Поїздка в Байкал. Частина 8

Продовження поїздки в Байкал.

Читати попередні частини поїздки:

Подорож на Байкал. частина 1

Подорож до Байкал. частина 2

Подорож до Байкал. частина 3

Подорож на Байкал. частина 4

Подорож до Байкал. частина 5

Подорож до Байкал. частина 6

Подорож до Байкал. частина 7

Подорож до Байкал. частина 8

Вознесіння як дослідження життєвих стратегій

Тривалий причіп.

Вранці, набуваючи в 6 ранку, у нас було сніданк, поміщено на сухофрукти, воду і пішли на сходження. Я поділився з людьми моїх секретів довгого сходження, тим, що мої викладачі давали мені і ті, які я відкрився на шляху.

Один з них, і для мене це основний, є тристороннім інтересом.

Перший лик пов'язаний з інтересами в місці: стежка, вершина, краса з висоти.

Другим є для того, щоб я поставив перед скелелазінням, і який я досліджував по дорозі, малюючи аналогії з життям і зіткнувся з проблемами на дорозі. Ви знаєте, ви можете вгадати на кавових майданчиках, до речі, деякі мої друзі хороші на ньому, ви можете вгадати на картках Таро, або ви можете вгадати на доріжки.

Третя особа зацікавить ваше тіло на шляху. Для того, як вона йде і як її можна захопити на дорозі, щоб дати їй відпочинок і розваги на шляху, з усіма існуючими ніжністю і подякою за неї, і в іншому випадку нічого нічого. В іншому випадку тіло буде відхилений і не буде йти далі, скажуть: Я не вірю тебе, майстер, ви катування мене і ріпакувати мене. Привіт! Я повертаюся і ви, якщо ви хочете, піти без мене.

Ось чому деякі люди не роблять його. Ну і не так, що не вистачає міцності.

Той факт, що хтось не має сил, – це “від розуму”. Якщо ви можете взяти крок, то можете піти. Шлях завжди повторюється одного кроку. Візьміть один крок і повторіть його знову і знову. Це природний. До речі, людська нога і ноги найбільш адаптовані до підніжжя - це найбільш природні рухи для тіла, як природний, як дихання себе.

Так, дихання! Дихання є однаковою довжиною інгаляції за кількістю кроків і тієї ж різновиди. Потім тіло надходить в режим метро, а потім важливо не заважати своїм думкам про його - "Я можу, не можу." Для того, щоб бути в ньому, в тілі, бути присутнім в тому, що відбувається тут і зараз. Більше процентів у відчутті, ніж у світі думки. Довірте ваше тіло більше ідей у вашій голові. Небезпечно бути в голові. Все, абсолютно все, травми виникають в момент, коли людина залишилася в свідомості. Він може піти на мікросекунд з «гере» неприйнятно більшого відсотка, більше, ніж допустимо, і в цей момент потрапив, застигнувши в відділення або гірше. Біль повернеться до тіла. Це дуже переконливе.

Навіть болючий старий вік серед людей – це спроба тіла повернути майстра, який завжди “покарання” в його спекулятивних світах, через почуття болю. У присутності Життя, принаймні до «фінішу» дайте йому одну останню шанс бути присутнім. Ваше тіло завжди допомагає, пам'ятайте, що.

Вона допомагає, коли вона болить, вона допомагає, коли вона хоче щось. Подарує ворожі сигнали на «розміщених індикаторах», щоб не пропустити момент «поповнення енергетичних ресурсів».

Слухати тіло мудро. Соматичний інтелект є жителем, ніж голова, якщо тільки тому, що він набагато старший, ніж мозок. І він зарекомендував свою мудрість, утворивши вас у вомбі, подякував Богу, без найменших перешкод ваших думок. Саме тіло відновлюється від втоми і після порушення цілісності (зловживання). І, помітка, не консультує з вашим розумом.

