кишечник: метафізичні причини захворювань за авторськими експертами

У вас є проблема кишечника? Розглянемо метафізичну (суб, психічний, емоційний, психосоматичний, підсвідомий, глибокий) причини захворювання кишечника.

Володимир Н. Волкова пише: Доведено, що близько 85% всіх захворювань мають психологічні причини. Решта 15 відсотків хвороб психічно пов'язана, але це посилання ще буде встановлено в майбутньому. Серед причин захворювань, почуттів і емоцій займають одне з основних місць, і фізичних чинників - гіпотермія, інфекції - діють по-друге як тригер.?

Доктор А. Менегетті, у своїй книзі Психосоматика, пише: «Захворювання – мова, мова предмета». Щоб зрозуміти хворобу, необхідно розкрити проект, який створює суб’єкт у своїй несвідомості. Другий крок, який повинен прийняти пацієнт, полягає в зміні. Якщо людина змінюється психологічно, хвороба, будучи аномальним перебігом життя, зникне.?

Це те, що світові експерти в галузі та авторів книг на цій темі напишіть про це.

Загальні проблеми кишечника

Ліз-Бурбео, у своїй книзі Ваше тіло говорить “Любо себе!”
кишечник починається після дванадцятипалої кишки і закінчується анусом. Він складається з тонкого кишечника, який грає важливу роль в поглинанні поживних речовин, а товстий кишечник, який грає важливу, але набагато менш помітну роль. У товстому кишечнику деякі види їжі, нарешті, декомпозиції і решта води поглинається, фекс набуває їх звичний вигляд. Це водойма для травних відходів, тобто що організм не потребує.

Емоційне блокування

Якщо проблема виникає в тонкому кишечнику, вона пов'язана з нездатністю людини для вилучення з повсякденного життя і поглинати те, що йому корисно. Якщо потрібен глобальний підхід. Він часто відхиляє все, що відбувається, якщо він не задоволений деякими тріфлями. Вони кажуть, що вони роблять слон з гори.

Проблеми товстого кишечника виникають, коли людина чіпає до старих ідей або переконань, що вони більше не потрібні (констипція), або занадто швидко відхиляє ідеї, які можуть бути корисними для них (діарея). Він часто стикається з основними протиріччями, які не засвоюється. Цей тип людини, як правило, опиняється замість того, щоб бачити позитивну сторону ситуації або особи.

Чоловічий блок

Проблема кишечника передбачає, що ви повинні навчитися живити себе з хорошими думками, а не витрачати енергію на страхи і сумніви. Ви не повинні бути боїтеся з матеріалом, що падає. Спробуйте вірити, що у вас є божественна природа і що Всесвіт піклується про все життя на цій планеті, включаючи вас. Позбутися від старого, щоб зробити кімнату для нового.

Диертикуліт - запалення дивертикуляту, або невеликої судинної протрузії стінки кишечника. Симптоми цього запалення - біль в нижній частині живота і висока температура. Можлива також подача. Ця хвороба більш схильна до чоловіків. Симптоми дивертікуліту дуже схожі на симптоми апендіциту, тому іноді проводиться неправильна діагностика.

Хвороба Крона, також відомий як ilbititis, - запалення ileum, останній сайт тонкого кишечника. Зміщення цієї хвороби може бути дуже гострим і схожим на апендицит, але найчастіше вона починається повільно і злегка. Основні симптоми початкової стадії хвороби Крона є постійними або міжмітентними діарею, що супроводжується болем черевної порожнини. Розвиваючи, це захворювання приймає хронічну природу і дає безліч ускладнень. Людина, яка страждає від цього захворювання, повинна негайно позбутися від замок і зупинити почуття відхилити або, навпаки, відхиляти все. Він дуже боїться, не будучи зверху, не зустрічаючи очікувань тих, хто любить.

КОЛИТІС - запалення слизової оболонки товстої кишки, найдовший і найважливіший район товстої кишки. Colitis супроводжується гострим болем черевної порожнини, діарея, чергуючи з запором, важкою загальною втомою, іноді переривчастою лихоманкою.

Гастроентерит має подвійне метафізичне значення, оскільки це запалення як шлунку, так і дрібного кишечника. Симптоми гастроентериту - блювота, діарея і біль у животі. Проблема є більш значущою, так як мова йде про ураження двох органів одночасно, тобто близько двох разів більше страхів.

