Життя в болі – результат вибору.

Біль робить нас значущими в очах. "Я страждав, тому я живу з причини!" Біль робить нас "чистими" в очах інших: "Хто страждав" Так це автоматично хороша жінка! Нема нічого сказати про чоловіків! Чоловіча страждання і втрата роблять його супер сексуальними і привабливими в очах жінок! У причинах, що відбувається в житті потерпілого, ніхто навіть не намагається гасити! Біль і страждання виправдовують наше сучасне щастя. «Я щасливий, бо я страждав!» Сфера цієї віри, стереотип величезний! Це національна, і навіть я б сказав, планетарні ваги! І мій улюблений Ізраїль - міжнародний чемпіон в цьому випадку. Всі наші свята - це історія болю, страждання, рабство і жертва, крім того, з'являються чітко і чітко проходити від покоління до покоління «так що вони не розслаблені» і просять непотрібні питання. А потім в кінці його, "Нехай їсти це все, і ми будемо раді!" Інформація про щастя, викликане стражданням і болем, сидить в нашій ДНК, як банк меду, навпіл з тарою - і без того, добре, не дозволяє виходити з цієї отруйної хутричної тампони, намагнічує більше і більше подій в неї, змушуючи нас жити наш особистий "День гороха".

Подолаючи біль і страждання є потужним самомотиватором, з яким ми покажемо себе: «Я перехоплюю це, тому я сильна і в цілому героя». (І я був так багато мого життя, переповнено і знову, розповідаючи історію мого образу.) До того, як я був випущений, не розуміючи, що я завжди був безкоштовним! Ну, що сталося! Шукайте, скільки психологів, тренерів, спадкоємців працюють з цим інструментом - запитайте клієнта до переліку і розповідайте всі ситуації, коли він переживав складні події, підсвідомо КЛІЄНТУВАННЯ стереотипу в ньому: "Ви хочете бути щасливими?" Сплачуйте за страждання першим! А про психоаналіз, коли клієнт за роки розриває своїх ран і дивиться на винність – не кажу нічого! Я був дуже струнким, плутаним і навіть вирощеним струнким підходом до загоєння: У нас є всі досвідчені багато реінкарнацій і досвідчені все. Проксимус Покладемо «торн» частини душі в місці, і все разом зосереджуємо, як збільшити подарунки, які ми отримали і починаємо жити максимально і повністю, в поінформованості. Привіт! Чи не шкодуєш? А ручки? Я зустрілася з мною, "О, вона так бідна, вона була дуже багато! І такий герой - так справляється! Не ми?! Ось де починається головне. Що я писав цю статтю для: Ми зробимо те, що ми хочемо. Але свідомо. Я маю на увазі, я не захочую вам, щоб відмовитися від вашої терпкості і відмовитися від болю. Має важливу роль, що не пов'язана з щастям. І звичаї, разом з стереотипами, а також нав'язуються на нас, і наш персональний "вирощувати багато років праці" не буде змінюватися відразу. Я запрошую Вас звернути увагу на ці стереотипи, які страждання є крутим і зрозумілим, що вони приваблюють нові і нові болі і причини вашого життя (як і до життя ваших дітей і майбутніх нащадків). Я запрошую вас бачити, що життя в болі (повертюра, самотність, депресія, хвороба, в досвіді нових і нових знарядь та інших «блуків Дестини» є результатом вашого вибору. Тексти пісень, а це означає: І якщо ви думаєте, що ви повинні страждати трохи більше, зробити це! Але не скажеш про себе оповідань: Я хочу жити по-різному, але я не можу нічого робити!

до О, я хочу так багато партнерства, oh, я не маю часу прямо зараз! Так, і немає чоловіків навколо!

«О, я хочу бути здоровими, але послуги лікаторів дорогі, і у мене є всі гроші, витрачені на наркотики. й

Ще недавно я поговорив на мій улюблений клієнт (ви знаєте, всі мої клієнти ЛЮДЕЙ), який проходить через складну ситуацію для нього, коли його тіло хворий, тому що він не з жінкою, з якою є добре, але є невелика дитина там, і вибір дуже важко. Розглянувши ситуацію з усіх боків, глибоко усвідомивши ціну на будь-який вибір, Він сказав, я розумію. Але я хочу тримати, поки я не можу, поки мій син виростає трохи старше і може отримати через наш розрив. Я не суддя або суддя. Як показує приклад свідомого рішення. Оприлюднено Mary Maor P.S. І пам'ятайте, що просто змінює нашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: mery-depsames.blogspot.com/2016/05/blog-post_10.html?spref=fb