Поїздка в Байкал. Частина 3

Продовження поїздки в Байкал.

Читайте попередні частини поїздки: Подорож до Байкал. частина 1

Подорож до Байкал. частина 2

У другій половині дня ми зібрали табір і покопали, симетрично розподілялися по боках катамарану, і плавили. Виявлені піщані береги зустрілися з затишністю лагуни стартували в складках гір. На шляху до наступної парковки ми були дуже запрошені на острів - дуже маленький, скелястий мальовничий острів з високою травою, березами, кедрами і горою в центрі, що пропорційно його розмірам. Якщо ми щасливі, ми можемо бачити печатку.

Коли ми вийшли там, ми побачили знак. Свята Єлени - відвідування заборонено. Ми посміхалися, і тепер був знак нашої розкоші. Ми витягували на суші катамарану. Тут учасники, за попередньою угодою в повній тиші, розкидані навколо острова, щоб знайти свою точку Доброї сили і бути там самостійно, слухаючи енергії цих місць, їх значення, і Бог знає, що ще сила може зловживати людину самостійно, в дикому місці, оточеному чистою водою Baikal. Припинено час.

Після виїзду зі Святої Єлени ми досягали наступної зупинки. Ми пішли уздовж піщаного пляжу - дорога була перехрещена мальовничим струмом, обрамлена незабутньою і яскравою салатною травою. І всього два метри від води, все переросли ягідними кущами і кущами і чагарниками.

Смородина - пюре, так як у нас є в Україні в приватних двориках на хороших власників, ожини, лохини, чорниці, чорниці, чорниці, кісточки чергуються солоними, проходячи батон один до одного. Але не вдалося встановити табір тут - це місце також царство мурах. Якщо хтось довгий час вішати біля деяких ягідних кущів, то після того, як він танцював «подарунок духам цього місця» з полодженням, стручкою і стручкою.

Штани тут серйозні - тайга, великі і укуси.

Ми проходимо на кілометр до тих пір, поки не вийшли з антової території. Місце було пишним, з красивими, облаштованими хвилями і сонцем, сріблястими княжками, схожими на інсталяції деяких кам'янистих эрій-сучасних художниць. Ці природні скульптури взяли такі живі пози, які я хотів би сидіти і поговорити з це дерево як дух місця. Дерева, яка залишила свій земний вік, який, як це, самостійно завоював друге життя, в новій формі тут на березі, надихнула захоплення і називається для контакту.

Ми сидимо між ними. Вогнетривкий поруч, тайга запечена в вугіллях, відкриваючи такі троянди. Я не знаю, що люди називають «ясними трояндами», але ця їжа могла б добре назвати те, що - ці ясенні бампи зовні, всі відтінки сірого і рожевого кольору, всі відтінки рожевого, всередині. Натиснувши їх, як насіння в Україні.

Практично синхронно, вся команда, приготована рухом, отримала насіння і правильно розгортаючи її пальцями, ядро соснового горіха натискається на мову. Спочатку не було легкого, але ще в машині на довгому шляху до озера, учасники почали тренуватися відповідально, щоб п'ятий день вони отримали помітну майстерність. І звичайно, це смачно.

Увечері ми побачили мотострілечку на відстані, заголовку до нас. Гостям - запас берегової охорони. Він сказав, що так як ми не риби тут, ми не повинні мати ніяких великих проблем. Для відвідування Trans-Baikal Reserve ми маємо офіційну дозвіл на поїздки. Шаманка подала її згідно всіх правил, це, звичайно, не зовсім в цих місцях - але поруч.

Я сказав, що ми будемо спілкуватися, це не перший раз, коли я маю справу з прикордонними охоронцями або деякими іншими представниками органів влади, «Що дає сенс, дати папір!»

Гурт був трохи нервовим. Папір був прикрашений на нашій Шаманці - її ім'я допомогли бути спокійним, тому я вирішив бути застарілим.

Незрівняні хлопці вийшли з човна, запровадили себе і сказали, що тут не вдалося дістатися. Я також запровадив себе, я хотів би ввести себе на ім'я в органи влади, і відразу ж вийняти «дорогі штани» і попросити їх зробити те ж – показати документи. Я насолоджуюся читати свої імена голосно, трохи повільно, якби я спробував запам'ятати їх.

Але знову сказали, "Що не можна зробити тут."

І ми продемонстрували їх з паперу і розповіли їх. Вони сказали, що ви можете, але не тут, тут карта, і тепер ви в зоні, де ви не можете, ось ваш дозвіл на цю область позначений, що ви не можете. І ми сказали, так як це на нашому дозволі, це означає "майбе". Вони дивляться на один одного, як блондинки.

Захищаючи заказника наполягають, що це неможливим і зробив його тяжко, холодно, без посміхання на всіх, сподіваючись налякати нас на те, що потрібно платити. Отже, це - найдовші команди молодшого з них, він бере форму і починає заповнювати акт на світле ім'я нашої Шаманки про порушення.