Корисно для консультації з власним тілом. І лікуйте його повагою і турботою про тендери, як найважливіший учитель у вашому житті. Як навчатися вчителям східних традицій. Коли ви робите, ваше тіло займе вас, де ваш розум ніколи не мріяв, і ви отримаєте більше, ніж ви очікували.

Ви можете очікувати, що ви знаєте в минулому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Насправді це те, як більшість людей живуть. Вони живуть без життя – з їх спиною до майбутнього, і світ дзеркальний, ви знаєте. Він як людина, як він. . й

Що було моє слово перед сходженням. Тексти пісень, а це означає: І я тримала думки про це, як ми проходимо внизу рівнини. Частково розподіляйте свої результати.

І замість очікувань краще зустріти світ у всіх його непередбачуваності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Питання та проблеми, які виникають. Ви можете помітити, що більшість людських страхів не реалізовані.

Уявіть чоловіка, який живе у страхуванні, його внутрішня армія. І не вистачає ресурсів для реальних звершень, адже весь час знаходиться на охороні і обороні, а на це йде абіс енергії. Або, якщо він думає про очікування і мрії, то він «кредити» увагу на свідомо ефемерні проекти (експертизовані небезпеки або нереальні мрії), і його увагу тече з сучасності – він тепер не має енергії в «гері».

Не вистачає. Хронічно не вистачає, і це не факти його життя, але ставлення його розуму. Якщо розум немає в «нині», то немає «будинку» — це «не вдома зараз, зателефонуйте пізніше», і це найбільший недолік, який заплутується з предметами та предметами зовнішнього світу. Цей недолік не вилікується будь-якими зовнішніми факторами: матеріальні товари, комфорт, придбання, подарунки, прикмети уваги когось до себе.

Все це, звичайно, витяжає «туристу через віртуальні світи» в даний момент, в короткостроковій раді існування. Але коли отвір «в голові», то він, не розуміючи її присутність в господарстві голови, не закриває зовнішній вигляд.

І навіть чесна радість над зовнішніми подарунками буде флотувати і скінченно. Він знову потрапляє в свій базовий емоційний стан, з якого його життя зароджує. Хтось знову повертається до сумності, хто в тривожності (відсутні причини), хтось в агресії, шукає ворога.

«Що відбувається, коли нічого не буває?» – улюблене питання Сергія Стекалова. Коли він вивів семінар, він не відразу прийшов до кола, і коли він прийшов, він сидів і за дуже довгий час не опублікував слово. І навіть, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні І ще 10-20 хвилин, болючий для людей, це знову і знову. По суті, він дійсно "покинути нічого". Він жив так просто в колі, тільки повністю і вагомо присутні в кожному моменті.

У цей момент більшість учасників майстер-класу «право в тому випадку» почали відчувати винність. Ще однією частиною є тривожність, деякі занурення, і досить кілька порадують або ніжності на всіх це безглуздий спонтан, але дуже живо, чесний емоційно-чуттєвий процес, читайте в обличчях, жестах і постуреях, і особливо в спробах контролювати емоції одного з спокійним зовнішнім виглядом.

Нагороджує кінець тиші, який він провів без анонсів, спонтанно, він може попросити питання голосно: «Що відбувається, коли нічого не буває?» або не попросіть його і продовжуйте, як би нічого не сталося, до словесної поведінки семінару – до лекції або до обговорення. Наприклад, «Що буде твій ранок?» або «Чому ти і що відбувається зараз? й

Тепер людина, коли він не в «нині», - це увага в минулому або в майбутньому. Він має дуже мало енергії, це наслідки необґрунтованих енергетичних витрат і спонсорує свою увагу не актуальними темами, але ті, які не перебувають в житті в даний момент. Від таких необґрунтованих витрат він відчуває себе бідним і позбавленим уваги в точці простору, в якому він присутній.

Ми можемо отримувати повну енергію життя тільки від сьогодення.

З патологічною стратегією «не будучи в даний момент», – не дуже зрозуміло, чому не вистачає щастя в житті, силі, енергії, ентузіазму, мужності, і все, що можна отримати в житті, отримавши його від себе, просто будучи і жити в «нині».

