Чому працює, Зукерберг і Обама одягнена одяг кожен день

Ви коли-небудь думали про те, скільки часу витрачати, що носити сьогодні? Це, ймовірно, чому ви прийшли до роботи пізніше, ніж ви могли.

Ми проводимо стільки дорогоцінних моментів нашого життя, зайнятих нашими головами з родючими діями та рішеннями. Ваш одяг не змінить світ, не додасть щастя. Ви не можете зробити день краще або гірше.

Це не означає, що мода не має значення. Після того, як вона має величезний вплив на культуру і напрямок суспільства. Мода, мистецтво і культура завжди intersect. Якщо ми подивимося на "60-ті роки на заході, ми можемо бачити, що люди часто брали участь у контркультурі і протестували проти закладу. Просто поставте, одяг можна розповісти про настрій в суспільстві.

Проте, ми, ймовірно, стали занадто залежними від матеріальної культури. У нас є суперфіціал: ми турбуємося про одяг, коли ми повинні турбуватися про важливі речі.

Генрі Девід «Наше життя було на невеликих речах». Життя має бути спрощеною.

В цілому ідея полягає в тому, що якщо ви полегшите життя, вона буде легше зосередитися на більшій картині. Багато успішних людей, які прийняли цю філософію і почали застосовувати її в повсякденному житті.

Товстушка: Чому багато президентів заважають, що кожен день

Якщо ви любите його або ні, це важко сперечатися, що президент США Барак Обама має одну з найважчих робочих місць у світі. Він є лідером найбільш потужної країни на планеті і має багато зробити.

Не важливо, що він робить, він буде критикувати. Просто поставте, він має занадто багато важливих речей, щоб думати про його гардеробі. Саме тому Обама носить той самий костюм для роботи щодня. Має кілька копій.

Після того, як президент США влаштував костюм хакі. Незважаючи на те, що це дуже важко зробити будь-яку різницю.

Більшість часу, однак, Обама носить блакитний або сірий костюм. У феєрії Ванності Михайло Льюїс, Обама пояснила логіку:

«Ви можете бачити, що я тільки зносила сірі та сині костюми. Я спробую вирізати на кількість рішень, які я повинен зробити. Я не хочу думати про те, що одяг я повинен носити. Я дуже багато інших питань для вирішення. й

У цій статті Обама також наведено дослідження, які показали, що будь-яке рішення ми приймаємо протягом дня, незалежно від того, як важливо, зливає мозок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

У той момент, коли він знає, що він завжди може відчувати себе впевненим. І не думають про те, що він виглядає так. й

Засновник Apple Steve Jobs став чорним черепахою, джинсами та білими кросівки в день.

Засновник Facebook Mark Zuckerberg зносила сіру чорну витяжку футболки та джинси. Це важко побачити його в публіці нічого іншого.

Альберт Ейнштейн мав кілька варіацій на сірому костюмі, тому він не повинен думати вранці, який колір носити цей час.

Все це має зробити з поняттям втоми. Це реальний психологічний стан, де ви так психічно вичерпані, що ви не можете приймати значущі рішення.

Всі ці люди, які свідомо дали шпигунство на моді, звільняють простір в своїх мозкух надії, що вони можуть зробити краще роботу. Хто говорить мені, що вони роблять!

Зробіть життя простим.

Дійсно, значення колекції різного одягу не так висока, як це прийнято вважати. Якщо ви віддаєте величезну шафу в квартирі, нічого, по суті, зміниться. Уругвайський президент Jose Musica відхиляє смертність і не носить краватки. "Бурка - це непотрібна тканина, яка заплутує вас", - каже він. І додає:

«Я ворога споживача. Оскільки ми думаємо занадто багато про покупках, ми не розуміємо фундаментальних речей. Ми породжуємо енергій людяності, що нічого не має. й

Він абсолютно правий. Більшість з нас дуже пристрасна до матеріалів. Тексти пісень, а це означає: І коли мова йде про життя, кожен починає ставити, що все не збирається, як ми хотіли б.

Покупка нової пари взуття зробить вас щасливими в магазині, але це не збагачує життя в довгостроковій перспективі. Радість угоди буде проходити швидко і залишається недійсним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ваш підхід до одягу може бути спрощений. Ви можете думати про те, скільки зайвих рішень ми робимо протягом дня, і покласти акценти на шляху, який економить себе від неї.

Життя дуже складне, але не дозволяйте маленьким дикціям, якщо ви щасливі або ні. Спрощування. Будь-який, який може бути спрощений. Видання

Джерело: ліфтинг.com.ua