Поїздка в Байкал. Час 10

Продовження поїздки в Байкал.

Читати попередні частини поїздки:

Подорож на Байкал. частина 1

Подорож до Байкал. частина 2

Подорож до Байкал. частина 3

Подорож на Байкал. частина 4

Подорож до Байкал. частина 5

Подорож до Байкал. частина 6

Подорож до Байкал. частина 7

Подорож до Байкал. частина 8

Подорож до Байкал. частина 9

Трейл з трьох

Проходимо до підніжжя гори, вздовж добре-троденного шляху в щільний ліс. Перед скелелазінням ми зустрінемо постером, що вказує на маршрут сходження. Так, цей причіп називається «Трійським Шляхом». Ми бачимо карту маршруту. Потім шлях звужується до ширини однієї людини, і ми йдемо в ланцюжку. Я щасливий, щоб дати хлопці попереду, я не подбаю, що частина групи я піду. Але для новачків я знаю, що завжди легше йти вперед. Відповідальність за тих, хто приїжджає ззаду, дає міцність і полювання добре.

На схилі є крутіше, але ми проходимо через ліс протягом тривалого часу (близько 3-4 годин).

Моя фітнес відчувала себе, і в певній точці я перезапускав їх і втратив погляд групи. Не потрібно частих зупинок на сходженнях. Вони досить заважають, збивають ритм потоку. Як я прогулявся на трасі Everest Vitya Olifirov (колишній сходження, сніговий стрибок). Він навчив мене піти на великі гори. Він не ходив швидко. Скоріше, він пішов повільно, але як танк. Його швидкість не змінилася від висоти гори, ані від кута нахилу і схилу.

У новачків перший гамбл. Після того, як явний, недбалий дихання, який, як його швидкість, як його ентузіазм, сильно залежить від нахилу шляху. У майже прямій місцевості люди кидаються на біг. Під час підйому, вони манять і прагнуть знову сидіти, розслабитися. Я повинен сказати, що цей роговий ритм проходить, якщо ви йдете багато. Ви розвиваєте контакт з вашим особистим потоком, а потім важливо не заважати цей потік, щоб перенести себе.

Це як у великих категоріях... «Перший чоловік обирає шлях, а потім спосіб обирає чоловіка. . . ?

Поблизу виходу з лісу розтягують скрабні ділянки. Це сліди пожежі, які випереджали чоловіки, які зустрілися з нами в резерві. Погляд цих місць ще дуже драматичний, хоча це місяць і половина.

Після того, як ліс був над, почався марена. Це великі камені, які не так зручно ходити як в лісі, але цікавіше. Ви можете відчути себе стрибками тварин. Моє взуття було дуже правильним, а досвідчені гірські люди знають, наскільки чудово це – правильне взуття на шляху. Тому, я впевнений, що стільки задоволення, скільки я мав від переїзду на камені під скатним сонцем, нормальні люди в звичайній взуття не можуть отримати. Красивий! А при рідкісних стопах - чорниця на низьких кущах. П'ять і півгодини пізніше я був зверху.

Тут пана! Реальна вечеря! Мос ягуель, ягоди в пучках, гриби серед кущів чорниці, лінгону, чорниці, чорниці, низький кедарний шифер по периметру цієї величезної пікової рівнини. Висота тут 1800 м. Таран поширюється на відстань 5 км, а конус йде на горизонт. Ось чому це називається Святим Носом.

Я пішов глибоко в моху. Вона кладемо на землю і подивилися на небо. Моя внутрішня увага спостерігала за своїм почуттям. Після того, як маса піднятого тілесного матеріалу запалюється і занурюється, тікає під впливом тяжіння. Всі ці «зірки» відчуттів знизилися, пропускаються через шкіру і заливають водоспади в грунт незаймана. Стики були вібруючими, м'язи були дзвінки з різними голосами, клітки були світлими відкритими, знімаючи птахів в дику, і я зникла. . й

Немає нічого лівого з "ме."