Бідо Бачінський і Шарамон Шаля, у своїй книзі Рейки: Універсальна енергія життя, писати:
Запалення сліпого кишечника: Як і всі запальні захворювання, це свідчить про реальну проблему, яка блокує життєвий потік життя. Нерідко ця проблема приховує загальний страх життя. Не закрийте себе на події життя, подивіться її в очах, приймаємо її, дайте їй потік вільно.

КОЛІКІЇ, КОНТРИБУЦІЇ: Крампси і колікти завжди вказують на на натяг, який виник внаслідок скління вже досвідченими етапами розвитку. Є застібка, яка судомно намагається вирішити. Вам необхідно дізнатися про те, що не потрібно для вашого розвитку. І натяг підніме на власній або навіть не виникає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Катарак товстої кишки: Можливо, ви були дуже строгі і замовляті батьки, і як дитина ви відчували великий тиск і приниження від них. Так було певний страх власного особистого розвитку, часто ви просто граєте роль, щоб порадувати. Якщо вам потрібно багато теплоти, замість того, щоб провести власне життя, ви скажете іншим людям. Уважаю себе. Якщо ви приймаєте і любите себе, ви станете дійсно безкоштовним і більше не залежать від інших. Тоді ви будете знати, скільки радості в житті.

Валерія В. Синельніков у своїй книзі «Чисте Ваше захворювання» пише:
кишечник символізує засвоєння нових ідей і думок, а також можливість позбутися від усього старого і непотрібного.

За словами Сергія Коновалова (Енергетична інформаційна медицина згідно з Коноваловом). Зцілення емоцій:
товстий кишечник ПОЛІТЕКА:
Причини. Шарування застарілих плутаних думок закупорює канали для видалення токсинів. Ви застрягаєте в в'язкому квадрі минулого.
А лікування. Медитація, тренування м'язів, релаксація, робота з книгою.

Непристойний товстий кишечник синдром:
Причини. Інфантил, низька самооцінка, схильність до сумнівів.
А лікування. Використовуйте методи для нейтралізації негативних емоцій і залучення позитивної енергії через спосіб життя і книгу.

Louise Hay у своїй книзі «Здоров’я себе»вказує на основне негативне ставлення (до захворювань) і гармонізуючі думки (відведення до загоєння) пов'язані з зовнішнім виглядом і загоєнням проблеми кишечника:

Інститин: проблеми.
Позбутися від позбавлення від всіх застарілих і непотрібних.
Гармонізація думок: Я відкинувся від старого легко і вільно, і радіє новому.

Коліти.
Нетримання. Символізує можливість легкої частини з минулим.
Гармонізація думок: Я є частиною чіткого ритму і потоку життя. Все йде за святою предестинацією.

Спасний коліт.
Змазка відпускає щось з рук. Безпека.
Гармонізація думок: Я не хочу боятися жити. Життя завжди дасть мені все необхідне. Це добре.

Колонка слизова.
Шар застарілих плутаних думок забивають канали для видалення токсинів. Ви застрягаєте в в'язкому квадрі минулого.
Гармонізація думок: Я забув минулого. У мене є чітка думка. Я живу мирно і радісно в подарунок.

Аноректальна кровотеча (перевага крові в калах):
Ангер і розчарування.
Гармонізація думок: Я довіряю процес життя. У мене є тільки праві і красиві речі.

У своїй книзі Психологічні причини захворювання, пише:
Невеликий кишечник (захворювання): Обов'язок робити невеликі речі, коли я хотів би зробити великі речі.
Негативне ставлення до жіночої роботи.

Колон (розшуки): Обов'язкове для того, щоб зробити великі речі, коли я хочу зробити невеликі речі.
Негативне ставлення до чоловічої праці

Редукція (проблеми): Порушення життя не призводить до бажаних результатів.
Обов'язки для завершення роботи будь-якої вартості.

Блискучий кишечник, колонна ураження: Багато загиблих.

Щільність кишечника (діє):
Постійний більРуельти. Безтурботність. Ангер в колективі
Уразкова кровотеча, розрив 12-типового кишечника: Помста проти колективу. Увімкнення небезпеки для насильства.
Проживання: Недовіра інших, страх, напруга.
Дисбіоз: Контрадикційні суди про діяльність інших.

