Чому варто читати? Ці 10 причин переконають вас, щоб забрати книгу відразу.

Доведено, що читання є чудовим способом підтримки психічної чіткості протягом усього життя. Люди, які читати, швидше за все, мають успішні кар'єри, мають кращі сімейні стосунки, виглядають молодшими і живуть довше.

Журналістка, письменник і блогер Анні Мульлер написав вірну визнання книжкового коханка, який розповідає, як ваше життя змінить під впливом книг. Таким чином, вимкніть телевізор, прихуйте пульт дистанційного керування та ознайомтеся з іншими причинами, які ви повинні почати читання.

Хочу зізнатись. Я звик.

Це відбувається практично для всього життя. З Я був дитиною. Я повинен запитати на допомогу. Але я не буду.

Повернутися до книжкового магазину. Я повернусь до бібліотеки. Повернутися до моєї нескінченної лінії електронних книг. Я повертаюся до моїх натовпованих полиць.

Вони знають мене. Вони люблять мене. Ось все мені потрібно. Чому варто зупинитися?

І чому б не почати? Коли ви читаєте більше, зміни життя. Ось як це відбувається.

1,1 км Ви знайдете безпечний спосіб, щоб уникнути з ладу, стресів і благополуччя вашого життя.

Не потрібно ввімкнути таблетки або спирт. Збережіть свої гроші. Купити книгу або завантажити кілька електронних книг з тисяч безкоштовно доступних книг. Загорніть його в історію. Загублений в іншому світі. Вони переїхали з голови до голови книги.

Це швидко. Економічний. Це мобільний: ваш особистий маршрут втечу, коли світ нестерпний.

І хто б подивився на вас лише читання книг? Я не можу сказати нікому, що дійсно збирається. Я обіцяє.

2,2 км У вас є сім'я.

Гаразд, я знаю. У вас є батьки і, можливо, брати, і у вас є ціла пучок тіней, дядьків, дідів.

Не може.

Можливо, ви відчували себе в цьому світі. Проксимус

Якщо ви дійсно є, або просто відчуваєте, що ви не вписаєте в свою сім'ю, ви можете стати улюбленим читачем і знайти нові родичі.

Це глобальна, повністю відкрита і справді красива сім'я.

Сім'я читачів. Поціновувачі книг. Літературні наркомани. Бібліофіли. Станьте одним з нас, і ви знайдете душі в кожному куточку світу. Звісно, у нас є сигнальний акін для секретної сім'ї руки. Просто отримай книгу і почати читання. Це все, що потрібно.

Ми побачимо вас.

Ми дізнаємось.

Ми будемо там, коли вам потрібно.

3. У Ви станете частиною безчасної глобальної розмови.

Книжкові книги – це спосіб, який ми зв’язуємо з нами. Це також спосіб спілкування між культурами, країнами, соціальними класами та групами.

Книги дозволяють нам ввести інші життя і світи ненав'язливо, але з повним зануренням.

Я, дивний.

Ви ніколи не хотіли б бути кимось іншим, піти кудись іншого, піти через те, що ви не могли б мати досвід у вашому житті?

Всі книги. Ви все ще чекаєте?

4. У Ви навчитеся говорити красиво.

Читання є найбільш безболісно, щоб поповнювати словниковий запас, поліпшити вашу форму і розширити граматичну компетентність.

Ви можете дізнатися більше про те, коли ваші друзі роблять помилки у статусах соціальних медіа. Ви можете зафіксувати їх. Ви завжди мріяли.

5. Умань Ви будете любити черги, зупинки і очікування номерів.

Це може стати точкою повороту в житті. Замість амбулаторного змикання від стопи до стопи, манжети і зважування, або висловлення гнів і невдоволення в будь-який соціально прийнятний спосіб, ви можете просто ... читати.

Ви просто витягуєте цікава книга з вашої кишені або сумки, і у вас є розваги, спілкування та інтелектуальне стимулювання всієї пляшки.

Мій друг говорить про читання дає їй "здатність бути щасливою в будь-який час, десь, навіть коли очікування триває нестерпно довго".

Це суперпотужність, що кожен потребує.

6. Жнівень Вам буде приємна людина.

Ви не можете бути приємними, але інші обов'язково не будуть.

Ви ніколи не були жертвою расизму, насильства або бідності. Ви не можете знати, що це подобається, щоб постраждати від неправдивої любові. Може бути легше критикувати, ніж симпатувати.

