Як не втратити гроші на першу покупку книги в форматі EPUB і що неправильно в книжковій торгівлі

Покупка першого електронного книги в форматі EPUB
Я розумію, чому багато людей все ще віддають перевагу паперовій версії.

По-перше, головне попередження про те, що запис було написано.
Не завантажуйте книгу на комп'ютер / гаджет.
захищена технологією DRM в форматі EPUB перед
Як не отримати ідентифікатор Adobe і зв'язати його з вашим пристроєм!

Зв'язок з іншим потенційним клієнтом замість вигідного замовлення, який завершився приємною бесідою і питанням на його складі: «Чому, маючи такі розробки і такий досвід, ви все одно не запустили повноцінного власного бізнесу, щоб втілити свої ідеї в життя?» Щоб остаточно знайти силу, щоб розпочати, він запропонував, що я «покинути мій мозок» за допомогою абсолютно неймовірної книги про стартапи і навіть кинув посилання на це диво. Насіння впав на запліднену грунт і я вирішив, якщо я не прочитав цю роботу, то хоча б закрили через. Я не дуже впевнений, що можливість передачі західного досвіду в суверенну російську реальність, але в сучасних умовах я думаю більше і більше про наступні шляхи значну частину моїх друзів і почати свій бізнес за кущом, скориставшись плодами глобалізації.

Так я натискаю на посилання з наміром здійснення покупки, а потім я втрачу в свободу вибору. Книга була доступна в двох версіях: друку і електронній формі. З бажання зберегти гроші і зробити насильство на власний мозок якомога швидше, я вибрав другий і вирішив, вперше в моєму житті купити щось, яке можна завантажити в торренті безкоштовно. Виявляється, що є підводні камені вздовж шляху і не точно де ви очікуєте, щоб побачити їх. В результаті перша покупка може зайняти набагато довше, ніж поїздка до сусіднього книжкового магазину, а на виході за значні кошти ви отримаєте обмежений продукт. Про те, як мінімізувати шкоду від процесу покупки і буде обговорюватися під кітом. Ті, хто вирішив прочитати статтю до кінця, також познайомитеся з думками про сучасний стан справ у сфері продажу електронних книг, а якщо тема впливає на когось, крім мене, то обговорювати її в коментарях.

Перше знайомство з EPUB і продавцем.
Звичайно, запах свіжої друкарської фарби, м'яке іржі сторінок в комфортному теплому стільці, відмінне, але метафізика - метафізика, а ялинка - патологічна! Плюс, електронна книга може, в теорії, бути придбана набагато швидше, ніж паперова версія, і якщо ви не маєте справу з фантастики, може бути ряд додаткових непереборних переваг, пов'язаних з взаємодією продукту.
Так ви вирішили придбати електронну версію. Ви, хто придбає, тому що ви хочете бути громадянином, щоб подякувати авторам за свою татанікну роботу і ви лаціна, ризикувати отримати черв'як винагороду, витрачати час на пошук і завантаження піратської версії. Але виходить, що реальність дає нам свої сюрпризи.
Один з найбільш поширених форматів тепер є, мабуть, EPUB, добре, принаймні я ran в цей варіант. Намагатися купити цю книгу на Озоні під керівництвом мене до http://www.litres.ru/. Добре, так що це буде. І я дізнався про два можливі варіанти: папір і електроніка. Друга була трохи дешевше – тридцять відсотків. Проведення мого серця я вибрав його, але спочатку я вирішив прочитати тестовий розділ, наявність якого є правилом хороших манер при продажі книг. У моєму випадку, незважаючи на дуже високу ціну, продавець не турбувався, щоб викласти половину сторінки. Ну, я купую книгу про рекомендацію, це не важливо мені. Але ось точка «стабі змісту», хоча б структура книги зрозуміла. Я щасливий натиснути на посилання і отримати тільки назву книги як винагороду. Хм. Я відхиляв ідею, що продавець повністю вийшов на покупець, бо я пообіцяв, що книга подарувала мені розум. Можливо, один з способів, в яких вона збирається досягти цього, є недоліком контенту. Правда є дуже переконливим, що якщо ви вважаєте анотацію на сайті, книга займає рівно одну сторінку. Не більше, не менше. Може бути написано на папітру.
Нарешті, я помітив трохи знака, що говорить: «Ця книга захищена DRM». Ось я нарешті розумію, що я отримав, але я ще не знаю, як. Я підсвідомо відчуваю, що я повинен зупинитися і здаватися до піратів, але національна російська особливість, craving для rake, запобігає мені це, а замість того, як я стикався з Вікіпедією, де я дізнався:
Технічні засоби захисту авторських прав (ДРМ - Управління цифровими правами) - програмне забезпечення та програмне забезпечення, яке навмисно обмежує або ускладнює різні дії з даними в електронній формі (копіювання, модифікація, перегляд тощо), або дозволяють відслідковувати такі дії. DRM - це набір систем контролю доступу та контролю доступу.
Варто визнати, що продавець зробив все, щоб розірвати покупець від незворотного акту покупки. Він чесно попереджає на сайті, що придбана книга буде недоступна для читання на більшості гаджетів-читань, тому популярна в Росії, і для читання на смартфонах і планшетах доведеться поставити додаткове програмне забезпечення, і зареєструвати (як пізніше він вийшов довгий і нудний).
Неважливо, що я витягнув кредитну картку з великих штанів і почав купувати. В першу чергу все добре пішли, крім того, що я мав ввести деякі екзотичні дані при покупці його, які я ніколи не просила на інших сайтах.
Але замість моєї книги в кошику до мого облікового запису л.ru надійшло перераховані кошти, і мені довелося перезапустити книгу і після цього зробити покупку. Але це слово для дрібних речей, але, нарешті, ви можете прочитати покупку! Не існує декількох хвилин. Це не було. Найдовша частина була просто початком.

