Нове захворювання громадян – вічне працевлаштування

Назад колоніст Omid Safi розповідає про нове захворювання громадян – вічне працевлаштування.

Кілька днів тому я бачив мій друг. Я припинив запитати його, як він зробив. Він дивився на мене і, нижуючи голос, збиваю, я так зайнятий... Я так зайнятий... так багато збирається."

Майже відразу після того, як я побігла в інший друг. Він змащував те ж саме: "Я так зайнятий... Що робити сьогодні? й

Ці люди сказали мені в втоми, розбити голос.

І це не тільки для дорослих членів сім'ї. Коли ми переїхали на Північну Кароліну, ми були вражені на напрямку шкільної системи. Все було добре, поки її дочка колись зробила захворювану матір'ю: «Я можу тільки знайти 45 хвилин перерви в два тижні». Весь цей час я повинен мати час для гімнастики, потім для фортепіано і вокалу. Я просто так зайнятий ...

У нас дуже рано розвивається деструктивна звичаї перевантаження.

Але чому ми прагнемо до цього життя? Чому ми робимо це для себе і наших дітей? Як довго ми забули, що ми людські істоти, не машини для завдань. Неважливо, що життя ми живемо і яку професію, ми ніколи не встигли зупинитися.

Я вірю, що постійний трудовий режим є захворюванням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли комп'ютеризація почалася в '50-х, ми подумали, що ми будували всі ці речі, щоб ми могли працювати менше. Ми думали, що вони полегшать наше життя. Однак не існує релаксу і багато вільного часу, що запаси електроніки мріяли. Це тільки гірше.

Люди, які вважають себе «елітом» суспільства, не можуть малювати чітку лінію між роботою та життям. Вони працюють ввечері і до тих пір, поки вони щітають зуби. Смартфони та ноутбуки зробили наше життя нескінченним офісом. Після того, як наші діти знаходяться в ліжку, ми знову працюємо.

Моя особиста проблема - це електронна пошта. Повідомляємо мене, як avalanche, і я пообіцяю майже щодня, щоб заявити jihad завтра. Але це було багаторазово протягом багатьох років поспіль.

Але чому нам потрібна все? Я можу зрозуміти робочі люди, які працюють 14 годин на добу, бо це єдиний спосіб, вони можуть годувати своїх сімей. 20% американців працюють до середини дня тільки для годування своїх дітей і оплати за їх сімейні дахи. Ми навіть їсти сито, тому що ми не встигли приготувати щось їстівне або навіть трохи корисно.

Але не повинно бути.

Для того, щоб жити повноцінним життям, нам необхідно мати можливість зосередитися і жити свідоме життя. Дорогий друг на вулиці? Візьміть п'ять хвилин, щоб зупинитися. Оздоблений звітом? Ви заслуговуєте на те, щоб зробити чай і спілкуватися з колегами. Ви хочете бути з сім'єю? Вимкніть смартфони з Інтернету. Не купуйте iPad. Не розміщувати телевізори в усіх кімнатах будинку.

Якщо ви можете дозволити це, не внесіть до списку. Якщо ви живете свідомо, ви завжди знаєте, що і в якому послідовності брати. Тексти пісень, а це означає: І що не встигло, то фізично не вдалося керувати. Вивчіть допитування.

Я не маю ніяких магічних рішень для вас. Все, що я знаю, що ми втратимо здатність жити воістину життя людини. Для роботи та техніки потрібні різні підходи. Ми хочемо, щоб жити значущим життям, відчувати почуття громади з іншими, відпочивати і залишатися максимально спокійною, зберігаючи мотор або розумову активність.

Наше суспільство потребує загоєння. Але ліки тільки подумати про своє життя, попередити і свідомо відмовитися від речей, які не є хорошими для вас, але це тільки займе енергію і час. Дізнайтеся, щоб зменшити кількість завдань в день, не збільшуватися. Видання

Джерело: ліфтинг.com.ua