ДіареяЛіз-Бурбео, у своїй книзі Ваше тіло говорить “Любо себе!”

PONOS є симптомом порушення функції кишечника. Діарея характеризується випуском рідинних або напіврідких плодів. Часто супроводжується біль в животі, схожим на кишку.

Емоційне блокування

На фізичному рівні діарея свідчить про те, що організм відхиляє їжу, не маючи часу, щоб засвоювати його належним чином. Він має про те, що він може бути корисним для нього. Він важко зрозуміти, що відбувається йому, він не бачить ніякого значення в ньому. Таким чином, він позбавляє себе від радості життя і практично перестає відчувати вдячність і подяку.

Почуття відторгнення і провини виникають частіше, ніж почуття подяки. Ця відмова відноситься до більшої сфери, що має і діє, ніж до сфери. Людина, яка страждає від діареї, бояється, що не має чогось поганого, занадто мало або занадто багато. Його гіперчутливість болить його: якщо він навіть найменший страх, він відразу відхиляє ситуацію, замість того, щоб пережити його і мати корисний досвід.

Чоловічий блок

Diarrhea допоможе вам зрозуміти, що ви не цінуєте себе достатньо. Ви думаєте, що ви не заслуговуєте, що вам добре. Але якщо ви не думаєте про себе, ви навряд чи можете очікувати від інших. Що йде від інших тільки тимчасовий.

Для того, щоб краще ілюструвати ці ідеї, я представлю Приклад з власного життя. Перш за кілька років після того, як я почав лекцію, перш ніж я пішов до подіуму, я завжди рубався. Я боявся, що я не відхилявся від аудиторії і т.д. Так перед кожним виконанням я мав бут діарея і довелося бігти до ванної кімнати. Моє тіло сказав мені, щоб думати про себе. У мене була думка про себе. Але в той час, здавалося мені, що якщо я оцінив себе, я не міг рухатися, розвиватися. Тепер я знаю, що я був неправильним. Я ніколи не припинив і ніколи не завадить шукати досконалість.

Bodo Baginski і Sharamon Shalila запис:PONOS: Це часто про проблеми, пов'язані з страхами. Ми знайдемо дуже чіткі і не дуже гідні вирази на нашій мові. І іноді ви хочете позбутися від чогось замість прийняття і переробки. Ви також можете не засвоювати нові враження, оскільки є занадто багато з них — наприклад, під час подорожі в незнайому країну. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так відкрийте їх без страху, подивіться на них і приймаємо їх.

PONOS, COLIT: У нормальних умовах наше тіло береться з харчового блиску, що проходить через тонкий кишечник, все необхідне і корисно. Решта переходить в товсту кишку, а потім знімається зовні.

Сильний страх і тривожність обов'язково впливають на кишечник. Такі люди мають відчуття небезпеки цього світу. Вони не готові приймати події від страху. Є навіть така річ, як «божественна хвороба» або «штани у мурах з страху». Це після того, як бісквітний розлад починається до деяких важливих подій (наприклад, студент до іспиту).

Недавній пацієнт прийшов, щоб побачити мене з дуже незвичайним захворюванням. Вона почала отримувати діарея, кожен раз вона залишила будинок. В той час як в квартирі вона відчувала себе чудово. Але як тільки вона пішла десь, її шлунок почав варити. Вона прийшла до мене на машині і відразу заспокоїлася, коли вона дізналася, що там був туалет в моєму офісі.
Після того, як зробити контакт з підсвідомим, ми дізналися, що причина такої діареї була прихована у страхі і тривожності для своїх дітей.
- Ви знаєте, що страшний час, вона сказала мені. Є так багато злочинців і злочинців. Я не знайшов себе. Я сидю вдома, як корова, тримати дітей біля мене і не пускати їх в будь-яку точку. Ось коли я спокійний.

Після створення нових способів поведінки за допомогою підсвідомого програмування припиняється бублінг в животі. Через місяць пацієнт знову прийшов до мене і повідомив, що протягом всього цього часу не було діареї.

Доктор Олег Г. Торсунов у своїй книзі «З'єднання захворювань з характером» пише:
ПОНОС. Фус, слабкість, холодне ставлення до людей. Груша, відчуття несправності, недбалості в усьому, включаючи їжу.