На сайті замість посилання накладає напис, що завантаження заблоковано. Я шкода. Ну, принаймні один погляд на фолію! Я вирішив розпочати використання кнопки «Читати онлайн» і отримати заяву замість тексту, який сайт не збирається підтримувати читання цього формату. Я дивлюся, чому ця кнопка не повинна бути заблокована!
Так не існує іншого способу, потрібно спробувати завантажити покупку якось на комп'ютері і читати там, обходячи замки. Як виявилося далі, замок формальний і видалений за допомогою ticking в полі «Завантажити книгу, підтвердити свій обліковий запис ID Adobe». Але досить поставити з причини. Продавець просто хоче відхилити себе будь-якої відповідальності, якщо ви завантажуєте файл (як я дуже сильно зробив) попереду часу. Далі є найважливішим.
Я знову зроблю. У будь-якому випадку, не завантажується на комп'ютер / гаджет, який захищений технологією DRM в форматі EPUB, перш ніж отримати ідентифікатор Adobe і не зв'язувати його до вашого пристрою, інакше книга буде читати тільки на цьому пристрої. Навіть якщо ви зробите це пізніше, він не збереже ситуацію.
Застосовується для електронних книг, технологія безпеки DRM дозволяє теоретично встановлювати та читати завантажену книгу на шість пристроях, але знищувачі хочуть переконатися, що ви можете встановити лише на пристрої, які належать вам особисто. За замовчуванням, вони вірять, що ви особисто користуєтеся тільки комп'ютером (гаджет), на якому ви завантажили, але все ще залишаєте вам можливість "tag" інших пристроїв, таких як ваш. Як це передбачено лише один спосіб – ви повинні зареєструватися з Adobe, отримати обліковий запис в Adobe ID, а потім зв'язати цей запис на комп'ютер. Посилання на комп'ютер є обов'язковим кроком, оскільки ви можете зареєструватися принаймні десятки записів, але тільки один одного може бути прив'язаний до одного комп'ютера і в іншому випадку. Як зареєструватися і зв'язати описано тут:
http://www.litres.ru/pomosch/kak-skachat-i-chitat-knigu-s-drm-na-komputere/
Крім того, процедура отримання ID може поєднуватися з установкою English, Українська, Français... Програма, в якій ви повинні прочитати цю книгу. Особисто я не маю проблем з оформленням ID і встановленням ADE, які не можна сказати про підключення до комп'ютера.

Помста відхилених часів.
На всі мої спроби виконати цю операцію за описом в наведеному місці, програма видала це вікно:

Тут я вперше змушений похвалитися сайтом збуту – вони не лежали, щоб створити чат, в якому навіть навколо півночі я зумів знайти нудний працівник. Для початку вона запропонувала перезавантажити комп'ютер, який, звичайно, не привезв ніякого результату, ніж втрачений час, після чого раджу розібратися з часом системи.
Далі танці з тамуру дійсно показали, що це проблема. З одного боку, нездатне ставлення до часу нашого улюбленого уряду, а з іншого боку, незрівнянне життєздатне привітання майстрів, які сприяють технології DRM, які, очевидно, дуже обережно, не здатні читати свою книгу за межі країни придбання, і, можливо, навіть рідну часову зону. У той же час вони, як письменники вина, не хочуть відслідковувати кулі нашої влади, які проходять зараз взимку влітку, потім до літа взимку, потім замерзають її, потім розморожують її.
В цілому я мав не тільки вибрати часову зону, яка відповідає Москві, але і здійснити точну синхронізацію з часом в Інтернеті.

Р

Картина для Win XP

У результаті цієї операції час став цілою годиною, відмінною від поточного Москви, але «програма можливого супротивника» прийшла з цього до безпрецедентного захоплення і прив'язував свій комп'ютер до ID на першій спробі!
Нарешті, я зміг відкрити книгу, яку я купив, але я не зможу його читати на будь-якому пристрої, крім мого комп'ютера. Більш того, в найближчому майбутньому я збираю, щоб зробити довгий зайвий серйозний оновлення мого комп'ютера — поставити додатковий гвинт і розширити пам'ять принаймні 12 гігс, які призведуть до того, щоб проникнути на мій старий XP, який більше трьох і половина не може бачити за визначенням. Це не той факт, що захоплююча книга визнає такий оновлений пристрій і хоче прочитати на ньому.
Я можу ствердити, що книга була дійсно вибуховою, ударивши мій мозок до його читання.

