінка, наш світогляд.

Людина розуму і тіла несе лише 1-5 відсотків інформації. Завжди вважається, що людина використовує лише невелику частку своїх здібностей. Основна інформація про людину, яка міститься в її інформаційно-енергетичних структурах, які названі «сумісним».

Людина підсвідомий містить весь набір програм його поведінки, які він успадкував від батьків і вніс в цей світ. З іншого боку, інформація про своїх предків і нащадків закодовано в його підсвідомості. Ці конструкції створюють майбутнє людини. Це пояснює феномен дивінації та прогнозування майбутнього. Інформація про несудимі структури людини певним чином, часто використовують обряд (карти, лінії на руці, розкочування і заливка яйцем або воском тощо), і принести інформацію, отриману на свідомість. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

Виявляється, є підсвідома програма поведінки людини та інформаційно-енергетичних структур Всесвіту. Якщо думки та поведінка людини вступають у диссонанс з єдиним організмом Всесвіту, то це призводить до порушення балансу та гармонії у людини. Це, в свою чергу, впливає на долю або здоров'я. Уявіть, що станеться, якщо клітина в організмі перестала жити відповідно до законів організму. Для тіла вона стане хворою коміркою, і вона буде шукати її спочатку, і якщо це не допомагає, то знищити її.

Герпесвірус - це дуже складна інфекція!Bert Hellinger: Техніка для позбавлення від всіх захворювань!

Так, Захворювання є повідомленням про вашу підсвідомість, що деякі ваші думки та почуття знаходяться в конфлікті з законами Всесвіту. Тому для відновлення від будь-якого захворювання необхідно принести свої думки і емоції відповідно до універсальних законів. Видання

Валерій Синельников «Життя хвороби»

Джерело: /users/15106