За словами Сергія Коновалова (Енергетична інформаційна медицина згідно з Коноваловом). Зцілення емоцій:
ПОНОС:
Причини. Політ і рейс з життя. Жорсткість, настій, бажання служити, сльозотеча, шиття.
А лікування. Експрес емоції в звуках, колір, медитація. Оскарження на книгу.

Louise Hay, у своїй книзі Заслужити себе, писати:
Діарея: груша. Refusal. Втеча.
Гармонізація думок: У мене немає проблем з поглинанням, засвоєнням і викидом. Я не згоден з життям.

Діарея (diarrhea): Відчай, пов'язаний з гострим бажанням позбутися від всіх неприємних речей одночасно; бажання бути міцним і показати свою міцність.

Запор

BRIDGE: Оскільки функція товстої кишки полягає в тому, щоб вивести те, що тіло більше не потребує, запор вказує на те, що людина чіпає старі думки, що він більше не потребує. Людина, в якому затримується тіло табуретка, часто спостерігає бажання сказати або зробити що-небудь, бо боїться не лікуючи або з'являються непристойні, бояться втратити когось або щось.

Також можливо, що він є маленькою особою, яка занадто прикріплюється до того, що він має і не хоче позбутися від того, що він більше не потребує. Запобігання може відбуватися, коли людина відчуває, що вони змушені дати щось – час, енергія або гроші. Якщо він віддає йому те, що він вимагає від нього, це з великим розмахом і тільки тому, що він не хоче відчувати провину.

Запобігання може постраждати людину, яка схильна до драматичної події його минулого і пов'язує з ним деякі ідеї, які не можна позбутися від. Стрес, викликаний неможливістю, щоб піти з минулого, викликає занепокоєння, темні думки, розрив, страх приниження і навіть заздрість.

Чоловічий блок

Якщо ви страждаєте від запору, ваше тіло говорить вам, що це час, щоб позбутися від старих вірувань, які більше не підходять для вас. Зробіть кімнату для нових ідей і можливостей. Ваше тіло говорить вам про те, що ви не зможете їсти нові страви. Те ж саме стосується ваших думок. Ви повинні лікувати занепокоєння, похмурі думки і обсесії як відходи і позбутися від них вчасно. Постійно затримуючи страх втратити когось або щось, ви тільки пошкодуєте себе. Спробуйте проаналізувати ситуацію і визначити, що ви можете втратити, якщо ви можете сказати і зробити те, що ви хочете. Цей підхід, безумовно, корисний.

Бідо Бачінський і Шарамон Шаля, у своїй книзі Рейки: Універсальна енергія життя, писати:
BRIDGE: І в цьому випадку духовна проблема проявляється себе ефектно на фізичному площині. Запор завжди працює з проблемою жаді, ви хочете тримати щось, не віддавати його, і часто це щось матеріал. Ви також знайдете, що важко відпустити старі ідеї, і це пов'язано з певною кількістю страху, що вражає репресію в підсвідомість буде поверхня.

Це те, як ви накопичили досвід, який ви не можете залишити позаду, і запор показує, що ви на рівні боді. І ось попит дуже чіткий: відкинути його! Щоб залишити за матеріалом п'ятидесятниці, залишити минулі, застарілі ідеї, залишити репресію в підсвідомих темах. Нехай ваш життєвий потік через вас і знайти свою впевненість і багатство.

BRIDGE: Затримка плодів в кишечнику символізує небажаність до частини з застарілими думками. Ви застрягаєте в минулому. Ви вважаєте, що обмеження і необхідність, і так що ви підсвідомо боїтеся відмовитися від чогось життя, тому що ви не впевнені, що ви можете потім зробити для цієї втрати.

Ви чіпляєте старі, болючі спогади минулого.

Ви можете бути боїтеся з закінченням відносин, які не дадуть вам нічого. Або страх втратити роботу, яку не подобається. Або ви не хочете залишити речі, які без використання.

Покинути всі непотрібні речі і зробити номер для нових. Скажіть, "Я позбавляюсь від старої та доробки для нового. й

Інколи запори відображають аварію і вітають за гроші.