Чи є щось неправильне з консерватором?
Я не знаю нічого про бізнес, але на мій погляд, зайвий життєздатність майстрів, які використовують технологію DRM, боляче власний бізнес.
Ускладнюючи процес завантаження книг, тиснення використання придбаного продукту в область, вони знижують їх прибуток. Продавці, які отримують величезні прибуток від продажу, не шукають підвищення сервісу. З метою розширення можливостей електронних книг, які можуть бути для користувача пара замовлень більше зручного, ніж друкованих видань.
Покупці, які оплачені HUGE гроші за книгу, не тільки дуже обмежені у використанні гаджетів, на які вони можуть прочитати її, але також повинні використовувати програму з надзвичайно низьким інтерфейсом та функціональністю на рівні програм довго забули Windows 3.1.
Замість турботи про зручність користувача та зменшення вартості товару, надприбутки від продажу витрачаються на нескінченні позови проти порушення авторських прав. Гентльмен не хоче стикатися з правдою - вони самі стимулюють піратство, поставивши своїх клієнтів численними slingshots.
У язиччю став рекордні компанії-монополи, але навіть вони діляться з лугами книжкових крильок. Різниця між вартістю придбання QUALITY ліцензованого диска і переходу на концерт 10 або більше разів, а різниця між добре розробленим папером і манжетом електронних примірників книг 30-40, добре, максимум 50 відсотків !!! І це незважаючи на те, що вартість виробництва і розподілу електронних копій може бути тисячою, якщо не десятки тисяч разів нижче друку паперової версії.

Ось кілька заходів, які я буду застосовувати в місці жиру, мереживних книг, котів для розширення правових продажів і в кінцевому рахунку збільшити свої власні прибутки.
  • Зменшити ціну електронних книг без мультимедійного контексту – десять разів, як друк.
  • Я познайомлю добровільну сертифікацію книг за класом, залежно від зручності, передбачених користувачем. Книга повинна бути розміщена ікони, що вказують на те, що вона має і покупець вирішує, яку версію купити - чіткий текст, текст з ілюстраціями або він готовий платити додатково для мультимедійного та інтерактивного компонента. Для бізнесу, технічної, дитячої літератури, це може значно збільшити зручність роботи з книгою. Засвідчення є добровільним - не потрібно засвідчувати, але тоді вам доведеться продати книгу дешевше, тому що покупка його читача на ризику.
  • З метою створення зручної та функціональної офіційної програми зчитувачів для різних операційних систем буде виділено частину надлишок прибутку.

Ось приклади додаткових можливостей:
  • Наявність таблиці змісту, що містять посилання.
  • Наявність тестової безкоштовної глави, щоб ви зрозуміли стиль і якість перекладу, мінімум.
  • Гіперпосилання.
  • Якісні зображення.
  • Мультимедіа Можливості: Звук і анімація.
  • Наявність розділів (наприклад, програмний код), які можуть легко копіюватися з книги.
  • Завдання з прихованими рішеннями та випробуваннями на матеріалі, що надходить.

Зазначені вище заходи, на мій погляд, можуть стимулювати створення книг усього нового рівня, за які користувачі згодні платити більше. Підручники, дитячо-освітня література, технічні роботи стануть не тільки книгою, але й нашим другом і викладачем. Прийняті ціни підвищать кровообіг і роблять піратське копіювання безоплатно. Потрібні платити п'ятдесят рублів, ніж мати ризик зловживання вірусом, або отримати проблеми з законом.
Що ми зараз? Ліцензійні книги – це ті ж піратські книги, тільки вони зручніше читати, і ви повинні купити коту в сумці, так як в більшості випадків неможливо ознайомитися з змістом перед покупкою.
Результатом є те, що продавці втрачають прибуток, автори комісій, покупців за багато грошей отримують коту в сумці, що дуже незручно використовувати для його призначення. Насолоджуйтеся тільки піратами і величезним штатом юристів, заробляючи хліб і ікрою для боротьби з піратами. Чи є правильний підхід?
На жаль, це тільки мрії. У той же час, перше бажання я мав після читання платної книги, на скріншот і переклад принаймні в DjVu. Як мінімум, що ви можете прочитати без обмежень, і після того, як хтось не зупиниться там і ставити його в торрент-файли.

П.С. Я взяв цю статтю до навчального матеріалу дещо умовно. Для зняття удару першого досвіду знайомства з новим виробом є більша категорія для чайників з чайників. Початківці дуже часто роблять однакові помилки і тільки вони можуть описати їх у всіх тонах. Для того, хто пише статтю на тій же темі з висоти свого досвіду, «ліві речі», які новачки стикаються просто не видно.

Джерело: geektimes.ru/post/245504/