фізичний пульсація життя, до якого само, здається, нічого робити.

Ми не створили. Ось імпульс, але я не. Це з початку фізичного світу, вона живе мене, так само як дихає мене. Я тут. Не всі. І це таке задоволення, щоб дізнатися про те, що це не так.

Якщо з тонкою голкою ми проколили чорний оксамит Всесвіту. І уявіть, що це отвір на високій швидкості, все йде через і нічого не залишається. Це така повна децидентована свобода, щоб відчути присутність себе самою самотністю і швидкістю проходження вражень, розсмоктування в порожнечі, для повної прозорості.

На мою думку, не вірно сказати: «Я дихає». Ні, що дихає нас. Будь-яка інша активність, яка викликає особу з префіксом «І», людина може перенести, припинити. І дихаючи, пульсація, він не може відкласти.

І ось чому життя нас живе. Це тільки після того, як ми приймаємо, що ми якось стали залученими. Незважаючи на те, що питання про те, що це добровільне або перцеве «ми», яке «не тіло» залишається риторичною. Але найкращі речі, коли ми не отримуємо у спосіб життя. І це, я повинен сказати, дуже важко для людей. Для того, щоб люди не порушували свою природу.

Не легко відпочивати з усіма вашими міцністю, в тих місцях, які не беруть участь в точці заходу (не думають занадто багато, і не мають хронічних бодібних затискачів). І непросто відчути лінію між застосуванням надпотужності, без чого неможливий розвиток, і не впаде до насильства проти себе.

Я проходив повну тягару. Так несподівано тут. Кольорові кольори ковроліну з низькою патчною ковролінною уявою. Червоний, салат, жовтий, помаранчевий. Осінь, не осінь. Літо в тундрі! Це так яскраве! І ягоди, ягоди... Багато ягід.

Дві години пішли і ніхто не вийшов з шахти. Я думав, що це дійсно складний шлях. І я вирішив знайти обіцяне керівництво джерело. Направляючи нас не вдалося, але приніс нам початок треку і пояснив маршрут. Це був день і шлях був дуже чітким - тому ми не всі плуталися.

Джерело знайдено. Виявилося озеро чистої води. Круглий як в казках, так і по периметру товстий, як і в шедеврах ландшафтного дизайну, пурпурної трави.

Як? Як вода тут на висоті 1800 метрів? Що треба бути! Це дійсно має бути дуже живою водою. Я на доріжці, як правило, ледь пити. Люди іноді плутають спорт і бодібілдінг з альпінізмом. Відповідні трекери ніколи не п'ють багато води по дорозі. Прогулянка і пийте багато рідин, людина потіє багато. І неналежна липкість тіла відволікає, створюючи дискомфорт.

Але тепер вода була дуже бажаною і неможливою солодкою. Як чудово хочеться чогось, щоб бути з цим бажанням, не поспішаючи позбутися від неї. Після всього, виконання бажання, як його вбити. Померти гинуть після інкарнації. В якості бажання перестати існувати більше. Його реалізація слідує від народження нової реальності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Після отримання п'яти і набравши маленьку пляшку, я ходив назад вниз плато до спуску. І ось Шаманка. Вона пішла, щоб зустрітися з нею, тому захоплено красива. Не можна було захопити її так багато, щоб почути звук свого серця. І звичайно, ми повернулися до джерела.

Я пропоную плавати. Ми прокочували один з пляшки з цією сильною водою, яка йшла через так багато шарів і сходження на таку висоту. Незабаром після Шаманки з'явилася розкішна жінка. Вона не була самостійною. Людина зустрілася на сходження. Вона так сяючий, що ви не можете зняти очей. І відчув він як справжній герой. Звичайно, вони мотивували один одного. Новинка енергії незнайомця, що робить те ж саме, що ми дуже багато в чому припускаємо нас в почуттях пізнаваної дивності. Це дуже чудовий і натхненний процес, який створює синергії. Це коли енергетична сума двох дорівнює три, тобто більше, ніж їх математично зібрані частини.