Пам'ятки. дивнийй Жінка в її грудях прийшов, щоб побачити мене. З школи вона постраждала від тяжкого запору. Відносні засоби не допомогли. Вона рідко дала еноми, тільки в крайніх випадках. За допомогою сублімального програмування вона позбавлялася від одного старого і непотрібного переконання. І наступного дня кишечник почав нормально працювати.

БРИДГ:
Причини. Запобігання вказує на надлишок накопичених почуттів, ідей і досвіду, з якими людина не може або не хоче брати участь у тому, щоб зробити приміщення для нового. Неприпустимо, що частина з застарілими думками, життя в минулому, саркасне ставлення до сьогодення виражається в непротивності та репресивному стані.

А лікування. Фізичне навантаження, правильне харчування. Пити більше води, плавати. Медитація, тренування м'язів, релаксація, робота з книгою.

Запор: Відповідність пускати з застарілих думок. Це минуле. Іноді саркастика.
Гармонізація думок: Як я з минулим, нове, свіже життя надходить в мене. Я проходив потік життя через мене.

Анатолій Некрасов, у своїй книзі 1000 і One Way to Be Yourself, пише:
Запор – Можливо, особа, яка кладеться до минулого. Також варто звернути увагу на ваше тіло. Люди, як правило, не варто звертати увагу на очищення свого тіла - багато думок про те, що вводити в неї, і він може вивести його самостійно.

Запобігання сигналів, які необхідно регулярно оглядати комори вашої свідомості і очищати себе від старих помилок і ідей. Все протікає, всі зміни і потрібно сміливо вводити в життя нове місце, очищаючи місце для неї від старого.

Запобігання у дітей передбачає, що у відносинах батьків, у їх світогляді немає необхідної динаміки, вони живуть з старими ідеями, минулими досягненнями.

Необхідно знайти ті стандарти, які мають довгострокову версію. Час рухається, і людина стоїть або рухається повільніше, ніж загальний потік.

Запор: Скотч, самотність. Штам за результатами роботи.

Скупчення газу (метеоризм)

Гази, кластери: Іноді занадто багато газу накопичується в шлунку і кишечнику, викликаючи біль, пов'язок, здуття, коліки і навіть місцевих судомах.

Емоційне блокування

Гази утворюються шляхом проковтування повітря під час розмови або їжі. Скупчення газів означає, що людина турбується, що він боявся втратити щось або знайти себе в складній ситуації. Ця тривожність поступово накопичується і починає шукати вихід.

Чоловічий блок

Газобудування розповідає про те, що ви занадто хвилюєтеся. Ваш страх втратити щось або бути струнким. Подумайте про те, що ви вже не хвилюєтеся про майбутнє. Релакс, не намагайтеся клацнути на те, що ви отримали.

Бодо Бачінський і Шарамон Шаліла:
СПЕЦІАЛІЗ: Це зазвичай приховує проблему, коли людина небажана або не здатна ковтати щось, але не хоче її допустити і тому зображує процес, що ковтати повітря. Якщо ви не засвоюлися занадто багато чого, що ви не можете засвоюватися, і ви зараз ламаються. Візьміть лише те, що ви готові, і що ви можете перетравити. Прийміть себе, як ви і знаєте ваші межі. Нарешті скаже "Не" один день. Після того, як ви зможете знову розслабитися, і життя буде вільно протікати.

Метеоризм виникає, як правило, коли людина з'їдає занадто «свіжий» корм або багато різних продуктів.
- Ви знаєте, лікар, - сказав мені один пацієнт, "після читання вашої книги я почав уважно стежити за своїм станом і помітив своєрідність. Як тільки у мене є багато різних подій в моєму житті, особливо ті, які важко для мене перетравити, гази відразу з'являються і живіт набрякає.

Кращий засіб при метеоризмі - спокій і консистенція. Встановити цілі для себе. Активно формувати події і діяти. Але не береться занадто багато. Не спрей. І полегшити життя.

Метеоризм:
Причини. Складність, страх, нереальні ідеї.

Метеоризм: Скезінг. Груша. Нереальні ідеї.
Гармонізація думок: Я відпочивайте і дайте життя легко і вільно.

Гази (класники): Бажання змінити іншу людину своїми думками.

У книзі Олександра Астрогора «Конфесії заспокої» У дуже захоплюючій формі всі пори тіла розповідають про себе.