Читання не змінить, що повністю (ми "критикометр" все ще в хорошому стані, і це після десятиліть постійного читання), але це допоможе вам думати перед судом.

І симпатія без мислення.

Якщо ви відчуваєте інші життя через книги, ви починаєте бачити інші життя у світі. Ви не знаєте про раніше.

Ви отримуєте трохи більше розуміння. Більше відсотків. Трохи менше «по відношенню до них» і багато іншого «ми всі разом. й

7. Про нас Ви дізнаєтеся багато.

Навіть якщо ви читаєте наукову фантастику, ви можете дізнатися досить багато про культурні впливи, відносини, історія, страх, людська психологія, різні прояви духу, наслідки війни, способи, в яких роботи беруться по всьому світу, а трюки, за допомогою яких супергероїди керують збереженням своїх клоаків чистою.

Це все дуже корисна інформація.

Бажаєте дізнатися більше? Читати популярну наукову літературу. Біографія, історія, книги про поточні події. Ви можете пропустити поточні книги. Про сучасність читайте в історичній літературі.

Філософія. Психологія. Мемойр. До-й-й-книжки. Якщо вас цікавить щось, ви можете знайти книгу про це. Або цілий розділ книг.

І якщо ви не можете, можливо, ви повинні його писати.

8. У Ви знаходите, ніж ви думали.

Якщо ви не звикли до читання, ви думали, що ви були досить відкритими, правильно?

Приїжджайте, вказавши її. Я не сміється.

Ви думали, що ви знали багато, мали великий погляд на життя, і досить точне уявлення про те, як працює світ. Тоді ви почали читати.

Не змінювалася ситуація. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. А потім одна з ваших рідних читання порадувала вас.

"Ви повинні його читати", - сказав він. - Це чудово. Дійсно.

Ти зробив.

І все різко, ви зрозуміли, що ви думали, так знайомі, що ви були 200% впевнені, що ви не були дійсно вірними. А потім ви відчуєте мозок починає тріщини.

І коли світло вдарив тріщини, ви побачили істинний стан вашого розуму: тьмяне, пилоподібне, переливаючи величезною кількістю припущень.

Ви зберігали читання і тріщини отримали більше. Один за одним, ці припущення зникли. Більше світла. Повітря було очищено.

Ви запустили популяризацію свого розуму з різними речами: зображення, розмови, ідеї, дані. Поезія. Прагнення життя, які ви пройшли через книги. Атмоції, які не належать тобі, але що ви відчували, якби вони були власними. Реальні речі з реального світу замість сміття витрат і очікувань.

9. Навігація Ви відкриєте творчий початок.

Коли ви заповнюєте ваш розум зі свіжим матеріалом з усіх цих книг, щось дивне відбудеться.

Ваша думка пробудеться.

Насправді креативність - це можливість зробити з'єднання. Всім людям, які вроджені в бізнесі з'єднань ми любимо. Вони мають велику базу даних і не хвилюються про зберігання інформації окремо. Вони дозволяють поезії бачити науці. Вони дадуть віру і історію повісити разом.

Вони розуміють, що категорії можуть перекриття. Ми використовуємо для маркування речей: це дає нам ілюзію розуміння, але це часто протипродуктивний.

Читання допомагає розбити етикетки.

Читання допоможе вам заповнювати ваш розум з будь-яким числом джерел і дозволити всім красивим речам перемішати і виробляти щось нове.

10. Ви будете розвивати свою фантазію і перестати боятися бути дивним.

Коли ви читаєте книгу, яка є продуктом уяви когось, ви починаєте довірити себе і використовувати її більше.

Яка красива ідея використовувати мозок для всіх своїх божевільних, відлякуваних, дивовижних потенціалів.
Читання допоможе вам зробити це. Якщо ви думаєте, що ви дивилися, просто ознайомтесь з деякими висновками або наукою.

Звичайно, ви хочете читати далі. А ти гонна до неї. І тоді ваша фантазія міксує те, що ви читаєте з реальним життям, додає її до вашої унікальної колекції інформації, досвіду та освіти. Хто знає, де це призводить?

Не хочу знати?

Так чому б ви не відкрили книгу ще?

І пам'ятайте, що люди, які читають книжки, завжди будуть керувати тими, хто дивитися телевізор! Мотивування, це не так? Я хочу, щоб забрати книгу, яку я не читав вчора. І купити пару десятків ще додатково до неї.

Відповідайте цю відзнаку з друзями і дайте їм знайти причини, щоб почати читання!

через takprosto cc