Ті, хто не може бути в даний момент, і більшість з них, завжди мріє бути коханим. Це, хтось інший, хто любить їх спонсорувати їх енергією. Я маю на увазі, думаю, що вони витрачають всі підрозділи своєї уваги думки про речі, які ще не є, або вони не є. Поки вони повторюються у діалогах керівників та подіях, які ніколи не відбуваються в реальності. В той час як сновидіння або «експерти» продовжують займатися всіма видами неспроможності і продовжують «армувати». Вони не розуміють, що їх життя, в реальній реальності тут і зараз, просто НЕ. Не одне кохання. Є тільки один в них, який може бути симпатичним, і це симпатія, яку вони будуть розглядати любов, а потім вони будуть відхилені, що «дія милосердя» завершився несподівано. І одна з них чуйно котирування: «Ми несемо відповідальність за тих, хто тамед. й

Як я можу сказати? І так і ні.

Всі ці формули щастя і нещастя, миготливий через голову в короткому кліпі. Я не скажу, що це тирда для людей, перш ніж сходження, інакше вони вийдуть з своїх тіл і поселилися міцно в своїх головах, намагаючись дивитися мій фільм. Ні. Продовжуємо працювати з фільмом.

Додаткова інструкція: Я забуваю, чому вам потрібна головка. Нагадуємо, що голова необхідно вивести висновки і приймати рішення, решту вашого життя потрібно повернути на тіло.

«Я теж їсть в ній». . . ?

Я перерву до закінчення: Це також про фізичність. Коли ви їсти в ній і "все інше" (дівчина просить) - це тіло занадто! Так, так, це робить. Голова також входить до складу тіла. Але це її друга функція.

Іноді люди відчувають себе, як вони мають головний біль. Цей біль часто не має фізичних причин. В принципі не існує нічого. Голова не живіт. Це означає, що якщо у вас є головний біль, знайти не-про-ниву тему, яку ви, як правило, спинитися в мозку, і дозвольте йому пережити всі залучені. І найголовніше, це те, що ви думаєте про цю історію. І відійде біль. Ви можете експериментувати.

Більша частина. .

Ви можете носити дві пари тонких шкарпеток тим, хто має підозру, що ви можете натерти ноги на шляху. І при найменшому натяку натирання, ми зупиняємось, знімаємо наше взуття і приклеюємо патч, не чекаючи на тертя, щоб сформувати в цьому місці. Ми приймаємо багатошаровий одяг, щоб ми могли роздягатися на шляху і вдяганні на стоянках. Як ми йдемо? Кожен вибирає власну швидкість, не пристосовуючись до інших. Шлях вгору - один.

Доповідачі пояснюють особливості стежки і особливо цього шляху:

«Доріжка називається Трейлом Судів. Ви часто думаєте, що вершина буде досягнута, але будуть тераси за ним і будуть далі вершини. А потім, коли ви нарешті досягнете наступної вершини, див. довгий, довгий гребінь, ви відкриєте, що це лише половина шляху.

Гірський 1800 м і якщо ви відчуваєте, що достатньо для вас, ви можете повернутися до табору і готувати вечерю для всіх. Плюс карма буде розраховувати. Коли ти повернувся, будьте обережні! У лісовій частині гори є ризик втратити, якщо на виворітній частині гори йти на правому схилі на інший горж. На гірській річці. По дорозі, немає іншого способу. В іншому випадку ви повинні знову повернутися і вниз, але зліва. . й

30 Дивовижні місця, які повинні відвідатиДе піти на листопадні канікули

Він приділить стільки уваги цьому відхилень по неправильному шляху і розповість про це в такій деталь, що наш розкішний, дійсно, повторить цей «смак». Висловлення уваги. Це як життя. Де на увазі йде енергія.

А люкс - вона дуже енергійна жінка!

Продовжити. . й

Автор: Наталія Валицька

Джерело: valitskaya.com/wp/