Ось чого говорить про себе:
Я поок і співати тільки душевні пісні, в яких чітко виражений настрій. На жаль, цей настрій людини з якоїсь причини завжди негативний, незадоволений, дратівливий. І коли ця критична маса почуттів накопичується в своєму тілі, то нічого не може запобігти мені від розбиття.

Я нешкідливий, ніхто ще не загинув, але у мене є летальна сила, яка може зіпсувати вашу репутацію. А людина зіпсує своє зображення, і я просто голосую його, наповнивши його запахом і значенням. Мій стейч характерний для ваших людських якостей.

Більшість моїх пісень є вашими непідставними думками і почуттями. Ви завжди подрібніть від вашого невдовзі, і тому обмивається в животі, і кожен обмивається супроводжується великою кількістю вітрів.

Я люблю говорити про ваші труднощі, які ви пригнічуєте себе. Хочу допомогти вам з цим, бо люди кажуть: «Поговоріть, не тримайте в собі, це стане простіше. й

Ви показуєте більше енергії та енергії, які ви відходите. Природні капелюхи спрагості. В результаті вакууму заповнюється І, Поок, стейка вашої душі.

Все залежить від міцності і якості вашого невдоволення і відродження життя. Велика кількість газу виробляється з дефіцитом ферментів, які розкладаються деякими цукрами. І ці ферменти є в достатку тільки у людини, яка має солодке серце, хто знає, як радіти, любов і погляд на життя оптимально. В іншому випадку, крім метеоризма, я можу викликати людину постійно лоп.

У шлунково-кишковому тракті засвоюються продукти харчування, але якщо ваш мозок, душа і дух не засвоюється когось або щось, то частина їжі, яку ви їсти, не можна засвоюватися, їжі декомпозиції, але не виходить з кишечника. Будь-яка декомпозиція починає обертати і випускати гази. Чим більше невдоволення і роздратування у людини, і навіть приправляється матом, тим більшим, більш вибуховим і піддаються його газам.

Також відомо, що надмірна кількість газу іноді випускають у дітей першого року життя з спастичним болю в животі. Кармально це свідчить про те, що дитина не схожа на методи та методи, які об’єднали своїх батьків, і тому його освіта і розвиток потребують більшої психічної енергії від батьків.

Анус (Проблеми)

Анус є остаточним відкриттям травного каналу.

Емоційне блокування

Оскільки анус є кінцевою точкою, на метафізичному рівні він являє собою кінець ідеї, відносин або будь-якого іншого процесу. Якщо ви відчуваєте біль в цьому місці, то це означає, що ви відчуваєте себе про бажання зупинити щось. Таке бажання є настільки великим, що ви буквально не можете сидіти ще. Свербіж показує незадоволене бажання зупинитися або закінчити щось. Блідінг має той же сенс, як кип'ятіння, але до цього також додано втрату смаку для життя, пов'язаних з небезпекою і розчаруванням.

Чоловічий блок

Не чіпляйте так багато до минулого, дайте собі кінець до чогось старого, щоб ви могли відкрити себе щось нове, але з радістю, любов'ю та гармонією з собою. Вам також потрібно усвідомити, що ви можете приймати рішення самостійно, без порад та підтримки інших. Поговоріть про ваш спокійний внутрішній голос, який ви сумніваєте себе. Скажіть його, що зараз ви можете подбати про себе і зробити свої власні рішення, тому що ви готові взяти відповідальність за наслідки.

Анус, прямої кишки символізують здатність позбутися від накопичених проблем, емоцій, повідомлень.

Гемороїди, абсцес, фістул, тріщини: Проблеми з анусом і прямою кишкою вказують на те, що у вас є труднощі позбавлення від старого і непотрібного в житті. «Екметіон» важко і болючий. Ви відчуваєте гнів, гнів, страху, провини про деякі минулі події. Ваші почуття тягарять неприємні емоції. Ви відчуваєте біль втрати.

Пам'ятайте один. дивнийй Я лікувався людиною, яка щодня лікувала, щоб звільнити кишечника, але при цьому невелика кількість слизу і газів вийшов з заднього проходу. Він був важким для того, щоб утримувати ці хірурги, і він сильно постраждав, тому що він був буквально «втомлений» в туалет.