Я продовжую посміхатися безтурботно і одночасно старатися на «ясних фалконах» з прямим поглядом, що зазвичай виправдовує людину, і він намагається дивитися, як ніби він хоче приховати кудись, щоб вийти з погляду. Я ніколи не перестаю дивуватися, але з якоїсь причини, більшість людей, коли хтось дивиться на них, так само, як і у випадку, починайте відчувати себе винним. Хоча якщо ви подивитеся на домашній, дуже відіграли кошеня, то він точно буде грати і з усіма хвилюваннями, кинути себе на обличчі.

І я сказав,

до Немає грошей.

І додано:

Приїжджайте до нашого багаття на ніч, ви все ще буде нудно.

Вони просять, після довгого паузи:

Дами, що я можу принести тебе... Як ви пити пиво?

(Ведіть до нашого керівництва не п’є пиво)

до Не пити алкоголь тут. Сік і шоколад.

Я хочу, щоб люди були героями і дати нам можливість зробити добре. Хоча з конусами і ягодами, зберігати їжу, звичайно, не вдалося конкурувати на всіх.

Коли хлопці відпливли, учасники зважали рельєфом і розповіли про свої почуття про матерію. Слід зазначити, що наші діалоги в Колі дещо відрізняються від звичних дискусій в дусі «які думають про...».

Ці діалоги базуються на різному принципі: «Чому відчувається те, що...» Це правда, що у нас люди, почуття, що виникають у нас, як живе енергетична відповідь. Емоційний інтелект є еволюціонально набагато старше психічного мислення про речі.

Так, про зовнішні події, почуття виникають перед думками, а тільки тоді людина має необхідність заспокоювати їх в голову. Почуття є первинними, вони так сильно первинні, що вони, як ніщо інше, роблять нас живим – ввімкніть, збільшуйте і дайте міцності: і влада думають, в тому числі.

страх, страх, страх, страх, страх або страх. Що навіть якщо ми рухаємо нас емоційно з-за кордону, то він негайно передбачає нас в дії, або принаймні, у виправданні, ці раптово активовані реакції.

Люди так довго забути, як приділити увагу почуттям, що може здатися, що вони забули, як їх відчувати, так як багато моїх колег напишіть, але це не вірно. Це не так – люди не забули, як відчувати почуття, вони забути, як їх відчувати.

Я зателефоную хвилі, яка народився в середині грудей по черзі, потім почуття, потім емоції, і хоча це не зовсім те ж саме. Епіцентр енергетичної хвилі має одну локалізацію в середині грудей, він не народився в голові.

Людина соціюється з безтурботними педагогами, часто уникає почуттів і емоцій, але вони все ще захоплюють на даний момент. З'ясувавши сильні почуття, він задовольнить зусиль відрізає потік так, щоб він не в них і починає їх - почуття, щоб подумати, що дає йому розумний вигляд. Але що може виглядати мудрість часто розкриває психічний страх. Почуття - це сила, і люди бояться влади, особливо власні.

Так люди не забули, як відчувати почуття, вони бояться їх. Люди бояться бути присутніми в почуттях, вони забули, як жити в почуттях, враховуючи її небезпечне. Вони не повинні бути присутніми. Вони пояснюють те, що вони бачать, вони мріяли або пам'ятають речі, які не були тут і не зараз, і часто навіть не з ними. Це те, що вони бояться відчуттів, і розвивалися в них стратегії - пропустити почуття, лукати на почуттях - пояснити, що-небудь, але в них.

Це, за короткий момент, людина, навіть найдріша і стебла, ловить емоції від того, що відбувається, і відразу починає перевести її в голову, пояснюючи себе деякою концепцією від минулого його емоційного ставлення до (...) поганий словами, так як якщо він виправдав себе для того, щоб мати живу емоційну реакцію на щось, або розмиті обставини для своїх почуттів.

І тепер, на даний момент, на момент контакту з генезом, живим і реальним презентом у людини, знову приховує за гагабайтами слів в голові, іноді захоплюється його страхом і часом його радості.

Так, якщо люди не можуть перенести багато енергії, а отже навіть з позитивними почуттями вони роблять те ж саме – жити трохи, а потім намагатися говорити, або навіть об'єднатися через слова, які ламають їх зсередини. Грунт живлення. Я лякаю. Що буде щось. Що нічого не буде. Не захочеться страх.

З'явився на щось велике: велика любов, великі гроші, великі можливості. Груша, що має і не має... Цей список може піти назавжди, і це буде все, щоб уникнути зустрічі. З огляду на зміни сил. І людина не знає нового себе, яке з'явиться після цього засідання. Невідома страшна.

Що робити, якщо вона довіряє силі? Якщо ні? Якщо ви замочуєте свої почуття, нехай емоції триває, то є багато сил. Більша відповідальність – хто хоче?

Є міст, де зустрічаються дві душі.

Ваші емоції є показником вібраційного балансу або дисбалансу.

Багато сил - це велика кількість сил - це ще одна якість і інша глибина життя. Далі людина в середині. Головний герой свого кіно. Він уважний, все тут, тому що ми не знаємо, що за межі, дуже високий стан. Але ви повинні отримати рубаний, втратити довіру і... ви можете дізнатися, як падати з великої висоти. Чим більше «погано втратити» опублікований

Продовжити

Читайте попередні частини поїздки: Подорож до Байкал. частина 1

Подорож до Байкал. частина 2

Автор: Наталія Валицька

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: valitskaya.com/wp/