Про книги, які він читає і репрочитає. «Демони» Фодор ДостоєвськогоЯ прочитав і репрочитав цей роман, я не знаю чому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
The Coast of Sirte by Джульєн ГракЯ написав в The Black Swan, що Dino Buzzati's Tartar Desert є мої улюблені книги і, можливо, єдиний роман, який я хотів би перечитати всі мої життя. Цей дивно дуже схожий сюжет про «інтоксикацію з очікуванням» (шкіра, ніж «інтоксикація з надії», як я назвав книгу Буцати), але написаний набагато більш тонкою мовою, справжнім письменником (Будати був журналістом, який зробив його проза більш функціональним); наратив чіткий і помітно точний; книга має фактуру, багатство деталей і створює запам'ятовуючу атмосферу. Після того, як ви починаєте читати, ви не можете зупинитися. «Це книга. й
Досвід роботи Мікеланд де Монтайн Монтаїн є більш супутником, ніж вчитель. До недавнього часу він мав погану репутацію в поліматичному колі, як він не був вченим, але звичайна людина з обмеженим харчуванням і інтелектуальним голодом. Це ідеальний портал класики. Це як підручник. Я ніколи не подорожую без досвіду, якщо я боїться бути застрою в аеропорту.
Колекція творів Jorge Luis BorgesЦе те, що дуже важко знайти за визначенням: літературний автор, який думає в абстрактних категоріях (єдино інший такий автор, який я прочитав – Станіслав Лем). Це чисті філософські експерименти, які чарівно представлені в ігровій літературній обстановці.
Боргс є математичним філософом, першим і останнім. Звертаємо увагу на класифікацію «Латинська Американка» та про своє походження та особисте життя: треба протистояти спробам зібрати його в соціально-культурному середовищі; він максимально універсальний. Дуже добре читати оповідання від часу, щоб побачити, як можна поєднати літературу та філософію.
5 чудових книг для розвитку та освоєння мозкових ресурсів7 книг Шалва Амашвілі, які слід читати кожному з батьківІсторія приватного життя, Том 1-4 Методологія істориків шкіл Анни базується на прозаїчному побуті, далеко від сенсаційних історичних подій і фактів - які правила, що відбувалося, що війна, геополітична ситуація і т.д. - ці речі здаються науковими темами, але насправді це, власне, журналістика.
Андалальний підхід є значно більш точним статистично, оскільки він вивчає ряд надійних фактів, а не особистостей, біографій, або кількість воєн (на добу слід орієнтуватися на цукровий діабет і джеми трафіку, а не сенсаційні ааркові атаки або площинні аварії). Таким чином, замість вивчення історії Риму з точки зору Цезаря та Помпеї ви дізнаєтеся про повсякденне життя, сукупність законів та митних відносин.
Я прочитав і репрочитав ці п'ять томів за останні 25 років.
Джерело: Ideanomics.ru/articles/8065