Я помітив, що його анус і бовель проблеми пов'язані з його упередженим ставленням до багатьох речей в житті. Крім того, мова була часто повторюється з такими фразами: «Я не даю соромитися про все це», «Використовувати мене ас».

Позбутися від старого слід легко, приємно і безболісно. Налаштуйте себе ідею, що ваше тіло залишає тільки те, що вам не потрібно. Що таке життя. Тільки те, що гонщики і гонщики ваших саморозвитків ви. Не чіпляйтеся до старих речей.

Одного разу хворий прийшов, щоб побачити мене при запаленні прямої кишки. Коли ми виходимо до підсвідомості, щоб дізнатися причину захворювання, ми отримали цю відповідь: «Ви залишилися в одному місці». Для того, щоб знайти нову роботу, змінити стосунки з сім'єю. й

Анус (переїзд) (див. також "гемороїди")
Нездатність позбутися від накопичених проблем, відчуттів і емоцій.

Гармонізація думок: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Анус: абсцес (абсцес)
Агер на що потрібно позбутися від.

Гармонізація думок: Позбутися від неї відмінно в безпеці. Тексти пісень, а це означає: Мій організм залишає тільки те, що я більше не потрібно в житті.

Анус: свербіж
Почуття винності про минуле.

Гармонізація думок: Я щасливо прощати себе. Я люблю свою свободу.

Анус: Біль.
Почуття винності. Прихильник для покарання.

Гармонізація думок: Минуле. Я обрала любов і затвердження себе і все, що я роблю.

Анус: фістула.
Неповторне утилізації відходів. Відповідність до частини з сміттям минулого.

Гармонізація думок: Я щасливий, щоб стати частиною минулого. Я люблю свою свободу.

Задній прохід:
Свербіж: Загартування почуттям обов'язки
- тріщини: Ваш власний неоднорідний співак.

Лука Бресель

Набряклість кишечника становить близько чотирьох разів частіше, ніж виразки шлунка і зазвичай розвивається в результаті гіперсекреції шлункового соку, що надходить в дванадцятипалу кишку з шлунка. Хворий так орієнтований на деякі проблеми, які він буквально їдає себе. Він легко подразнений, відчуває себе одночасно і непривабливість і безпорадність. Він повинен висловити те, що він відчуває себе і спробувати прийняти себе як він, розпізнаючи складність процесу.

Язик кишечника: Якщо ви постійно приводите свою агресивність всередині, то натяг, затяг, страх і тиск виникають всередині. Вони починають вас зануритися. Який найкращий спосіб боротьби з агресією? Ви можете вижити, але ви можете тільки вижити, якщо ви не пошкодуєте інших людей. Або ви можете подивитися на неї акуратно, нехай це відбувається у вас – свідомо, не оцінюючи його або позбавляючи його. Потім ви побачите, що один день ваша агресивність з'їсть себе і поступово зникне і його симптоми на рівні боді.

Рак кишечника

Рак кишечника: Ангер. Порушення. Страхова думка про роботу. Визначте свою роботу.
Рак кишечника: Ангер. Порушення.

Сергій Н. Лазарєв у своїх книгах «Діагностика Карми» (книжок 1-12) та «Людина майбутнього».Основна причина всіх захворювань є дефіцитом, відсутністю або навіть відсутністю любові в душі людини. Коли людина кладе щось над любов'ю Бога (і Богом, як Біблія говорить, є любов), замість отримання Божественної любові він прагне щось інше. До чого він вважає більш важливим в житті: гроші, полум'я, багатство, сила, задоволення, секс, відносини, здібності, порядок, моральність, знання і багато інших матеріальних і духовних цінностей.

Але це не мета, але тільки засіб отримання божественної (true) любові, любові до Бога, любові до Бога. І де немає (true) любові в душі, як відгуки від Всесвіту, прибувають захворювання, проблеми та інші неприємності. Це необхідно для того, щоб людина думав, розуміючи, що він збирається в неправильному місці, думки, говорить і робить щось неправильно, і почати поліпшити, почати на правому шляху!

Є багато нюансів того, як хвороба проявляється в нашому тілі. Більше інформації про цю практичну концепцію можна знайти у книгах, семінарах та відео семінарах Сергія Лазарєва.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: zhalevich.com/procvetanie/zdravie/1057-metafizicheskie-prichiny-problem-s-kishechnikom.html