Ми в'язані з водою з весни, смугастий для цього задоволення розкішна жінка. Прийшов до Танцювального грі. Я був щасливим для них і для себе, що ця радість на горі може бути спільна з друзями. Так, вже друзі. Після того, як ми навчимося так багато про один одному, у наших вечірних дискусіях та досвідах від себе в діях, починаючи від практики вивчення світу, про те, що ви вивчаєте себе в перевантаженнях, у висновків, про себе та життя в цілому. Люди іноді не встигають познайомитися один одному в багато років життя разом.

Я радий, що зараз ми не можемо говорити про те, що ми не тільки будемо говорити про це, але і будемо мовчати про це, розуміння один одного. Ми зараз маємо спільну реальність в цьому досвіді. Хоча я розумію, що коли «поки люди ходять на один міст до одного села», це насправді «на десять міст до десяти сіл». Ми можемо збагачувати один одного з деталей наших доріг.

Люди об’єднуються трьома факторами: прийняття, спілкування та спільна реальність. У цьому трикутнику, якщо ви піднімаєте одну з кутів, підвищується якість взаємодії з усіма трьома сторонами. Якщо один параметр знизився, другий Відносини йдуть погано.

32344634

Танцююча грою сказав, що Веселка чекає нас в іншому кінці хребта. Де закінчується ліс. Це середина шляху, де було запропоновано завершити сходження для тих, хто має достатню висоту. Тут вигляд Байкал з висоти вже ретельно вражає. Так це стає зрозуміло, що дорога була гідна!

Ми все ще пройшли глибоко в плато, до краю, з якого відкривається вид на місця, де ми ходимо на катамаран. З цієї висоти ви можете побачити відстань, подрібнити в туману нічну сітку, кілометри на двісті або тристі. І там, ще далі, шаровані смуги гір, всі відтінки синього.

Плегені голі на м'яких мохах, їсти велику чорницю, ми п'ять плюс розкішний супутник пішли на спуск.

Ще раз, вони захопили погляди на озеро. Звідси озеро виглядало як аквамарин в рамі. Довгий напівкруглий згин берегової лінії залишався без сумніву, що Байкал був скарбом.

На шляху назад стало зрозуміло, що спуск часто складніше, ніж сходження. І я пам'ятав, що теж. Великі камені під вагою всього тіла іноді почали йти. Відрізки шляху на яскравий грунт розбили кожен зараз і потім. Знаходилися величезні муфти. Я не знаю, де стежка йде. Деякі з каменів, які не сприяли впевненості в дії. Як проходив Шаманка на них в такому безтурботному взутті? Я думав, шукаю її чешки. Я пишаю її!

Ми приїхали разом. І в одному преципітному місці, після того, як перевернути шлях, я почув крі за спиною: "Допомога!" Шукаю навколо, вона побачила її другом, поширивши її назад на схилі дрібних, але більшість ненадійних каменів, знизу. Ще один подих і скелі під ним починають розкачати!

Я стрибав і захопив її щиколоткою. Я поборовся тримати її руками, перестаючи ковзати. Дякуємо Богу, що заморожує, і тіло припинилося. Я навіть не спробую виглядати. Повільно перевернувшись до шляху, вона розкочувала трохи вище і вмітила її руки.

11 кращих місць в Росії

10 кращих туристичних книг

Через хвилину вона була на причіпі. У хулі. Ця хвилина перед чохлом була життям. Я почув її дихання часто. Немає слів. А що має сенс. Як ми дихаємо, ми дивимося один на одного мовчно. Я пропустив його попереду. опубліковано.

Продовжити. . й

Автор: Наталія Валицька

Джерело: valitskaya.com/wp/