Спрощений Шанх Праксхаляна або покроковий метод виконання Праксхаляна

На запит читачів з'явилася стаття «Спрощена Шаньх Праксхаляна або покроковий метод Праксхаляна». Багато хто написав мені, що вони не можуть викликати блювоту в кінці процедури або не можуть запам'ятати вправи. Чи не так?

Я чекав на себе, і я сказав: "Ви можете це зробити!"

Я зробив 6 Пракшалан практики на спрощеному методі.

Нагадуємо вам про теорію. З Пракшаланом, весь шлунково-кишковий тракт очищається, а не тільки товста кишка, так як при звичайних процесах очищення кишечника. На малюнку зображено весь шлях, по якому вода солі проходить під час процедури.

фантастичний ефект даної очистки є фізичним явищем осмосу – коли концентрація солі всередині кишечника вище лімфи і крові, які взаємодіють з шлунково-кишковим трактом з усіх боків. І починається зворотний рух: вода з лімфи і кров починає проникати ззовні в кишечник. В результаті білі товстої кишки прекрасно очищають, так як вода змиває їх при русі зовні всередину! Цей ефект не дає ніякого іншого очищення!

Отже, починайте процедуру вранці на порожньому шлунку.

Крок 1.У 3-літровій банці ми готуємо саліновий розчин зі швидкістю 1 чайної ложки з невеликим пагорбом на 1 літр води. Температура води становить близько 40 градусів (соль краще розчиняється, і його корисніше пити теплою водою, щоб організм не відходив енергії на опаленні її).

Скільки води потрібно? На мінімум - 30 мл на 1 кг ваги, тобто вагою 50 кг, потрібно 1,5 л води, з вагою 70 кг - 2.1 л. Це мінімальний номер. Але перший раз обмежуйте себе цим, наступного разу ви можете збільшити кількість розчину для досягнення ідеального результату: який вид води ви п'є, ви отримуєте те саме на виході.

Крок 2.Пити 2 склянки розчину, близько 5-10 хвилин. Займіть поломку 5-10 хвилин, щоб вода почала «запустити» в кишечник. Потім пити 2 більше разів 2 склянки одночасно. В цілому ви будете пити 6 склянок протягом цього часу. Спробуйте ванну кімнату. Якщо так далеко неуспішна, то пити ще 1-2 склянки розчину.

Зазвичай рух кишечника починається 0,5-1,5 годин після початку процедури. Якщо після години і половина нічого не сталося, вам все одно доведеться робити вправи. Можливо, ваш кишечник дуже забитий, і ви не можете без допомоги!

Ось деякі вправи просто у випадку!

Не використовуйте туалетний папір! Найкраще використовувати теплу воду, щоб не було роздратування заднього проходу, після чого змащувати анус рослинним маслом.

Крок 3.Продовжити пити солону воду до її проведення. Якщо розчин п'яний все, а вихід не чиста вода, у вас є 2 способи:

Зробіть додаткову порцію салінового розчину на половину літра до літра, як описано в Крок 1. І продовжити процедуру. Зняти процедуру успішно виконано, оцінити себе і пообіцяти себе наступного разу, щоб очистити. Крок 4.Візьміть соду баню. 1 пакет соди розвести в гарячу воду в лазні. Якщо це можливо, лежайте за 1 годину. Сода і ванна продовжать процес очищення через шкіру, при розвантаженні нирок. Якщо у вас є високий артеріальний тиск або хвороба серця, подбайте про теплу баню. Будь-який, хто думає, що вони здорові, може зробити гарячу воду.

Крок 5. Пити стільки води, скільки ваше тіло просить.

Крок 6. Тепер потрібно щось їсти. В'яйте тільки кашу, свіжі овочі та фрукти на день Праксхаляна. Необхідно відновити стіни шлунково-кишкового тракту. На щастя, після цього очищення вони дуже швидко повертаються: як правило, можна їсти все наступного дня!

Про 1 годину після процедури з'їсти кілька ложок вареного рису (дивіться він важче, бажано без солі) з жилом (або оливковою). Ви можете замінити рис з іншого цільного зерна, наприклад, гречки.

Крок 7. Насолоджуйтеся результатом!

Я даю вам мої результати і мої близькі юристи:

Почуття світла, особливо в нижній частині тіла.

Удосконалення комплексності - всі помітки.

Чистить білки очей - вони стають розмитими.

Відновлення шлунково-кишкового тракту - позбавлення від запору (одна з моїх друзів позбавлялася від запору після однієї процедури, і постраждала від цього протягом 38 років і спробувала всіх способів).

Покращення функції печінки - гіркота в роті зникне.

Втрата ваги – після 6 Пракшалан Я взяв 3 кг.

Збільшення енергії. Позбутися від почуття постійної втоми.

Що таке Prakshalana?

Є багато причин, я дам два основних.

Фізичне тіло очищається - від сміття необрізної їжі, калів, паразитів в кишечнику і печінці. Більш того, тонкий кишечник ефективно очищається (на осмозі!), що не досягається з іншими методами очищення.

Очищає тонке тіло від різних негативних впливів.

Чистий кишечник є запорукою здоров'я!

Безпосередньо для очищення судин, суглобів, лімфи, крові, якщо у вас є брудний кишечник!

І пам'ятайте - не де вони чисті, але де вони не варять! Для регулярної допомоги кишечнику рекомендуємо за допомогою очищання кишечника за допомогою методу ранкового омотування.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: prodolgoletie.ru/uproshhennaya-shankhprakshalana-ili-poshagovaya-metodika-vyipolneniya-prakshalanyi